martes, 30 de abril de 2013

MÉS BENEFICIS DEL POBLE PER A EMPRESES DE FORA

Si l'obra de l'escoleta de Tavernes la fa una empresa de fora, l'obra dels níxols del cementeri la fa una empresa de fora, ara ens trobem que el renting dels coltxes de la policia també els portarà una empresa de fora.
L'adjudicació del renting de dos cotxes s'ha fet en favor de ALPHABET ESPAÑA FLEET MANAGEMENT. Una empresa dedicada al renting.
No s'ha parlat amb empreses del poble, tallers de cotxes del poble, ni s'ha mirat perque eixos diners es queden en casa.
L'adjudicació ha sigut per 115.086 euros per un periode de tres anys en dos cotxes policials.
El responsable del contracte serà el jefe de la policia i l'adjudicació és cosa de la regidora de contractació, Llum Sansaloni.
Esta adjudicació s'ha allargat en el temps. Recordem que es va fer un primer pleg de condicions on no hi havia mampara de seguretat pels agents, però si que es demanava que la bola de la palanca de canvis fora d'un material molt concret.
Després es va canviar i tot es va endarrerir. Durant dies hem vist els policies amb cotxes particulars (suposem que llogats) fent les patrulles. Han portat seat, citroen... A que puja eixa despesa que era innecessària si les coses s'hagueren fet? Tanta transparència que diu el Tripartit, publicarà el que s'ha gastat en cotxes de lloguer? Donarà explicacions de perque cada dia la policia anava en cotxes diferents i sent vehicles no rotulats?
Ara ja arriben per fi els cotxes, i els diners per una empresa de fora. 

12 comentarios:

  1. Al César lo que es del César : En l'época del señor Vidal tampoc es van mirar empreses locals , ni quant es renovaren els vehicles vells per Nissans Quasqai,ni per Ford, quant coneixen i ben bé que existía taller oficial d'eixes marques en el poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor Estruch, no faça una oposició per fer-la i prou. En la passada legislatura els nínxols del cementeri els va fer una empresa del poble, els cotxes anaven a tallers del poble, els posava combustible al poble, la major part de proveïdors de l'ajuntament era gent del poble (alguns del PP, altres d'altres partits i altres que no sabien res de política). la cavalcada la feia gent del poble. La premissa era comprar i que es quedara en el poble. Ara o s'ho emporta una empresa de fora o com a molt alguna empresa que està relacionada directament amb gent del Tripartit.

      Eliminar
    2. Jo no faig ninguna oposició, sols constate un veritat irrefutable, vos agrade o no . Per això mateix ratifique que es veritat que els cotxes es portaven a Tallers Auta/Merino, servicis oficials de Ford i Nissan respectívament .

      Eliminar
    3. És que és més fort que comprar o contractar a gent de fora. És que també s'opta per no comprar o no contractar perque sigues del poble (i ser qui sigues, per supossat). És el summum del amiguisme. Pitjor (i més lleig) és que et veten que t'ignoren.
      Tot açò a igual preu i qualitat, no hi ha que tindre cap objecció als treballadors forasters, cadascú es busca la pataqueta per on pot. Gent del poble, també treballarà a fora del poble o en empreses forasteres, però d'això no va el tema.

      Eliminar
  2. Algu sap de quina marca son? Es venen al poble? Perque no els compren aci?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És que els han comprat tots amb sistema BLOCk-auto.

      Eliminar
    2. Que vol dir això?

      Eliminar
    3. Deuen voler dir el sistema de bloqueig del automòbil perquè no puguen furtar-lo. Altra interpretació es que el Bloc haja preparat el concurs del contracte per que se'l quede algú en concret.

      Eliminar
  3. Vegent el preu màxim de licitació i la baixa que han fet .... diria que han ficat el preu de licitació aposta per a esta empresa.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es confon vosté, eixos nínxols els van fer abans que entrara el PP, eixe bloc del cementari es va fer a principi dels 80. El PP li va posar ascensor i va fer que fóra accessible, però l'edifici ja estava fet quan va entrar el PP.

      Eliminar
    2. Sr administrador: tinga a bé de llevar el comentari fals que han colocat en nom meu a les 2:20. No sé que vol guanyar eixe gracioset en fer comentaris en boca d'altres. A lo millor (jo ho tinc clar) que l'usurpador volia autocontestar-se posteriorment. Si vol, que es pregunte i es conteste ell tot sol. En les crítiques al govern local, no aplegue a filar tan prim com per perdre temps anant al cementeri a vore com van les obres...

      Eliminar