martes, 2 de abril de 2013

UN GRUP SOM DE QUADRILLETA I JORDIET EL CAPITÀ, NO LI TOQUE L'ESQUENETA QUE LA POLI VOS S'EMPORTARÀ


La que s'ha montat estes Pasqües, quin festival han oferit l'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i un regidor del PP de Favara.
Hui la premsa publicava uns fets que suposadament passaren el diumenge de pasqua a l'orquestra de la platja.
El senyor Juan ha denunciat a un regidor del PP de Favara per, suposadament agredir-lo pegant-li dos palmades a l'esquena.
Conta la premsa que els dos polítics estigueren parlant diferents vegades durant la vesprada, fins que l'alcalde de Tavernes va cridar a la policia per sentir-se intimidat pel regidor favarer.
La policia va aparéixer en la verbena i es va encarar amb el regidor popular.
El concejal de Favara nega els fets, diu que no li va pegar a ningú i que es va vore sorpés per un grup de policies que el va rodejar, el va traure de la verbena amanillat i el tingueren retingut un quart d'hora en el carrer sense explicar-li el motiu del comportament policial.
El favarer assegura que no ha colpejat a ningú i que creu que la reacció de l'alcalde seria per alguna cosa que va dir que no li va sentar be.
Ara falta vore qui diu la veritat, vore qui ha exagerat. De moment l'exemple que ens han donat ha sigut penós.
Ha abusat l'alcalde de Tavernes del seu càrrec? Ha exagerat els fets? O el regidor de Favara no ha sigut correcte?
Suposem que hi hauran molts testimonis, però fins ara ningú ha dit res. Qui ha vist l'agressió? Qui ha vist als policies traure al regidor de Favara de la verbena?
Ara cap dels dos polítics ha comentat com estava a eixes hores en la verbena, quin era el seu estat o si s'hagueren atrevit a fer-se la prova de l'alcoholèmia.
El jutjat dirà si hi ha hagut una agressió, si s'han exagerat els fets o si hi ha abús de poder.
Tal vegada tenim davant a dos polítics que no anaven en les condicions adequades pel seu càrrec, ni han sabut dur uns fets que no donen cap bon exemple dels dos.
A nosaltres ens ha inspirat un verset amb to sarcàstics, eixos que tan li agraden al Bloc. Insistim, en to satíric, perque no s'enfaden com feren amb la Falla Via per criticar-los en falles:
Un dia de Pasqua Jordiet plorava
perque l'asqueneta no volia
que li la tocaren.
La Tarara si, la Tarara no.
Amb la música forta telefonava
i a la policia reunia i els deia
“emporteu-se a un pesat o a la galga li amollaré”.
La policia al festeret escoltava
i al favarero la festa se li acabava.
La Tarara si, la Tarara no
la tarara mare que “aquí mando yo”.
Un grup som de quadrilleta
i Jordiet el capità
no li toqueu l'asqueneta
que la poli vos s'emportarà


39 comentarios:

  1. Sou poc ridículs !!!! jajajaja ......coents com vosaltres sols !!!! vaja merda de cançoneta carregada de rencor i enveja .... no li rima gens !!!! q poca gràcia q teniu.... ridículs !!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No seras tu que no la saps cantar ni entonar?... quatre son de quadrilleta i jordiet el capità, no li toques l'esqueneta que jordiet et t'afeitarà. Millor?

      Eliminar
  2. Hi ha una denuncia, per el que hi haurà un juí de faltes i amb ell una sentècia, i llavors demanarem dimissions : Al Alcalde si perd doncs voldrà dir que ha mentit i a més a abusat del seu poder, o al favarer si perd ell doncs no es permissible en un regidor el atac a un altre per motius supossem polítics .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que perdes un judici com aquest no vol dir que digues mentides. Sols vol dir que no hi ha suficients proves per a condemnar a l'altre.

      Eliminar
  3. L'alcalde ha denunciat a un regidor del PP per pegar-li dos palmaetes a l'esquena? A mi m'agrada que em toquen l'esquena. Es veu que Jordi ha actuat perque era un regidor del PP. Ara falta que siga certa eixa agressió que diu. La veriat és que va ser desproporcionada l'actuació policial.

    ResponderEliminar
  4. Mare meua com estem bons!!!! Jajajajajaja hauria abusat d poder si s`havera posat guardaespatlles o alguna cosa aixi!! O si havera obligat a que li posaren els cubates gratis o li haveren tngut que deixar aparcar el cotxe a primera fila i vigilat per els GEOS. Ara, del que si que em crec poc es de tots els.rumors d tavernes city! I dels que de qualsevol incidencia fan una bandera politica.

    ResponderEliminar
  5. SEGURO QUE A SIDO UN MONTAJE PARA LLEVAR ESCOLTA Y QUE NO LE PUEDAN DECIR LO QUE EL TANTO A CRITICADO.
    TANTO DINERO QUE NOS A COSTADO EL GALGO, PARA QUE?
    TODOS LOS DEL BLOQ LES GUSTAN LOS JUZGADOS,ENTRE EL Y BALDOVI QUE LO DENUNCIA TODO JA JA JA,SON PENOSOS,EN EL FONDO DAN LASTIMA,SON UNOS POBRES DIABLILLOS QUE NO SABEN NI VESTIRSE.
    CUALQUIER PERSONA DE LA CALLE ALGUNA VEZ SE ABRA PELEADO CON ALGUIEN Y AL RATO JUNTOS,AHORA COMO SON COBARDES LLAMAN A SUS PAPAITOS (POLICIA).
    ENTRE JORDI Y VANESA LAS MONTAN DE CUIDADO Y SIEMPRE EN EL MISMO LUGAR.SERA CULPA DEL ALCOHOL?SERA SU PREPOTENCIA?SI ALGUIEN LO SABE QUE LO DIGA JA JA JA JA JA JA

    ResponderEliminar
  6. La gracia en el vostre cul esta. Sou lamentables.

    ResponderEliminar
  7. NO TENEN VERGONYA!!!!!!"
    sempre que van a Padur algú els agredeix, amenaça, insulta, increpa, ATENTA CONTRA L'AUTORITAT!!!! ja van dos en poc temps (Vanessa i ara Jordiet)i com no, la culpa mai la tenen ells.....si no anaren bufats, provocant i amb eixe aire de superioritat FEIXISTA ningú els increparia, encara que dubte molt que diga la veritat ja que són uns mentirosos compulsius.
    Com a exemple el juí de Vanessa aon la concejala vallera va mentir fins el vòmit i ho dic com a testic de la "discusió" entre Vanessa i el "agresor".....
    DIMISIÓ DE JORDI I VANESSA...AH I SI POTSER QUE ES BUFEN A CASA PER NO SER MÉS VEGADES "AGREDITS"......POQUES VERGONYA!!!!!

    ResponderEliminar
  8. Tornen a demostrar lo que son"nenes malcriats"
    No poden resistir que sempre no es pot ser el xic de la pelicula,YÓ SOC "ALCALDEITOR"

    ResponderEliminar
  9. Jo no sóc ni del Bloc ni del PP, per no ser no sóc de ningú però la vostra manera de tractar diversos temes és lamentable i vergonyosa. Sé que és el vostre blog i sou lliures d'exposar el vostre punt de vista, totalment d'acord, però llegir-vos comença a ser insuportable.
    No sóc de cap partit polític perquè considere que cap d'ells em representa al 100%. Sóc jove, treballador i em considere una persona amb prou sentit comú o com diríem en el nostre poble amb un poc de trellat per tant no entenc i em resulta lamentable que mitjans no-informatius que pretenen ser-ho arriben a la gent d'aquesta manera, amb crítiques no-constructives i que servixen ben poc per ajudar en els temps que corren. Fa llàstima vore el que feu i és, donada la situació global, totalment innecessari.
    Aquesta serà l'última volta que entraré a aquest blog. Bé, tal vegada faré una última volta per a comprovar si el meu comentari ha sigut publicat però mai més.
    Un lector menys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt ben dit!!!

      Eliminar
    2. Que no eres del bloc? Vsmos vamos "a otro con ese cuento" . No te ho creus ni tu. Per cert si que puc dir-te que jo tampoc llig ja la "PAJARA" per clarament partdista, parcial i altres calificatius que millor calle. Controla els comentaris tant que sols publica aquells afins al seu pensar. Despres de varis comentaris no publicats vaig fer una prova. Envie cuatre em el mateix dia. Dos critics amb la gestio de j.j. I dos a favor de j.j. I . Resultat? ..... Publiquen els dos a favor. No cal seguir parlant

      Eliminar
  10. Jordi no te n'adones de la que està caiguent a aquest país? no et dones compte de la situació de la Valldigna? no saps que la gent treballa (si pot) i que directament esteu fotent a les persones que honradament es busquen el pa? que ha passat amb els vostres "enemics"?
    Jo vos contestaré:
    alguns en l'atur, altres exiliats de la seva terra, lluny de la seva família per culpa de polítics corruptes i vengatius!!
    JA ESTÀ BÉ, DIMITEIX JA!!!!
    DIMISIÓ DE TOTS ELS POLÍTICS DE DRETA, D'ESQUERRA, BLANCS O NEGRES QUE UTILITZEN LA POLÍTICA PER ENXUFAR, AGOBIAR, EXILIAR, MENYSPREAR, FURTAR I MAXACAR LA NOSTRA DIGNITAT.

    ResponderEliminar
  11. xe este jordi es veu en perill sempre seguit.
    Primer gines, que diu el va insultar i ara este xic.
    Jordi molt et falta a tu la gent.
    Aixo de tindre un carrec public no et senta be.

    ResponderEliminar
  12. Ara l'alcalde també és Alcalde quan va de bufera?????
    Ah sí la llei, no m'enrecordava, eixa llei que eleva a autoritat una persona votada per nosaltres que se´n va xde bufera!!!!
    VANESSA I JORDI SEN VAN DE BUFERA PODEN INCREPAR I INSULTAR PERQUE SÓN L'AUTORITAT, PERÒ JO NO EM PUC DEFENDRE PERQUÈ SÓC UN CIUTADA MÉS.... SPAIN IS DIFERENT!!!!...AIXÍ ENS VA....CAP A CASA MANGANTES DE LLIBERTATS!!!!

    ResponderEliminar
  13. Jo estava a metres i el xic de favara anava molt pintaet, i el fet de la policia l'enmanillara va ser perque ell es va posar bruto, el policia va actuar com tocava.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estas segur?
      Qui estava mes pintaet?
      Estas segur que es va posar bruto?
      El temps aclarira les coses, pense que no es com tu dius.

      Eliminar
  14. Lo que no te trellat, es que suposadament, les dos parts anaven carregadets, i no de aigüa. Vaja espectacle per a la joventut d´aquest pais.

    Aquestos son els politics que podran algun día portar tot un pais endavant?.

    De una xicoteta baralla de pasqüa, monten aquest ciri?.

    Ay! la casalla...........................

    ResponderEliminar
  15. Crec que tot este tema li costarà l´alcaldia al senyor Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això voldrieu els que no podeu assumir que està d'alcalde amb la llei en la mà, eixa llei que si no interessa que la canvie el vostre benvolgut PP, que per a això té majoria absoluta. Mentres tant, tila i no tracteu d'aconseguir per altres mitjans el que no haveu aconseguit per les urnes .

      Eliminar
    2. Les urnes no donaren la victoria al bloc.
      Conseguiren l'alcaldia juntan-se dos partits i amb un tercer AMENAÇAT. . Porteu-li tila al anonim d'abans i que TRAGUE

      Eliminar
    3. Si que li costarà l´alcaldía. Ja estem veient tots que el càrrec li ve molt gran. Ja li pesa massa i no es capaç de portar-ho endavant ell sols.
      Han fet actuacions sense pensar i ara no saben com eixir del lio.

      Eliminar
  16. Xe la Cotorra no diu res?

    ResponderEliminar
  17. Els anònims que es postulen com a testics a favor de un o altre deurien donar el nom, per verificar el que han dit i evitar testimonis interesats politicament. De totes maneres, per molta rao que tinga l'alcalde, es el que té més a perdre de cara a l'opinió pública, perque és del poble, és l'alcalde i és la seua policia la que actua. De segur que el PP ara encaraen traurà resquit. Amb denuncies pel mig, haurien d'haverlos fet la prova de l'alcohol als dos.

    ResponderEliminar
  18. Al més pur estil de l'oest americà el senyor de la Valldigna, cobra com a alcalde i cobra com a president de la mancomunitat, ha donat mostres de civisme i tolerància.
    S'ha emborratxat on ja ho va fer la seua amiga i regidora Vanessa i a més perquè es veja el valent i totpoderós que és, ha enviat a la policia a detindre un xaval. "Mira mira, igual que em vaig carregar a l'anterior cap de policia Gines i després vaig manar que em portaren la gossa, ara este tio exposat".
    Ningú pot amb el tolerant i dialogant xèrif de la Valldigna. Sóc Jordi Juan l'invencible. Terror de la llibertat.

    ResponderEliminar
  19. És cert que tal vegada cap dels dos polítics anaven en les seues millors condicions. Tal vegada els dos anaven borratxos. Però la diferència és que un estava divertint-se fora de la seua demarcació de regidor en una platja veïna i en principi amiga i receptiva als visitants i l'altre polític, que també estava divertint-se, en un moment va decidir pujar al cavall de cabdill i cridar ... "a mi la legión".

    ResponderEliminar
  20. Sabeu que agredir a un alcalde, siga quin siga el color politic es un delicte penal molt gros? si si, heu sentit be, PENAL. Aixi que mesureu les paraules i els tons d'aquest domini, que si realment es demostra amb testimonis els fets, estareu lloant a un delinqüent del PP que pot pasar algun que altre dia a la presó.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. agredir???? si l alcalde ha dit que no té cap lesió! Tu si que no tens ni idea del que és limitar un dret fonamental com és la llibertat. Per uns comentaris enmanillar? a vorem qui lloa a qui... abús de poder? detenció il.legal? el jutge ho dirà.

      Eliminar
    2. PENAL? DELINQÜENT? PRESÓ? a la presó alguns polítics, banquers i altres malexors....ara dos palmadetes són per clavar un tio a la presó...VAMOS NO ME JODAS!!!

      Eliminar
  21. Qui no puga beure que no bega.

    ResponderEliminar
  22. Jo estava en el lloc, i en cap moment vaig vore al Regidor enmanillat.

    Ademés, en quin mon vivim?, es que acas si una perssona denuncia a un altra, la Policía no pot identificar-lo?

    Amb eixa forma de pensar, tots els qui van a l¨Ajuntament, ja siga a pendre manifestació o arreplegar algo a la policia, ja podem acusar-los de detenció il-legal?.

    Si dues peressones es barallen, i es denuncien entre ells, dic jo, es deura de al menys identificar-los, independenment de que tinga la culpa?.

    Be ja tenim açi, lo de sempre, "todos eran culpables menos yo".

    ResponderEliminar
  23. como no tienen que robar si la policia tiene bastante persiguiendo al galgo,asistiendo a borracheras de los del bloq
    y algunos caprichos mas que seguro que no diran.
    Pobres polis ahun les queda un par de años de sufrimiento interno,luego dicen que si hay depresión con lo mal que lo estan pasando pobres.
    Emcabezados por alcaldeitor,vaneseiton y llumeneiton,así nos va a los ciudadanos del pueblo.
    como dice el refrán:qui via de donar llum dona fum.
    Si tingeren un minim de dignitat dimitirien,que ya esta ve de culebrons DIMISIO DIMISIO DIMISIO DIMISIO.

    ResponderEliminar
  24. La diferencia es que jordi juan estaba con sus amigos de siempre divirtiendose y bastante menos perjudicado q los de alrededor suyo. Fui un momento de la verbena a saludarle y lo comprobe en primera persona. El no le dio golpe ni empujon ninguno a nadie, cosa que si hizo el chaval de favara. Todo se vera en el juicio. Pero lo lamentable de todo esto es la gente del pp y sus blogs afines como este, que como no hay tema politico real del que hablar, pues hacen burla e intentar sacar punta de algo que no la tiene.

    ResponderEliminar
  25. Anonim de les 22;45; Tens tota la raó, el actual article 550 del Codic Penal, deixa ben clar que es delicte de Atentat " Los que acometan a la Autoridad, a sus Agentes o funcionarios públicos o empleen fuerza contra ellos, los intimiden gravemente o les hagan resistencia activa también grave, cuando se hallen ejecutando las funciones de sus cargos o con ocasión de ellas"

    Si es coneixia la condició de Alcalde per part del Agressor, i pareix que si, podría entrar de ple en el delicte.

    Ademés el Códic Penal, també parla de determinades penes per a les denuncies falses.

    També parla del fals testimoni, aixi que espai a qui voleu donar de menjar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi estava com a alcalde en la verbena? Pues anava també begudet.
      I a la llotja del València? Estava com a alcalde? Si vol que ara el protegisquen com a alcalde, que acalrisca, que encara no ho ha fet, perque estava a la llotja de Mestalla fa uns mesos. Com és que va ser convidat a la llotja per a vore el valència? Qui el va convidar? per que? Transparència en tot senyor Jordi, no sols en el que a vosté li convé.

      Eliminar
  26. A veure a veure, ara resulta que estar bevent i ballant és actuar com a alcalde? No vull ni imaginar el ratet que va a l'ajuntament els tangos i lingotassos que es donarà pel despatx.

    ResponderEliminar
  27. I dic jo, si a Jordi li presentaren abans al regidor de Favara, quina necessitat tenía la Policia de identificarlo? Regidors del PP de Favara i que li diuen Josep sols hi ha un, no feia falta que la poli anara a x ell

    ResponderEliminar