viernes, 12 de abril de 2013

EL TRIPARTIT SEGUIX OBLIDANT EL PARQUING I CONDEMNANT-LO A UN MAL FUNCIONAMENT

El desinterés del Tripartit respecte al parquing resulta clamorós. Ens comentaven uns amics com el dijous, un dels dies amb més activitat a Tavernes, el parquing va deixar de funcionar i va posar el típic cartell "Sols abonats" discriminant a tota la resta de veïns.
Quants diners es van perdre, van deixar de recaptar-se en un dijous de mercat sense que anara el parquing?
És un exemple més del poc interés que té el govern del senyor Juan en fer anar el parquing.
A falles es va fer una campanya perque s'utilitzara el parquing durant les festes i tots ens quedarem flipats quan veierem que el parquing va estar amb el "sols per abonats" totes les festes de falles. Un parquing en falles tancat! En el centre de Tavernes! Quants diners es va deixar escapar? Quin servei es va deixar de donar?.
Va quedant clar que al Tripartit no li interessa massa fer anar el parquing. Digueren de fer una comissió per portar el servei i res bo ha eixit d'eixe mampresa.
Són ja molts els exemples que ha donat el Tripartit del poc interés que té en el parquing, un element clau per a ajudar els comerços i establiments del centre de Tavernes. Un element clau per facilitar l'accés dels veïns al centre del poble.
El Tripartit sembla que preferisca no fer res i dir una vegada més "és culpa del PP", que no posar-se mans a l'obra i treballar per fer bo el parquing.
Com s'entén que fins que no va arribar el Tripartit el parquing estava obert tots els dies i ara rara és la setmana que no es posa el cartell "sols per abonats"?
Massa interrogants, massa desinterés que deixa clara la poca predispoció del Tripartit per fer que el parquing siga un servei com cal i funcione.

4 comentarios:

  1. El tripartit no va deixar al PP que formara part de la comissió encarregada del parking i aixi va el parking: DE PENA, UN DESASTRE!!

    Han dit no a que el PP els ajude en la comissió i han posat uns preus que perjudiquen als propietaris i ja no es venen plaçes de parking perque és més barat llogar que comprar.

    Han renunciat a ingresar diners dels conductors que volen aparcar per a fer les gestions o compres al centre i han perjudicat a comerços i veins.

    ResponderEliminar
  2. Esta setmana, que jo haja comprobat, dijous i divendres per la vesprada el parquing nomes per abonats. Arribes per a comprar i tornes a casa per no poder aparcar. Pareix ser que la màquina validadora dels tiquets falla però des de fa temps. No es podrà arreglar o, com digueu vosatros, no tenen intereses en solucionar-ho?

    ResponderEliminar
  3. No tenen interés en que funcione el parking i així maten dos pardals d'un tir. Primer culpen al PP i després el passen a un amiguet seu perquè se'l quede a molt baix preu. Poseu-vos a treballar tripartit.

    I mentres els veïns sense servici. Igual que amb la piscina.Quin desastre.

    ResponderEliminar
  4. Ni va a Falles ni va mai. L'alcalde 24 hores no s'entera de res.

    ResponderEliminar