viernes, 16 de mayo de 2014

LLIBERTAT AMB CÀRREC PEL DETINGUT A TAVERNES PER UNA PRESSUMPTA APOLOGIA DE L'ASSASSINAT

Han detingut a un jove de Tavernes per pressumpta apologia d'un assassinat. Ahir el detingueren i hui, després de passar pels jutjats, ha quedat amb llibertat amb càrrecs i haurà d'anar cada setmana a firmar al jutjat.
Els missatges que este xicot ha escrit són clarament desafortunats, inadequats i en un to intolerable.
Un exemple : Encara falten molts per matar. I digueu-me radical però és així. Fan falta més tirs"
En el mateix to que aquest hi ha més missatges que es referien a l'assassinat de la política de LLeó.
Nosaltres nom anem a jutjar a ningú, això ja ho fan les lleis, però si que pensem que cap missatge violent ha de permitir-se i esperem que això ens servisca a tots per entendre que la llibertat d'expresió ha de tindre límits, sobretot quan es fa referència a la vida de les persones.
Una cosa és criticar i altra faltar al dret més sagrat que és la vida de les persones.
Esperem que d'açò aprenen tots i no es repetisca.

2 comentarios:

  1. Aplica't el conte quan qualifiques de 'terroristes' amb comentaris com aquest: "En Espanya tenim per desgràcia massa experiència en saber quin talant que tenen els que no condemnen els assassinats polítics".

    ResponderEliminar
  2. Esperem que no es repetisca en cap dels dos costats i que els polítics i la policia actue sempre, no com el cas dels xiquets agredits a la Trobada d'Escoles en Valencià de Benirredrà, on el GAV felicità a la POLICIA NACIONAL per la seua col·laboració, quan deurien dir per la seua INHIBICIÓ.

    ResponderEliminar