martes, 16 de abril de 2013

I ARA QUI HO NETEJA?

L'abandó que ha patit la neteja des de fa mesos ha fet que en molt clavegueram hi hagen papers, fem, fulles... de tot.
En falles ja teníem una mala netaja, en Pasqua també i ara tenim tots els claveguerams bruts, plens de papers. Per sort no és temps de pluges i així és difícil que es facen tapons que no deixen córrer l'aigua.
Però pensem i advertim, que caldria netejar els claveguerams. Els responsables de la neteja haurien d'haver advertit esta situació i posar-li remei.
Nosaltres ho proposem, esperem que ens facen cas. Massa esperança no tenim, perque sino s'ha netejat quan calia, ara que és més difícil fer esta neteja, ho veiem difícil.

3 comentarios:

  1. Netejar?? no te temps per a netejar el Ñau, que per cert, quan contesta en premsa ho fa com a representant de FCC o com a militant del Bloc???

    ResponderEliminar
  2. Neteja en Tavernes?? però si al militant del Bloc Sr. Clar no l'ensenyat mai a netejar com ho te que manar?? Prou fan els treballadors.

    ResponderEliminar
  3. Tan culpable es el ayuntamiento como la empresa,unos por recortar y la empresa por consentir que les pongan un comisario politico que se permite el lujo de hacer unas declaraciones en un periodico en contra del Partido Popular .
    Este Sr Clar deberia estar agradecido al PP por motivos familiares-laborales,parece que no recuerda que su hijo entro a trabajar en FCC y no se puso ningun problema desde el anterior gobierno ,asi como cuando acabo el contrato paso a ser fijo y tampoco se puso objeccion alguna por parte del gobierno del partido popular.
    El comportamiento del Sr Clar cuando el gobierno actual del tripartito aparto al anterior encargado Sr Remígio de su puesto de trabajo en una acción sectaria y rastrera fue ocupar su sitio.
    Esta es la forma de agradecer de este "señor" al Sr Remigio el trabajo para su hijo.

    ResponderEliminar