martes, 9 de abril de 2013

LES RESTES D'UN ACCIDENT ESTAN MÉS D'UN MES TIRADES I OCUPANT UNA VORERA

Va ser a principis de març quan un vehicle va xocar contra una de les faroles del carrer Portalet, a esquenes del super de Dia.
L'accident es va produir un diumenge pel matí. Ha passat més d'un mes i encara ens trobem en el lloc de l'accident el para-xocs del cotxe accidentat i una tanca de l'ajuntament que senyalitza el lloc dels fets.
En tot un mes els nostres polítics no s'han preocupat d'ordenar que es retiren els desperfectes o es repare la farola.
Estaran esperant a vore si algú recull el paraxocs? Siga com siga no s'entén que estiga més d'un mes el fem tirat per la vorera i impedint el pas de la gent que per allí va a caminar.
També veiem com es trenca la farola i no es repara, es deixa abandonat el tema.
No hi ha excuses per tindre un mes tot això reballat en la vorera i molestant.
La foto està feta a esquenes del dia i al fons està la fàbirca de Federico Giner.

Es veu que els nostres polítics xafen poc el poble i no tenen cap preocupació pel manteniment del dia a dia dels carrers. Especialment preocupant és eixe oblit que es té per la part més alta del poble.

2 comentarios:

  1. 5 policies per a un xaval i cap per a arrimar estos trastos? Mare meua quina pèssima organització tenim a Tavernes

    ResponderEliminar
  2. A veure, no tindran els policies la culpa de tot. Tingueu en compte que van actuar en diumenge de pasqua a una ordre de l'alcalde i del cap de policia.
    Quant a la brutícia, hi ha una empresa que s'encarrega d'això i al front i com a responsable un dirigent històric del Bloc i cobrador d'indemnització per acomiadament de l'empresa on estan les restes de l'accident.

    ResponderEliminar