viernes, 5 de abril de 2013

ALGUNS DELS ARTISTES DE LA VALLDIGNA ES MOSTREN INDIGNATS PEL TRACTE QUE HAN REBUT EN L'EXPOSICIÓ DE JOVES ARTISTES QUE FEIA LA MANCOMUNITAT AL MONESTIR

Alguns dels artistes que han estat a la mostra que la Mancomunitat de la Valldigna va fer en motiu de la celebració del dia de la Valldigna han mostrat el seu malestar amb els organitzadors i responsables de la mostre en diferents xarxes socials.
Afirmen que no han tingut cap respecte per l'exposició i les obres exposades. Alguns artistes de la Valldigna han vist una ofensa que en plena exposició es posen taules, cadires, neveres i demés elements que desmereixen eixe espai artístic.
Damunt que els artistes exposen gratis, ajuden en una pobra programació de la Valldigna, damunt són tratats de forma indeguda. Consideren que se'ls ha faltat al respecte a ells i la seua obra.
Les obres estan al monestir i alguns dels autors creuen que no s'han preocupat gens per ells i les obres.
Vorem si tots els responsables polítics que van posar per a fer-se la foto amb els artistes ara són capaços de demanar disculpes per la seua falta d'atenció i posar els mitjans perque no torne a passar un fet que indigne als artites locals.

3 comentarios:

  1. ALGUNS ? NOMS I COGNOMS, O ES COM SI NO DIGUEREU RÉS .

    ResponderEliminar
  2. Ara Jordi ja s'ha fet la foto amb els joves artistes.
    El que pase despres no li importa i segur que li tira la culpa a algú. Ell sols es president de la Mancomunitat per a cobrar 600 €/mes per a resoldre problemes que busquen a altre.

    ResponderEliminar
  3. Eixe alcalde que cobra uns 50.000€ anuals entre ajuntament i mancomunitat diu ara que veurà el que ha passat en l'exposició.

    Ara? Però .. no estava organitzat per la mancomunitat? On estava sr. Alcalde de Tavernes i sr. President de la Mancomunitat?

    Ahhhh sí, els jóves ja ho recordem. Estava detenint-nos a nosaltres els jóves. Cridant la policia mentres viu del que criticava ... del jornal polític. Menut jornalet.

    ResponderEliminar