lunes, 22 de abril de 2013

INCIDENT DE PASQUA EN UN CONTE: L'ALCALDE O LA CENICIENTA (VENTAFOCS)

Al ventilador ens hem enterat d'un detallet que fins ara no s'havia dit que té que vore amb els fets de Pasqua entre l'alcalde del Bloc i el regidor de Favara del PP.
Recordeu el conte de Cenicienta (Ventafocs), que a les dotze deixava de ser princesa per a tornar a ser criada? A l'alcalde de Tavernes en Pasqua li passava una cosa similar.
Voreu, es va demanar vacances el dilluns de pasqua, durant tota la setmana, tornava un dia i després festa en el pont de Sant Vicent.
És dir,el diumenge de Pasqua, a la mitja nit, deixava en funcions de ser alcalde. I el dilluns era alcaldessa en funcions Mari Carmen Canet.
L'incident de Pasqua va passar cap a les 21 o 22 hores, és dir, per ben poc seguia sent alcalde, encara que fora disfrutant de la verbena.
No volem afirmar res, però si que podem llançar la idea de valorar este fet de que a l'alcalde li quedaven pocs minuts per ser a totes totes alcalde.
Açò ens pot ajudar a entendre la situació:
L'alcalde diu que el regidor de Favara l'incòrdia i que li colpeja l'esquena. Avisa a la policia i entre 5 agent el trauen de la verbena. Ara un diu que no enmanilla, altre diu que si. Uns que el catxearen, altres que no. La qüestió és que l'alcalde posa una denúncia per agressió però no té cap rojura. El favarero posa una denúncia per detenció il·legal i vorem com queda la cosa.
Tindrà alguna cosa que vore que a l'alcalde li quedaven poques hores com a alcalde oficial abans d'agafar-se vacances perque es precipitara tot l'incident de Pasqua? La denúncia per agressió o l'actuació policial. No haguera pogut buscar-se altre camí per solucionar este problema?

7 comentarios:

  1. El dit en l'article de després : esteu roçant la bojería , feu-seu mirar .

    ResponderEliminar
  2. Pues si, solucions hi havien i moltes per les dos parts, pero d'haverse pres s'havera quedat tot en no res i ara no estaríem ací perdent el temps i les dos parts polítiques enfrontades a vore qui trau resquit del tema.
    I es que tots els polítics no son iguals, son PITJORS!

    ResponderEliminar
  3. El meu cap es torna boig, si Jordi agarra vacances, ja no es alcalde?, doncs si jo que soc infermera agarre vacances, tampoc soc infermera?
    Aclariu, per favor que la meua intel.ligència s'esgota!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Està ben clar, Jordi va actuar rapidet perque en poques hores s'agafava vacances i no és igual faltar-li a l'alcalde en el seu despatx que quan està bevent-se una cassalla a les Canaries, vaja dic jo.

      Eliminar
  4. Si dos polítics no arriben a un acord per una xorrada, com ens demanen res a nosaltres?
    Jordi i el favarero, no heu donat un bon exemple del que haurien de ser uns bons polítics

    ResponderEliminar
  5. JORDI JUAN IL CAPPO! Mare meua es un mafiós aprofitat!

    ResponderEliminar
  6. La Cenicienta de Jordi es convertix en una harpia. Que por fa quan Jordi es lleva la careta de corderet i apareix el que realment és.

    ResponderEliminar