miércoles, 3 de abril de 2013

TAVERNES DESCUIDA EL MANTENIMENT DELS CARRERS. ESTARAN ESPERANT A ELECCIONS PER A FER EL QUE ARA TOCARIA TINDRE JA EN CONDICIONS?

Els carrers de Tavernes estan més descuidats que mai. El govern del Tripartit no està fent cap manteniment de la via pública, encara que en molts casos això comporte un dtriment de la seguretat de tots els veïns.
A banda de la falta evident de neteja que hi ha als carrers, estem patint el passotisme del Tripartit en les reparacions de la via pública, la reposició de senyals, la falta de manteniment dels semàfors o el repintat dels passos de vianants.
Coses tan senzilles com reposar els senyals trencats no estan fent-se. Simplement seria suficient en un parell d’hores i qualsevol obrer del poble o gent de la brigada podrien reposar els senyals trencats. Sols fa falta tornar a falcar-los. El govern de Juan no ha reposat senyals en llocs tan importants com són els accesos als col·legis. Després diran que aposten per l’educació, però la veritat és altra ben distinta.
El Tripartit no ha pintat ni un pas de vianants en quasi dos anys de govern, i alguns d’ells ja quasi ni es veuen. Què costa pintar cada any 20 passos de vianants? Serà perque no hi ha pintors disposats a fer-ho? Si cada anys pintes 20 passos en una legislatura ho tens tot preparat com toca.
Els semàfors són altra. El Tripartit va llevar el contracte de manteniment i el resultat a sigue tindre semàfors trencats en unes dades tan importants com la Pasqua.
Els clots als carrers cada vegada són més grans i el Tripartit no fa res per evitar-ho.
Pareix que estiguen seguint una estratègia de deixar abandonat el poble, estalviar al màxim pujant també impostor. Segur que poc abans de les elecions comencen a reposar senyals, papereres, pintar els passos de vianants i netejar els carrers per a traure bones fotos en el seu programa electoral.
Mentre això arriba, els veïns, que cada vegada paguem més, tenim el poble més abandonat fins que al govern del Tripartit li done la gana ocupar-se de cuidar la via pública.

Este senyal, del carrer Divina aurora, prop del Patronato, ja fa més d'un mes que està sense ser reposada.

2 comentarios:

  1. Si haciendo la puñeta a parte del pueblo y solucionando los problemas que se buscan con la otra parte,no pueden pararse a ver lo que en realidad necesita el pueblo.
    Arreglan unos columpios en el parq del cantalot y dicen que están arreglándolos todos y como siempre MENTIRAAAAAAA.
    Delante del pabellón ya han ido un montón de veces a poner un poco de mortero que no dura ni dos días,quien sera el B...o que mandara hacer ese trabajo tan mal echo?.
    De alcantarillas ni hablar,parecen contenedores de basura.
    Lo de los sequers ya es la bomba,tienes que ir con botas de seguridad,casco,rodilleras etc...ya que es complicado no caerte del estado de las aceras,la rotonda del final del paseo colón igual,en concreto casi todo el pueblo es una ruina.

    ResponderEliminar
  2. No comprendéis al alcalde. Sois exigentes. No puede estar en todos los sitios. Es que ahora está haciendo de alcalde bebiendo y bailando. Creo que mañana toca hacer de alcalde saltando a la pata coja y cantando. Pasado mañana me parece que quiere hacer teatro. Imagino que el papel será de alcalde o presidente de la mancomunidad.

    ResponderEliminar