jueves, 18 de abril de 2013

SOPAR REPUBLICÀ: ESTEM DAVANT D'UNA POSSIBLE UNIÓ ER-EU?


Hem vist per les xarxes socials que Esquerra Republicana i Esquerra Unida de Tavernes han convocat un sopar republicà per este divendres.
Primer faran la projecció d’un vídeo titular El genocidi franquista i després un sopar amb intervencions de representants polítics dels dos partits.
A nosaltres ens crida l’atenció que este és el segon acte que organitzen conjuntament els dos partits. El primer ja va ser una concentració pel dia de la dona. El de divendres será el segon acte conjunt.
Cada partit acudeix amb les seues sigles. Això sí, la pregunta és inevitable. Estem davant d’una unió per a les pròximes eleccions municipals?
Cal recordar que Esquerra Republicana no va tindre els vots suficients per a tindre representació a l’ajuntament. Esquerra Unida ha passat per un difícil momento. Després de traure un regidor en les eleccions, va haver d’expulsar-lo. Recordem que en l’acte d’investidura de l’alcalde la regidora d’Esquerra Unida va reconéixer plorant que havia rebut fortes pressions del seu propi partit.
Esquerra Unida s’ha quedat sense representant, amb una fracció important, amb una polèmica i amb un procés de reestructuració molt sever.
Des d’Esquerra Unida també hi ha veus que apunten al desmoronament del PSOE en general. I veuen que en Tavernes el Tripartit sols pot beneficiar o al PP o al Bloc. Ni PSOE, ni el partit no adscrit trauran res de bo del pacte de govern.
Amb estos actes, estem davant d’una unió? D’una col·laboració? D’un fet puntual?

5 comentarios:

  1. I del genocidi republicà no diuen rés ?
    Segurament sí es un fet de col.laboració, primer de més futurs com pot ser una coalició electoral local, perquè al cap i al fi son els mateixox gossos amb difrents collars : I esta es l'esquerra que vol ser alternativa al PSOE ? Mal anirem si així ho fora .

    ResponderEliminar
  2. Si jo fora del PP no em preocuparia molt. Els "esbirros del PSOE" són especialistes en pactar amb Esquerra 2 anys abans de les eleccions i deixar-la tirada 3 mesos abans de les eleccions. Clar està que un acord EUPV-ERPV li vendria bé electoralment a alguns i asseguraria l'entrada d'EUPV altra vegada a l'ajuntament després de les seves bestieses.

    Realment, a la colla d'EUPV se li veu molt l'ànsia de traure algo de l'ajuntament i de anar diguent-li a Compromís que sense ells no hi ha proper govern... clar, això, si Jordi arriba amb opcions... la qual cosa no depén d'ell soles.

    Certes postures incomprensibles (o únicament comprensibles per pactes ocults amb certes màfies sindicals de l'autoproclamada esquerra pura)podrien fer que al PP li resultaren un passeig les properes eleccions. Però encara falta molt de temps.

    Ja es veurà.

    ResponderEliminar
  3. Preguntes que espera el PSOE?? jo t'ho diré, que el Bloc continue donant treball a Victor Borras i mentrestant engolirà amb tots els marrons i que Jordi no s'entravesse amb els diners dels més necessitats que els ha furtat.

    ResponderEliminar
  4. Morts abans de la guerra? Alguns. No massa. De totes les tendències.
    Morts a l'inic de la guerra? pels dos costats. Rojos i blaus. Perquè extremistes en hi havien dels dos colors.
    Morts durant la guerra? Pels dos costats (estaven en guerra, no era un partit de futbol)
    Morts en acabar la guerra? Un autentic genocidi. Morts que encara en queden a les cunetes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mire usted, en Tavernes el bando anarquista mato a mas gente que el bando nacional tras la guerra. Pero que mas da una muerte que diez. Fue todo una barbaridad y no hay que ver quien mato mas o menos. Hay que repudiar cualquier asesinato, y mas entre hermanos

      Eliminar