miércoles, 3 de abril de 2013

EL REGIDOR DE FAVARA HA POSAT UNA DENÚNCIA CONTRA JORDI JUAN I LA POLICIA PER POSSIBLE DETENCIÓ IL·EGAL


Ara si que es complica la cosa per a l’alcalde Jordi Juan i el regidor del PP de Favara. El regidor Josep Bixquert, que ha sigut acusat de pegar-li dos palmaes a l’esquena a Jordi el dia de la verbena de Pasqua, ha interposat una denuncia per detenció il·legal contra Jordi Juan, el seu jefe de policía i els agents que seguiren les ordres de l’alcalde.
El regidor de Favara, de 25 anys, diu que no va pegar a l’alcalde i que encara no sap perque anaren a per ell en la verbena els policies de Tavernes. Segons diu hui la premsa, el regidor del PP creu que deguera dir alguna cosa que no li va sentar bé a l’alcalde i per això va reaccionar així. Bixquert afirma que parlaren de política sense anar la cosa a més i que ell va haver de aguantar comentaris de Juan on li preguntava si havia rebut sobres per ser del PP. A partir de ahí ja veu com l’alcalde senyala als policies perque s’emporataren al regidor de Favara.
El concejal del PP diu que l’esposaren enmig la verbena, que el tiraren damunt el cotxe policial i el van escorcollar a consciencia. El van tindre un quart d’hora retés sense dir-li el motiu i no l’informaren de res.
Una vegada va tornar a casa, ell i sa mare es presentaren a l’ajuntament de Tavernes per tal d’aclarir els fets, però ningú va saber dir-li res i li indicaren que per a posar denuncia havia d’anar a la Guàrdia Civil.
Front això Jordi Juan diu que és fals, que no va ser detés. El seu jefe de la policía ha declarat que no el van enmanillar i que l’informaren dels fets. La policía diu que el regidor del PP es va posar d’esquena amb les mans darrere simulant que estaba esposat. Asseguren que sols anaven a orendre-li les dades per si de cas el jutge les necessitava.
Ara qui diu la veritat? Pegar dos palmaes a l’esquena no sabem com puga ser de greu, però retindre a una persona sense motiu potser molt greu.
Siga com siga 4 policies, l’alcalde i el jefe de la policía s’emportaren de la verbena al regidor del PP, l’apartaren i allí va començar els fets que un afirma i altres neguen.
Mentre es comenta que alguns dels presents, veient com tractaren al veí de Favara, començaren a protestar i escarotar. Inclòs va arribar a produir-se algún “rifirrafe”.
La justicia dirà si hi ha agressió o no. O també si hi ha abús de poder de l’alcalde i una detenció il·legal.
De moment el mal exemple ja s’està donant per les dos parts. Massa festa acaba, com sol dir-se, en una picà de fesols.

32 comentarios:

  1. De veres este jodi pareix un NENE malcriat i consentit. De pena jordi No si esclar que una carrera no dona la educacio, professionalitat, ni el "saber estar" com dia el meu iaio. I "un doctorat" tampoc. Com sra soc alcalde vaig de guai amb els jovens. Pero si algu m'espenta no ho solucione com el resto dels jovens i com, per cert, li va passar al meu nebot. Ahi jo soc ALCALDE i ve lq flot i nata de los cuerpis de seguridad. Jodi se te veu el plumero

    ResponderEliminar
  2. No hi ha manera d'arreglar-ho a bones?

    ResponderEliminar
  3. Sr Jordi que imatge esta vosté donant. Tarannà, democràcia, tolerància, menut venedor de fum. L'actual cap de la policia ja era conegut per alguns àmpliament. Pistola ràpida i baixa immediata. Ara ja vos coneixem als dos.

    ResponderEliminar
  4. No vos dona vergonya de fer uns articles tan tendenciosos i dubtar de la nostra policia local d'esta forma , i ja no dic d'acusar al Alcalde de lo que el acuseu i així fomentar el feixisme més agre e intolerant ? Flac favor li feu a qui defeneu popularment políticament, però que ben falc .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per el que jo vec aci no es dupta de la policia local, es dupta del comportament del Alcalde nacionalista Jordi Juan, i duptar es sa i bo.
      El problema es que el feixiste eres tu que no aceptes res que no siga la teua opinió.

      Eliminar
    2. Per quina raó no apareix el senyor Juan i conta a tots el que realment va pasar?
      Ja s´havien acabat per a sempre el dubtar o no dubtar i el acusar o no acusar. Que ho explique i festa acabada.
      No ho farà no!

      Eliminar
    3. Jo no trobe tendenciosos els articles del Ventilador. Els de la cotorra no son per a ballar en un peu...ehhh.. Simplement m'agrada llegir tots els articles i trac les meues pròpies conclusions... Però, clar està, al BLOC no li senta be que la gent llisga o tinga opinió propia... Són dictadors... Els extrems mai son bons en cap camp.

      Eliminar
  5. Ventilador, sou el colmo del amarillisme mes execrable .

    ResponderEliminar
  6. Be, no se si sabeu que la paraula de cualsevol cos de seguretat de l'estat te validesa legal front una persona normal del carrer, aci, el que es tracta es que es la paraula de 4 policies locals, un jefe de policia, un alcalde i nombrosos testics contra la unica paraula del regidor de favara que anava per terra de lo bufat que anava i no sabia ni parlar.
    El codic penal al seu article 550 ho deixa ben clar, de tota manera despres del jui de faltes, espere que es retracte este blog informatiu, ja que es posiciona perfectament al costat del regidor de favara, en cuan es evident que no te rao.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La cotorra NO es posiciona al costat de jordi juan. Es imparcial i justa. Tampoc es va posicionar al costat de jordi juan i chofre en la SENTENCIA favorable a GINES. I ELS BURROS VOLEN

      Eliminar
    2. El que el xic de favara tinga o no rao ho dira la justicia. Tu has dit la validez de la paraula dels cosos de seguritat sobre altres. Si. Es aixi. Pero no per aixo es just. Ara que si el informe el fa chofre igual es ININTELIGIBLE. I aixo si que molaria MOGOLLÓ

      Eliminar
  7. A l'alcalde se li ha pujat el càrrec al cap.

    Fa temps vaig veure que va fer algo paregut quan anaba a aparcar i hi havia un furgó blindat que li molestava.

    Va cridar a la policia perquè li obligara a anar-se i li multaren. El xòfer se'n va anar sorprés de que fóra del BLOC perquè la seua actitud va ser dictatorial.

    Eixe és Jordi Juan l'alcalde utilitzant tota la força del seu carrec.

    ResponderEliminar
  8. El que pasa es que tenim un alcalde que encara li falta maurar. Es jove, això no es cap problema, el problema es la falta de maduresa. Pareix un xiquet malcriat i fa coses de malcriaet. Esperem que algún dia tinga la personalitat que correspon a un alcalde i no a un xiquet malcriat.
    Com alcalde hem de respectar-lo, això es clar, però ell també deu de saber com utilitzar els recursos municipals i no fer-ho caprixosament. Els caprixos que els pague cadascu els seus.

    ResponderEliminar
  9. Els"democrates" de la cotorra ja han respirat i com no,tenim el alcalde mes guay,tolerant,democratic,listo,fantastic,etc.
    Parlen,com no,de una super campanya de desprestigi en contra de el super alcalde que tenim.
    Pues bé,no fa falta ninguna campanya pues este alcalde ja va ser investit en el vot de una regidora que va admitir coaccions en el mateix pleno i que no san investigat.
    Tambe tots sabem de la persecució que li va fer a Gines ,gran persona el sr Juan ,que deixa 7 mesos a un pare de familia sense sueldo sabent que damunt Gines no era culpable de res.
    Jordi Juan es tan magnific que li fa falta un cap de prensa para que totes les magnifiques gestions que fa com alcalde (ninguna) sa entere tot el mon.
    A este J.J. no li fa falta ningu para cagarla,ell asoletes es prou para donarse a coneixer.

    ResponderEliminar
  10. L'alcalde Jordi Juan fa retirar i multar un furgó blindat? jajajajjajaja m'ho crec tot d'ell. Però et diré algo que tal vegada no sapieu. No sé per què li molesta el furgó blindat si quan li apetix el xiquet aparca en el lloc reservat a discapacitats. El que s'ha dit: es creu que ser alcalde és tindre privilegis i actuar com un dictador feixista.

    ResponderEliminar
  11. Es desproporcionada la reacción del alcalde. Aunque le den dos palmadas no es motivo para que 5 policías vayan a por un chaval de 25 años. Además, por lo que se dice hoy en prensa parece ser que el alcalde provocó al concejal de Favara. Jordi no es el santo que quieren pintar. Recordemos que hace poco no quiso atender en su despacho a una vecina desahuciada , con hijos, sin ingresos y embargada por el ayuntamiento. Es un gesto que muestra poco corazón.

    ResponderEliminar
  12. Jordi es un lobo con piel de cordero. Pocas palabras pero cuando menos te lo esperas ya te ha jodido.

    ResponderEliminar
  13. A tot això, l'opinió que diuen que val més que la dels ciutadans és la del supercap de policia? Eixe que està fent de cap amb informes en contra? Alcalde i supercap l'un per l'altre. Això sí, de forma inintel·ligible jajajajaaja

    ResponderEliminar
  14. Lo que dijo en prensa el alcalde era que lo habían mirado mal. De verdad, tengo miedo.No quiero imaginar que pasaría en otros tiempos. Tiemblo os lo prometo. Tiemblo.

    ResponderEliminar
  15. La mayoría estáis opinando sin saber lo que pasó. Yo lo sé porque estaba allí.
    No actuáis como ciudadanos sino como HOOLIGANS. No os importa lo que realmente pasó. Solo buscáis excusas para atacar al gobierno local porque no es del PP. No se trata de justicia, solo se trata de atacar a Jordi, haga lo que haga. Simplemente vergonzoso.
    Si el alcalde hubiese sido Manolo Vidal i el regidor de Favara del Bloc, no quiero ni pensar lo que hubiese pasado.
    Porque para vosotros la política es como un partido de fútbol. Queréis que gane vuestro equipo aunque juegue de pena.
    Una lástima.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor mío, tan fácil que sería que el señor Alcalde explicara lo ocurrido y con ello pusiera punto y final a todo este asunto.
      Que lo explique y los hooligans ya no podrán hablar.

      Eliminar
    2. Que explique qué?
      Lo que tenia que explicar ya lo ha explicado. Y ha puesto una denuncia. Y el Favarero también. Y que el juez que diga lo que tenga que decir. Y punto

      Eliminar
  16. El alcalde que es alcalde 24 horas es el que nunca tuvo tiempo para atender a la madre soltera con dos pequeños al que se le embargó por el ayuntamiento la vivienda?

    ResponderEliminar
  17. Al anónimo de les 03:18. Si l'alcalde haguera sigut Manolo Vidal, se cert que no haguera passat res. Primer perquè Manolo no li fa aqueix tipus de comentari ofensiu a ningú. Segon no va al metge a que li expedisquen un part de lesions per dos palmades a l'esquena, buscant agreujar les coses. Tercer, haguera tractar amb respecte al regidor del Bloc de Favara perquè es un company i un visitant.... Perque Manolo Vidal es una persona molt preparada (es advocat i economista) i sap que hi han coses que no es poden fer, com emmanillar a una persona per una falta (si es que la ha comés).... Mira.. Només tens que veure el nombre de persones que van votar a Manolo i quants li van votar a Jordi Juan... No hi ha color.... Tú dius que la política és com un partit de futbol per a nosaltres... i que juguem de pena.... Jo ho vec d'una altra forma... Per a mi Manolo Vidal es un Real Madrid o Barça i Jordi Juan es "el último de la fila". Si he sigut un poc dura, disculpa'm...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo no dudo de Manolo. DUDO DE VOSOTROS!

      He planteado la cosas bastante claras pero observo que no entiendes lo que lees o no lo quieres entender.

      Leelo de nuevo, anda!
      Por cierto, despues de leerte a ti lo tengo claro, tu ERES UN HOOLIGAN!

      Eliminar
  18. Ara ens véns tu amb què haguera passat si l'alcalde haguera sigut un altre? No sigues cínic i cenyim-nos al que va ocórrer. L'alcalde ha fet actuar a policies contra un jove enmig d'una festa. Què li va fer eixe jove a l'alcalde? Tocar, mirar, parlar-li? I va tindre collons l'alcalde d'anar a fer-se un part metge on no hi havia res? No seria que ja li havien dit que s'havia comportat com un nene i que havien d'arreglar-ho com fora? Deixe's Sr. Jordi de suposicions de que haguera passat i explique que ha ocorregut Sr. alcalde de les 24 hores

    ResponderEliminar
  19. anonimo del 4 de abril 03,18 no hablamos de Manolo Vidal,ni sabemos que hubiera pasado no invente,hablamos de un alcalde que representa a todo un pueblo, un alcalde de 24 horas, que hizo el ridiculo y se comporto como un niño mimado.Lo demas todo suposiciones. Mire en la hemeroteca cuantas veces ha insultado Manolo Vidal a ningun politico sea del partido que sea.Mire cuantas veces ha dejado sin empleo y sueldo a ningun funcionario del Ayuntamiento, ha dejado a un padre de familia sin sueldo durante 7meses, cuando lo encuentre no tendre ningun problema en reconocerselo, mientras tanto a callar el ridiculo mas espantoso lo ha hecho el sr. alcalde y su jefe de policia.

    ResponderEliminar
  20. Estic d'acord en aquells que s'omplin la boca diguent q comdenen la violència però hi ha alguna cosa ben important que a mi em diferència de vosaltres i és que jo Sr alcalde, com a ciutad tinc vergonya del seu comportament perquè ja li puc assegurar que en cap moment jo hagués cridat la policia per una espenta ( en el cas d'haverse produït) perquè jo no la vaig veure...però en fí. Vosté sabrá! El que jo sí que sé és que com qualsevol ciutadà no hagués cridat la policia i és més, m'atrevisc a dir-li que en el cas d'haver-ho fet, no s'hagueren personat tan prompte ni hagueren emmanillat l'altra persona. D'això estic ben segur! Per què serà m' ho pot explicar?
    Perquè vostès poden dir el que vullguen, però que va hi haure emmanillament...ho va veure molta gent. Les coses es pensen abans.
    Moraleja: estic en contra de qualsevol tipus d'agressió, però de qualsevol! No sols de la que vostés consideren, o es que xafar els drets d'urna persona, no és una agressió?
    Vostes ja han fet la feina del jutge, clar! Com sempre!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu no estuviste allí. Y te atreves a juzgar?.
      Pura demagogia barata.

      Eliminar
  21. Jo no sé el que va passar, peró desde la distancia sembla que el senyoret va actuar, no com un alcalde, dialogant i comprensiu, sino com un xèrif autoritari i dictatorial, perque a més no es la primera vegada que ho fa, si no que li ho pregunten a l'anterior cap de policia local, a qui la justícia recentment ha donat la raó.

    ResponderEliminar