martes, 20 de mayo de 2014

ALTRE INCENDI PERÒ QUE EL FUM NO ENS IMPEDISCA VORE LES COSES CLARES

Hi ha que vore que poca autocrítica té el nostre ajuntament. Que poc els agrada analitzar les coses que passen i assumir accions per evitar que es repetisquen.
Ahir per la vesprada va haver un incendi en uns camps situats junt a la platja i es van vore afectats horts i casetes.
Hui no han faltat fotos del senyor alcalde mirant les brases del foc.
Lamentem que es facen estos focs, però lamentem més que l'ajuntament no pose mesures.
Vos recordem que es va llevar el servei específic de guarderia rural que cuidava els horts.
En agricultura les inversions fetes en els horts de Tavernes són ridícules amb la legislatura del Bloc i del PSOE.
Sabem que estem en sequera, que s'han donat focs provocats i l'ajuntament poc a fet, sols fotos quan ja sols queden les brases.
Vos recordem que en últims incendis l'alcalde ha passat prou del tema i sols ha anat a este últim per fer una foto i poc més. En el que es va fer a les Creus no va voler acurtar el pleno tot i que el PP va renunciar a fer precs i preguntes.
En el del canyar del Vaca va anar alguna regidora però no l'alcalde.
I ara ha anat i enlloc d'anunciar que restablirà la guarderia rural, es fa un parell de fotos i tira les culpes a la sequera.
L'ajuntament va començar molt fort demanant que es netejaren els camps, però tres anys després de manar s'ha oblidat i ja no ha insistit més en el manteniment dels horts abandonats.
Quan hi ha un incendi no hem de girar el cap, hem de mirar que fer i com evitar els màxims possibles.
Des d'ací volem felicitar a aquelles persones que sí que estigueren en primera línia apagant el foc, entre ells els helicopters de la Generalitat, eixe que tant ha criticat el govern del Bloc i el PSOE.
En un mes és la segona vegada que els mitjans de la Generalitat eviten incendis de grans dimensions. Encara estem esperant que l'ajuntament els done les gràcies.

1 comentario:

  1. L'ajuntament te els horts oblidats. El govern ha baixat a la meitat les ajudes al sindicat de regants i no han asfaltat ni un cami

    ResponderEliminar