lunes, 8 de abril de 2013

LA BURLA AL SECTOR 6 DE LA PLATJA

Un veí ens ha enviat este comentari i donat els fets que comenta, té el suficient cos per publicar-lo a banda perque recull el sentiment de molta gent:
"Estimados señores y señoras, quiero expresarles mi sorpresa al ver que en la Falla La Marina de Tavernes, este año se ha realizado uan crítica al Sector 6.
Para los no entendidos en el tema les diré que el Sector 6 se corresponde con el plan de urbanización que se tramitó y que afectaba a la zona de la entrada a la playa.
La mala coyuntura económica fue la principal causa que propició que este plan no saliera adelante. También es cierto que poco ayudó el ayuntamiento. Hace unas semanas el pleno de Tavernes decidió remitir este plan a la Generalitat para que lo diera por nulo al no cumplirse los plazos de urbanización, insisto, por la coyuntura económica.
En fallas, una conocida página de Internet cercana al actual gobierno de Tavernes se "rebotó" con las críticas que la Falla La Via había vertido sobre el ayuntamiento.
Ahora en cambio, nos vemos como el gobierno consiente que se haga una falla con sátira, burla, crítica como se quiera decir al Sector 6.
No entiendo esa doble moral, atacan a una falla por hacer el libre uso de la crítica en su monumento, pero después hacen una falla en la que se mofan del Sector 6.
Pues sepan señores del ayuntamiento que el Sector 6 no tenía grandes inversores con maletines, ni talonarios suculentos. Eramos un grupo de pequeños propietarios, gente normal. Muchos invirtieron todas sus posibilidades económias en este sector y ahora han padecido graves daños económicos. Creo que esa doble moral del ayuntamiento no es adecuada.
No aceptan críticas però después se burlan de la desgracia de un grupo de vecinos de Tavernes, que se han visto duramente succionados por la coyuntura económica.
No sé si esto servirá para algo, pero por lo menos me quedo más en paz, sin un duro, pero denunciando una doble moral que para mi es inadmisible en este ayuntamiento".

13 comentarios:

  1. Quan diuen agent urbanitzador segurament moltes persones no sàpien que en este i altres casos poden ser els mateixos propietaris dels terrenys i també xicotets agricultors.

    Però tampoc van tan desencaminats quan parlen de maletins.
    Per què este interés desmesurat a canviar d'urbanitzador? Ja es té un especulador? Qui té més interés en què canvie l'urbanitzador, els del PSOE o els del Bloc?
    Açò ol. Esperem que només siga la depuradora que està estancada i res més.

    ResponderEliminar
  2. Em sap greu el que dius. Però, doble moral? Estos no tenen ni simple moral.Ja comptarem com van arrancar totes les crítiques a la Falla la Via ja, però estos bloqueros pseudofallers no aguanten res. Son dels o es fa el que jo dic o a per ells. Menuda genteta ens han tocat governant. I pareixien els més demòcrates i dialogants. Bi bop

    ResponderEliminar
  3. Nada mas que ver el levante de hoy ,uno compromis lleva una camiseta con un dibujo de violencia sobre la alcaldesa de valencia,no se aclaran ni ellos

    ResponderEliminar
  4. I que té que vore l'ajuntament ? La Falla la planta la comissió fallera d'allí, i la paga en part Aceplat, així que crec haveu confundit la diana ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Por qué este ayuntamiento nunca tiene la culpa de nada? Hacen una crítica desafortunada y es cosa de ACEPLAT, la exposición de la Manco (que preside Jordi) enoja a los artistas y es culpa de la Fundació Jaume II, las calles están sucias y es culpa de la gente y no de que no se da un servicio adecuado de limpieza... estos del tipartido siempre tiran balones fuera. Es su especialidad.

      Eliminar
    2. No li pegeu mes voltes. Tenim el que tenim. Un govern que es un desastre total. Damunt ja ni siquiera l´estratègia de la propaganda els funciona. La gent del poble ja ha vist molt clar qui son estos del Bloc que estan governant. L´alcalde un xiquet malcriat i actuant de forma caprixosa i es creu que es un todopoderoso i clava la pata totalment. Els demes regidors, un de viatge de novios, l´altre, segons diu Estruch, la dona el fa anar sense ganes a les processons, les altres que mos fan riure mogolló.
      Con diu aquell: "Así son las cosas y así se las hemos contado"
      Que Deu mos pille confessats.

      Eliminar
    3. És un raonament molt simplista però tens prou part de raó. No crec els sentim "en això ens vam equivocar" o "tindrem que rectificar". Seran bons o roins, millors o pitjorS, però crec que n'hi han pocs amb humiltat, i és el principal en un càrrec de servei PÚBLIC.

      Eliminar
    4. Un governant deu tindre, com be dius, humiltat. A mes a mes també ha de ser un bon gestor, tindre educació, bones maneres, respectuos amb els demés, no ser prepotent, ser gestor de la cosa pública pensant en que representa a tots y no solament als seus, reconeixer els errors i acceptar les crítiques constructives, tindre personalitat ... posariem moltes coses mes.
      Tenen els membres del govern municipal aquestes característiques?
      Tindriem que fer un esforç molt gran per tal de identificar tan sols unes poquetes de les característiques esmentades en els membres del govern municipal.
      Aixina van les coses.
      Hi haurà algú dins del govern municipal que reflexione i es done conter del que estem dient i tracte de reconduir l´actuació i gestió municipal?
      Estem condemnats a acabar la legislatura d´aquesta manera?
      Que quedarà al final?
      Com estaràn els ànims de la gent per anar a votar?
      Quin grau de crispació podrem aplegar?
      A este pas, quina confiança mereixeran els polítics que actúan d´aquesta manera?

      Eliminar
  5. El sector 6 se va a anular por que así lo marca la ley, escuchad antes de hablar lo que dijo vuestro querido Manolo Vidal en el pleno : Que compartía los motivos dados por la
    señora Canet para iniciar el procedimiento. Y es que no es normal que figuren en un plano como en fase de urbanización unos terrenos de hecho agrícolas .

    ResponderEliminar
  6. Lo de la falla la via empece yo, que ni soy del bloc, ni del pp...más bien apolítica, que en la "cotorra", le dieran más bombo y platillo a lo que allí expuse eso es otra cosa, pero es que a caso vosotros vais a publicar aquí todo lo que allí expuse? Lo dudo, porque eso es así, todo el mundo barre para casa, y todos vemos lo del vecino y no nos queremos dar cuenta de lo nuestro.

    ResponderEliminar
  7. Yo estuve viendo la falla de la playa. No entendí muy bien las críticas, pero a ver si entiende esta al que le corresponda: Límpienos la playa y adecéntenla por favor que los que aquí estamos también somos ciudadanos de Tavernes.

    ResponderEliminar
  8. Indignada, això de la falla ho vas començar tu? També vas estar d'excursió a Madrid quan es van produir les crítiques? Em pareix que hi havia molta gent de Tavernes a Madrid eixos dies.

    ResponderEliminar
  9. A madrid?? Jo vaig estar treballant dia i nit, i si vaig ficar jo el primer comentari, perquè estic farta de les falles que sempre fan el que volen. Si pots m'expliques lo de madrid, que es perquè he ficat el comentari en castellà?

    ResponderEliminar