lunes, 29 de abril de 2013

"TRIPARTITO SHORE" EL CARRER MAJOR DE TAVERNES O ELS DESPROPÒSITS DELS SENYALS

En sols una cantonada del carrer Major ens podem fer una idea de la poca atenció que es tenen pels nostres carrers. Si la part alta de Tavernes està abandonada, el carrer Major, el que xafen cada dia els notres polítics, ens dona vergonya de com el tenen amb les indicacions.
Fa uns mesos ja comentavem que les indicacions del carre Major i el carrer de l'U i el dos estaven mal orientades. Donant una mala imatge i poden confondre a qui no és del poble.I També que s'havia prohibit aparcar en bona part d'este carrer sense cap motiu i difucltant l'accés al centre. Ací està la foto:
Ara ens trobem amb altre despropòsit més. Un senyal de prohibit per a cotxes que està a poc més de metre i mig d'alçada. Vaja a una altura perfecta perque algú que vaja per la vorera es trenque la testa en este senyal. Qui l'ha posat ahi? Perque no es repara? Ha estat tot el cap de setmana i ningú s'ha preocupat.
Ací teniu el senyal en una foto que ens han enviat:


4 comentarios:

  1. Ventilador:
    Per a que val la senyal de prohibit?
    Està al reves?
    No entenc per a que han possat eixa senyal?
    Algú pot explicar que pasa ahí.

    ResponderEliminar
  2. envia la foto a liniamerdatavernes.org i en 24h tot solucionat
    Es que no utilitzeu les noves tecnologies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O posa una galga lligada en la senyal i al minut l'alcalde ja està enviant allí a la policia a que l'agafem. El gos per a mi, i que l'agafen els policies que paguem tots! Interés propi amb diners de tots.

      Eliminar
  3. Anònim, jo t'ho explique que visc al carrer major. Hi ha usuaris del caixer que estacionen al carrer de vianants( denúncia 1) del caixer i després, marxa enrerre ( denúncia 2), surten cami cap al carrer la barca.
    Això de les senyals està bé, però si una la tapa el fullam de l'arbre ( a la vorera enfront de la fotografiada) i l'altre està a una altura de 1.50 metres, pot suposar més problemes que millores.
    A més, els veïns de les diferents finques i guals estan permanentment queixant-se, ja que sempre hi ha algun vehicle aparcat de manera irregular, mentre que la policia quasi mai se'n adona...

    ResponderEliminar