lunes, 12 de mayo de 2014

EL CHIRINGUITO, EL CHIRINGUITO. YO TENGO UN CHIRINGUITO?

Esta setmana s'ha obert el termini per començar a presentar ofertes per ocupar els xiringuitos i barraconets de la mar.
Si, com ho llegiu, ESTA SETMANA HA COMENÇAT! A 13 de maig, quan en un mes han d'estar montats els xiringuitos.
Pensem que esta és una mostra de planificació del govern. El mateix procés s'haguera pogut començar fa un mes i els que es presenten a ocupar els xiringuitos tindrien més temps per organitzar-se i saber si en estiu tenen faena o no.
En menys d'un mes hauran de presentar la documentació, i sols tindran uns pocs dies per a preparar els xiringuitos aquells que se'ls queden.
Les coses no és bo que es facen de pressa, s'haguera pogut fer amb molt més de temps i ara ja sabríem qui es queda els xiringuitos i ja podria tindre preparada la temporada amb proveïdors, treballadors, programació... Penseu que ha passat el pont de maig i s'ha perdut una bona oportunitat de promocionar el que tindrem a l'estiu: xiringuitos, activitats...
Damunt enguany l'ajuntament trau dos xiringuitos i redueix l'oferta d'oci que té la platja. Anem cap a una platja morta i abandonada.
Xeraco, Gandia, Oliva... tenen grans xiringuitos i Tavernes va perdent el tren.
No ens extranya, perque lo dels trens a l'alcalde no se li dóna bé, encara estem esperant que acomplisca la seua promesa electoral d'acostar l'estació de trens a Borderia.
Si per traure dos xiringuitos els ve als nostres governants tot de colp, els ve gran i ho fan en retràs, com per a acostar l'estació de trens estem!
Vaja el món! Tot l'hivern per a preparar la licitació de dos xiringuitos i es fa ara que ja tenim l'estiu damunt. I això que l'any passat ja va passar el mateix, tot a última hora. No deia l'alcalde que no li dolia rectificar? Per que ara no ho ha fet?
Que sofrides són les paraules!

3 comentarios:

  1. Es que este any els xiringuitos els porta el sr. Perfecto i per aixó s'ha retrasat un "poc"

    ResponderEliminar
  2. Amb la escola d'estiu el mateix. Es recomanava que avançaren els tràmits per la contractació i poder traure la inscripció a pasqua i encara estan en bajoqueta.

    ResponderEliminar
  3. Poble i platja de pandereta....tenim el que no volem....

    ResponderEliminar