lunes, 15 de abril de 2013

EL TRIPARTIT TARDA UN ANY EN POSAR EN MARXA EL BANC DE TERRES I ENCARA NO L'HA FET


Hem llegit al Diari de Tavernes que l’ajuntament ha demanat que els que volien posar les seues terres en lloguer pel Banc de Terres que han de passar a omplir un full per autoritzar la publicació de les dades personals dels que les arrenden.
Ho expliquem millor. Fa vora un any el Tripartit anunciava que anava a crear un Banc de Terres perque aquells propietaris de terres que vullgueren les posaren allí per a vore si algún interessat les alquilava per a treballar-les.
La proposta es posava com una ferramenta per a dinamitzar el sector agrari. La iniciativa pot paréixer bona, però la capacitat de gobernar i dur-la a terme és nul·la.
Ara, un any després, s’ha d’omplir altre paperet per a autoritzar que les dades personals es puguen fer publiques. No s’haguera pogut omplir eixe paperet de primera hora i ara tindríem un any guanyat i no perdut?
Per cert, el document que ara cal omplir el podeu descarregar en la web del Diari de Tavernes.
Esperem que el Banc de Terres funcione. Esperem que eixos tràmits burocràtics s’agilitzen i no es donen més retards en les gestions.
El Banc de Terres és molt senzill, és com un simple tauler on anuncies que vols llogar la teua terra a un tercer. En un any no han tingut prou empenta per posar-lo en funcionament.
Vorem si per fi el Tripartit comença a treballar pensant un poc en els llauradors. En alegra el banc de terres, però no ens agrada que s’haja retirat la policía rural amb l’arribada del govern de Juan. No s’han donat les suficients mesures de seguretat per cuidar els camps, no s’ha fet cap inversió en el camp que depenga de l’ajuntament des de que està el Tripartit, no s’ha avançat ni s’ha pensat en el camp des de l’ajuntament. 

5 comentarios:

  1. I si es tan bò perquè no el possà en marxa el vostre benvolgut PP ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per favor, no fem demagògia. No pots comprar tot el que va fer en agricultura el PP amb el que fa el Tripartit.
      Et faig memòria d'algunes coses: Millora de quasi tots els camins rurals, policia rural que ara el tripartit ha llevat, promoció del reg per degoteig, permeabilitat dels camps... Va que el tripartit no sap ni on està el racó Perrera del terme.
      Per cert, està anant a Favara. Junt a l'autopista.

      Eliminar
  2. EIXA INICIATIVA NO ES NOVA L'AN COPIADA DEL PROGRAMA ELECTORAL D'UN ATRE PARTIT (I NO DIRE QUIN ES) I NO ES LA PRIMERA QUE COPIEN....

    ResponderEliminar
  3. ¡Un año perdido por un error!
    Se les olvidó incluir las clausulas relativas a la protección de datos pero no pasa nada y nadie asume responsabilidades. ¿Que mas da? Como los agricultores no se quejan.
    Como cambian los tiempos. Con el PP el Ayuntamiento tuvo un premio nacional por su buenas prácticas en protección de datos y ahora ya se ha olvidado.
    Otro error del tripartito. Esta vez es de una concejalia gestionada por los socialistas.
    Aqui no se salva nigún concejal del tripartito. Todos meten la pata en algun asunto.

    ResponderEliminar
  4. Els únics que claven la pata són els regidors socialistes que no comprenen les instruccions que els dóna Jordi.

    ResponderEliminar