viernes, 19 de abril de 2013

UNA NOVA FORMA DE MANIPULAR PER PART DEL TRIPARTIT, CANVIAR ELS COL·LEGIS ELECTORALS

En un diari fa uns dies llegirem que l'alcalde ha decidit canviar alguns col·legis electorals. Tanta preocupació per part de l'alcaldia en els col·legis electorals ens feia sospitar.
2.000 aturats i l'alcalde perd el temps mirant com canviar alguns col·legis electorals? Molt raro tot.
Hem estat mirant per ací i per allà i hem trobat una possible explicació.
Segons comentava la premsa canviaran taules del centre Dolores Rojas i passaran al Consell Agrari, les del Consell Agrari i les del Divina Aurora van al Braç Treballador.
A tot açò l'alcalde afirmava que era per facilitar les coses als votants i per utilitzar locals municipals.
Ens trobem que en les passades eleccions locals, les taules que ara canvia l'alcalde deixaven clar una pallissa de vots del PP al Bloc i al PSOE.
Divina: 179 vots al PP, 75 vots als Bloc, 55 vots al PSOE.
Consell Agrari: 193 vots al PP, 85 al Bloc, 45 al PSOE.
Dolores Rojas: PP 592 vots, Bloc 325, PSOE 173.
En total 964 vots pel PP, 485 vots al Bloc, 273 vots al PSOE.
Ara es veu millor eixes ganes de marejar la perdiu. Es toquen sols col·legis on el PP duplicava al Bloc i quatriplicava al PSOE.
El Tripartit no ha tocat el col·legi Alfandec. És similar el cas al Divina Aurora. Els locals no són de l'ajuntament i molta gent de l'Alfandech que viu per la carretera podria votar en altres llocs. Però en eixe cas no es toca, no serà perque en l'Alfandec els resultats entre PP i Bloc no van ser tan grans?
Per a nosaltres esta és altra forma de manipular que fa el Tripartit. Qui haurà sigut el cap pensant del Tripartit que s'ha fet un anàlisis de números per a vore com ballar i quins col·legis electorals canviar?
Feia falta canviar res? Una manipulació encoberta per a vore si marejant la perdiu es perd algun dels vots del PP. Més mal en eixes zones ja no els podia anar ni al Bloc ni al PSOE. Qui més té a perdre en eixe canvi tal vegada siga el PP.

8 comentarios:

  1. Quina poca vergonya te aquest govern... no dic jo que poc a poc van fent de les seues i passarà com al govern veneçolà... no sabrem aon aniran les papeletes...

    ResponderEliminar
  2. Pues si tenemos que ir a otro colegio iremos pero no dejaremos de votar y menos ahora que sabemos que devuelven nuestro dinero a conselleria.

    ResponderEliminar
  3. De veritat, feu-seu mirar, esteu roçánt ja la locura ...

    ResponderEliminar
  4. No sabia que ese fuera el motivo de la reorganización de las mesas electorales. Yo creia que era para que los viejecitos i las viejecitas no tuvieran que subir la cuesta de la Divina Aurora y ahora que están preparando un pucherazo electoral.

    Estos del BLOC son muy maquiavelicos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si es pel fet diria que veieu fantasmes, si es pel Bloc (que no el tripartit) diria que pot haver-hi algo. Extranyaria, pero també com va estranyar al seu dia dos patrulles amb narcotitzants contra una galga o una publicitat d'un curs després de que s'apuntaren, ens ho podem creure tot. Caldrà esperar a vore que passa.

      Eliminar
  5. Ni els del tripartit sabien que estaben manipulant quant vaen reorganitzar les taules electorals.
    En les europees de 2014 vorem el resultat de la "manipulatzió"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sea iluso, el Bloc es experto en como manipular sin que lo parezca. Mire como manipula a su socio el PSOE , lo bueno es para Jordi, los embargos, los marrones para el PSOE .

      Eliminar
  6. Però, de veritat penseu que els canvis canvien alguna cosa en la intenció de vot?

    Esteu malalts de veritat!

    ResponderEliminar