miércoles, 10 de abril de 2013

"TRIPARTITO SHORE": EL TRIPARTIT CONSENTEIX ABOCAMENTS IL·LEGALS A MARJALETES

El PP de Tavernes ha denunciat els abocaments que el Tripartit ha consentit en la zona de Marjaletes, on es posa la fira i antigament anava la plaça de bous.
Sembla que eixe abocament siga de la nit de la cremà de les falles, vaja del 19 de març. Ja fa quasi un mes i encara tenim ahí estes deixalles.
El PP acusa al Tripartit de Jordi Juan de donar un mal exemple consentint que es facen eixos abocaments i després perseguir als veïns per qualsevol fet menys greu.
Els populars demanen al Tripartit que reaccione, retire les deixalles i no torne a donar este mal exemple.
La veritat és que el Tripartit ha donat diferents mostres de deixadesa respecte als abocaments. El propi ajuntament no ha sigut exemple de res. Recordem que ja deixaren les restes de la neteja de la séquia Mare tirades durant dies i provocant olors a a platja. També deixaren la llenya de la nit de les paelles de festes durant dies i sense cap control en la Torre de Guaita amb el perill d'incendi que comportava.
Una vegada més l'ajuntament dóna fum i no llum consentint un abocament a ulls de tots, durant dies i sense cap excusa.
Mantindre eixe abocament és un perill. Els xiquets es poden fer mal, algú li pot botar foc i és una malíssima imatge del poble.
Una vegada més el Tripartit arriba mal i tard. Ara després que s'atrevisquen a denunciar a la gent quan són els primer que no fan el que cal.

4 comentarios:

  1. Els dóna tot igual. No importa ni els veïns ni la imatge de Tavernes. Quina gent

    ResponderEliminar
  2. Ja ens adonarem de qui és el tripartit i sobretot qui és Jordi Juan i el seu al voltant. A Jordi no li importa res Tavernes. El que pretén Jordi i el seu entorn és quedar bé en imatge i premsa per a ascendir dins del Bloc i aconseguir es jornaler diputat. De veritat no vos n'havíeu adonat?

    ResponderEliminar
  3. Serà cert el que dius de ser diputat, però on, a València o a Madrid?.

    Ho han netejat molt ràpid al denunciar-ho. Voldrà ser eurodiputat. Crec que tenen millor jornal polític. Per cert, un jornal que criticava. Però abans de cobrar els 50.000 euros

    ResponderEliminar
  4. Ara diuen els del tripartito que estaven eeperant a la crema de la falla de la marina per a portar-ho tot al vertedero d'un viatge.
    Si aixo es veritat, per que no ho vaen deixar al cremaor ilegal que tenen al poligono de l'estació que està més prop de la mar i aixi evitar perills, mala imatge i queixes.
    Quina gent tenim a l'Ajuntament. INCOMPETENTS!

    ResponderEliminar