miércoles, 24 de abril de 2013

JA ESTÀ EN MARXA LA PLAÇA D'INTENDENT DE LA POLICIA DE TAVERNES

El 13 de maig es posaran en marxa les proves per a aspirar a ocupar al lloc d'intendent de la policia de Tavernes. Vaja que són les proves per a traure la plaça del jefe de la policia.
Hi ha 11 aspirants presentats i que han fet la inscripció adequadament i ha sigut acceptada.
El dia 13 els faran un examen psicotècnic, després proves físiques, de valencià, d'informàtica i un reconeixement mèdic. Clar està que també hi haurà que fer un examen de 100 preguntes, una exposició oral i escrita d'un dels temes que escollirà el tribunal, i diferents proves que aniran sumant pels que seguisquen i eliminant als que no.
Entre els 11 aspirant està l'actual jefe de la policia designat pel Tripartit i altres 10 membres, entre ells gent que també és de Tavernes i altres de fora.
El tribunal està format per tècnics de Tavernes i dels voltants.
Seguirem ben atents estes proves tan importants, perque en mans de qui guanye la plaça estarà bona part de la seguretat de tots.

10 comentarios:

  1. Me han dicho que algunos policias de la plantilla han renunciado a presentarse a la oposición por las presiones y el miedo a las represalias del tripartito y del jefe de policia puesto a dedo por el BLOC.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si, segur que és per això.....

      Eliminar
    2. No se, pero crec que d'entrada, ningú li agradarà estar de tribunal en una oposició, llevat dels polítics interessats, clar.

      Eliminar
  2. Vos penseu que és broma però només els que coneixen personalment l'actual cap de policia saben com és. És un individu capaç de tot. Atenció amb ell. Per què penseu que Jordi el va triar amb informes en contra de tots?

    ResponderEliminar
  3. Entreu en www.miapuesta.com
    Hi ha una aposta que diu que Miguel Chofre te el 100% de probabilitats de entrar

    ResponderEliminar
  4. Qi va fer eixos informes que dius? I, qui són tots?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Informe en contra del secretari del ajuntament i també informe en contra de la generalitat.

      Es curiós per no dir avergonydor el silenci sepulcral dels sindicats de l'Ajuntament (uns per por .... i altres per estar apesebrats ...)

      Eliminar
  5. Y no creei que el Tripartito hara lo imposible para que, caiga quien caiga, la plaza sea para "SU HOMBRE"?

    ResponderEliminar
  6. Qui ha triat al tribunal? Per què no estan les psicologes de la Mancomunitat com sempre? Han buscat a un psicoleg de fora. Tenen por de que Chofre no torne a pasar les proves psicotecniques? Diuen que fa uns anys no les va pasar. I que per aixo va pegar a fugir del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si això es així haurien de donar alguna raó, sinó es per a pensar mal.

      Eliminar