jueves, 11 de abril de 2013

EL PP FA UN COMUNICAT CONDEMNANT QUALSEVOL TIPUS DE VIOLÈNCIA

El PP de Tavernes ha fet un comunicat on condemna quansevol tipus de violència. El text enviat és el següent:


El Partit Popular de Tavernes de la Valldigna condemna qualsevol tipus de violència, independentment de la forma amb la qual es produïsca.
En l'àmbit nacional, autonòmic
, comarcal i, clar està, també local. El Partit Popular de Tavernes mostra la més enèrgica repulsa a les agressions que han rebut dirigents del PP en els seus domicilis, en els seus llocs de treball o en les seus de la formació política.
Condemnem les agressions a la llibertat, la intimitat i la integritat dels dirigents del PP que s'han vist atacats per grups que en el fons tenen una clara vinculació política. Els atacs sols es donen contra dirigents del Partit Popular, fet que resulta incomprensible, ja que el PP ha sigut l'únic partit que, governat, està posant mesures per a frenar els desnonaments. En la passada legislatura es van produir quasi la totalitat de desnonaments i no va fer falta cap condemna perquè ningú va menejar ni un dit. Ara no ens podem quedar quiets contra l'atac als drets fonamentals d'uns representants del PP que amb gran responsabilitat política estan dissenyant les mesures per evitar els majors desnonaments possible.
Lluny de condemnar estos fets, altres
 dirigents li han posat més llenya al foc i en ocasions han animat estes agressions de forma subversiva.
Un important
 dirigent del Bloc es va atrevir a dir "els traurem a escopetaes" i cap representant d'esta formació nacionalista no ha dit ni "pío".
En relació als fets que tingueren lloc la nit de Pasqua a la Platja de Tavernes, el PP vol anunciar que condemnarà qualsevol agressió que es demostre per part de la justícia. Ja siga una agressió a l'alcalde o una agressió als drets d'un regidor de Favara.
Mentre
,esperarem que la justícia aclarisca els fets. Situació que pensem que també comparteixen els socis de govern del Bloc, que fins ara no s'han manifestat i han guardat la prudència que cal en estos casos. 
El Partit Popular mai utilitzarà temes privats de cap estament polític i sempre respectarà el dret a la privacitat de cada individu
No farem cap comentari de amb qui o què feia el Sr. Jordi Juan o els regidors del govern municipal en els seus moments d'oci i comprenem que l'alcalde no estiga en tot moment treballant, ja que de vegades s'absenta quan hi ha actes fallers en la platja o es produïx un desafortunat incendi a Tavernes.
En resum: No a cap tipus d'agressió i el nostre suport a favor dels drets i les llibertats fonamentals dels ciutadans
 Com es pot vore, el PP posa el dit en la llaga en molts aspectes:
-Mostra que ni el PSOE, ni Karina han dit fins ara res de la suposada agressió de Pasqua a l'alcalde, o la suposada detenció il·legal al regidor de Favara. Tots mostren una adequada prudència fins que la justícia diga alguna cosa.
-El Bloc ha denunciat sols atacs concrets i no generals. ha parlat del seu alcalde, però en cap moment ha condemnat les agressions que s'han fet a altres persones de partits diferents al seu.
-El Bloc no li ha pegat un toc a un dels seus màxims representants que va dir "els traurem a escopetaes". Pareix que dins dels progressisme donen carta blanca als seus en unes declaracions que més que progrés són antidemocràtiques.
-El PP deixa vore que l'alcalde s'aforava en el seu càrrec per defendres de la suposada agressió, però poc després ni es deixava vore per l'incendi. Alcalde 24 hores si o no?

6 comentarios:

  1. Tots lamentables, el Bloc critica la suposada violència del PP pero no la de la samarreta de Grezzi ni la soferta per les seus del PP. Ací el PP comdemna totes les violencies pero tampoc clarament la del regidor de Favara, encara que ho deixa caure nomenant el temps lliure de l'alcalde i aprofita per tirar-li altres coses encara. No hi ha cap argumentació ni solucions al tema de la violència a la política, i es que els va molt be usar o condemnar la violència verbal i escrita quan interessa i usar les policies i jutjats que tenen ells tan a prop i paguem entre tots.
    Manipuladors de bones intencions. TOTS.

    ResponderEliminar
  2. Segur k ara ix algu del regim diguet que coneix molt be a jordi diguent que es molt bon xicot i molt listo i molt guapo i..., wn fi, lo de sempre. Sort k ja anem
    coneguent-lo o estem veguent reialment com es: un llop amb pell de cordero
    Estem bonics en mans d'esta genteta

    ResponderEliminar
  3. Manual d'Estil del Polític Honest (MEPH)11 de abril de 2013, 7:13

    HAURIA QUEDAT MILLOR EL PP SENSE AQUEST COMENTARI. ÉS QüESTIÓ D'ELEGÀNCIA.
    AQUES COMENTARI MOSTRA UN FONS DE MALA LLET.
    "No farem cap comentari de amb qui o què feia el Sr. Jordi Juan o els regidors del govern municipal en els seus moments d'oci i comprenem que l'alcalde no estiga en tot moment treballant, ja que de vegades s'absenta quan hi ha actes fallers en la platja o es produïx un desafortunat incendi a Tavernes."

    ResponderEliminar
  4. Regidors del Bloc amb camises aberzales i no passa res, abusos als domicilis del PP i no passa res, oblidar les culpes del PSOE en la crisi i no passa res... tocar-li l'esquena a l'alcalde de Tavernes i no passa... perdó, et porten en volandes 5 policies. No són tots iguals.

    ResponderEliminar
  5. Si, si que son iguals. El PP ara fa una llei on no pots manifestar-te a menys de 300 mts. de casa qualsevol politic, la identificació dels antiavalots que tant ha costat tampoc ara compleix la llei, només els poden identificar entre ells, a nivell local el Sr. Alcalde usava municipals per fer de guardaespatlles. No tinc res contra les forces de seguretat pero com en tots oficis, també hi han qui es deixen convertir en mamporrers dels polítics. Quan hi ha tant de càrrec de confiança, cal pensar mal. La confiança hauria ser amb tot el poble que es a qui representa l'Ajuntament, no a un partit concret.

    ResponderEliminar
  6. He vist un bon gest per part del PP de Tavernes. Condemna total de la violència. Això sí, sense oblidar els fets del diumenge on tots els partits, menys el Bloc de Jordi, queden expectants a que un jutge acabe esbrinant el que va passar.
    També fan uns comentaris de si està o no l'alcalde 24 hores. Tots comprenem que no pot estar. En tot cas, un comunicat que era esperat, necessari i crec que molt encertat.
    També fan uns comentaris de si està o no l'alcalde 24 hores. Tots comprenem que no pot estar. En tot cas, un comunicat que era esperat, necessari i crec que molt encertat.
    Que aprenguen eixos partits que es consideren demòcrates

    ResponderEliminar