jueves, 4 de abril de 2013

LA PLATJA TOTALMENT DESCUIDADA A PASQUA, OFERINT UNA MALA IMATGE AL TURISME


Ha passat la Pasqua i hauria d’estar tot a punt per a l’estiu, per tal d’oferir una bona imatge als ressidents i turistes i així ajudar a que el turismo siga una font d’ingressos.
Un conegut ens ha passat unes fotos que així ho demostren.

Per desgracia, la falta d’interés del govern de fer el manteniment com cal de la via pública ha fet que donem una lamentable imatge, especialmente en la platja de la Goleta.
Voreres en mal estat, jardins descuidats, carrers bruts i molts més desperfectes, eixa és la imatge que s’ha donat en la semana santa a bona part de la platja.
Faenes tan simples com posar uns taulells del terra, cuidar els jardins i demés no s’han fet quan calia i ara la mala impressió ja l’hem donat.
Com ens té acostumats, el nostre govern arriba mal i tard i una vegada més descuida clarament la mar. Recordem que este hivern, en un temporal mitjanet, ja no es va obrir les comportes del llac i no es va fer el manteniment de les comportes del Canal i la Goleta es va omplir d’aigua per la falta de previsió i la poca capacitat de reaccionar del Tripartit.

Mala, molt mala és la imatge que ha donat la platja. És un error de la regidoria de turisme?
És de la regidoria de manteniment? Siga com siga, la descordinació i el desinterés ha sigut total i l’ha pagat, com sempre, el veïnat que paga els seus impostos. Ara paga més i té menys serveis.

En este tram de jardí hi havia un pi que va caure pel temporal de vent. L’arbre va estar tirat més d’una semana sense que l’ajuntament el llevara. S’ha plantat un minipinet en eixe lloc, però la parcel·la no l’han cuidat gens ni mica. No és un tema dels operaris, que els homes fan el que els diuen, és un tema del responsable que en definitiva és el regidor.

5 comentarios:

  1. Com a veí de la zona puc afirmar que ja fa temps que l'estat d'abandono es cada dia més i més palès, i es que duros a quatre pessetes... La rebaixa de 200.000 euros en la neteja s'ha de notar.
    Això, sí, tenim cavalcades espectaculars, macrofestivals , etc .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues a la Cotorra diuen que la retallada de FCC no afecta i que es problema d'educació ciutadana. Es veu que s'haureu tornat maleducats a la platja!

      Eliminar
  2. Ke tenen k arreglar si els que manen es passen les pascues bufantse i a ostia limpia? Ara, aixo si, en la butxaca ben plea, que paga el pueblo.
    si de veres voleu que ho arreglen, parleu en encarnita i que obriga un bar per alli, i aixina anita superjordi, alias EL PADRINO i ho arreglara

    ResponderEliminar
  3. Parlant d'Encarnita, com va quedar al final la plaça del Metge Grau? El tarannà participatiu de l'alcalde que va decidir fer davant de la gran quantitat de firmes dels veïns perquè no és retiraren contenidors de fem? Cap de participació. Va fer el que li va interessar al regidor fill d'Encarnita la del bar. I els veïns a fotre's. Visca la participació de Jordi Juan.

    ResponderEliminar
  4. Soy vecino de la playa y tal como la tienen de abandonada el ayuntamiento es una vergüenza. Le importamos un comino al alcalde ya que la mayoría son de fuera. Pero no se equivoque alcalde,algunos estamos empadronados aquí y aunque nunca nos fiamos de usted ahora ya le conocemos. Menudo elemento.

    ResponderEliminar