jueves, 25 de abril de 2013

ES CONFIRMA QUE EL TRIPARTIT VA FIRMA LA DEVOLUCIÓ DE PART DE LA RENDA GARANTIDA PELS NECESSITATS


Després de publicar que el regidor d’hisenda havia tornat més de 10.000 euros de les ajudes a la renda garantida que dóna la Generalitat, ens trobàvem com un blog bloquer defensava a capa i espasa la llavor del govern de Juan.
Ara es pot vore com el propi regidor d’hisenda firmava eixa devolució i assegurava que torna els diners per no estar suficientment justificats.

Al Tripartit li han plogut crítiques per tots els costats i la sèrie de balons que ha tirat fora culpant a tots menys assumint la seua responsabilitat no ha fet més que deixar en evidència el desgovern del Tripartit.
Vos adjuntem així el document que el Diari de Tavernes va publicar i on es veu clarament la firma del regidor tornant els diners.
Una vegada més es veu que no hi ha govern, ni preocupació. No han sigut per a perdre un ratet assessorant a les famílies que podien necessitar eixos diners.
El tripartit no ha fet ni una política pròpia d’ocupació, ni una inversió amb diners propis, i damunt torna la quarta part de les ajudes pels necessitats que dóna la Generalitat.
Que algú els diga que hi ha 2.000 parats, 1.200 persones en Càritas i Creu Roja i un abandó bestial en les inversions que necessita el poble.
Mentre tenim cavalcada de reis, Festivern, recitals de poesia, obres de teatre per a minories, gabinets de premsa, BIM. Tot un trencaclosques que és incomprensible.

3 comentarios:

  1. I si no hi han més persones per a justificar la recepció de la subvenció , que voleu que façen, inventar-seu ? Per a això ja vos tenim a vosaltres, als pepitos,i les seues contabilitats "inventades" ... o no son tan inventades ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que no hi ha gent que necessita eixa ajuda? On vius tu? Es indignant que el tripartito torne ajudes mentre embarga a gent pobra i molta gent no te ni un duro. El regidor que firma porta un bon BMW

      Eliminar
  2. Que bonic és tirar de BMW veritat Sr. Borrás??? i el Sr. alcalde del Bloc com ho ha consentit?? mereixeu tot el meu menyspreu. Sou iguals.

    ResponderEliminar