viernes, 12 de abril de 2013

EL FEM. EL TRIPARTIT NO ASSUMEIX CRÍTIQUES I MIRA CAP A TOTS ELS COSTATS MENYS ACCEPTAR QUE S'HAN FET MAL LES COSES

Ha estat bona la reacció del Tripartit front a la denúncia feta pel PP d'haver tingut tirades en Marjaletes durant quasi un mes les restes de la nit de la crema de falles.
Ací es veu en la foto:
Enlloc de reaccionar i reconéixer un error, el Tripartit ha tirat per tots els costats menys per l'autocrítica.
En un diari escrit el resposanble de la neteja, Josep Clar, militant del Bloc i antic regidor d'este partit, no ha volgut saber res del tema i ha amollat que el PP ven fum amb este tema, que el PP també tenia les deixalles de les falles molt de temps i que el fem ha estat en eixa zona quasi un mes esperant a que es cremara la falla la Marina.
Són declaracions molt poc encertades per a una persona que ocupa un càrrec important en l'empresa responsable de la neteja i per una persona que ha estat vinculada a l'ajuntament.
En primer lloc hem de dir que mai s'havia vist tant de temps tot eixe fem en Marjaletes.
També considerem ridícul l'argument d'estar esperant a la Falla la Marina i vos expliquem. Esta falla és molt menuda i el fem que genera no es pot ni comprar al que es fa en falles. FCC té una base a Tavernes i l'Ajuntament té altres solar fora del poble on es poden deixar les restes de les falles. No haguera sigut millor emportar-se les restes de falles a la planta el mateix dia 19 o 20 de març i les restes de la falla la Marina, que són molt poques, deixar-les a la planta de FCC o als solars de l'ajuntament fins que hi haguera més material per a dur a la planta? Compensa tindre un mes un perill en el carrer per esperar els quatre cabassos de fem que va fer la falla la Marina?
Això seria pensar massa?
La veritat és que la neteja de Tavernes està abandonada i seguirà igual perque el govern no és capaç de rectificar i no repetir errors.
Li han tret els colors al Tripartit. resulta curiós vore com parla el responsable de FCC. L'alcalde no tenia res a dir? Sempre que hi ha un desastre l'alcalde amaa el cap baix l'ala. Volen mantindre'l impolut? L'alcalde és el responsable de la gestió municipal i callar en este tema demostra que no ha sabut doar la cara i les explicacions que toquen. Un alcalde que ho és les 24 hores hauria de donar les explicacions i pegar-li el puro a qui ha fallat. Fins ara no ho ha fet.

3 comentarios:

  1. El responsable és l'alcalde. Eixe que no té mai la culpa i que cobra els 50.000 euros a l'any. Josep Clar és l'oportunista que de cobrar indemnització per acomiadament va passar a dirigir la neteja de Tavernes. Experiència? Ser del Bloc. Responsabilitat: Jordi Juan

    ResponderEliminar
  2. Gracies a les denuncies fetes el Tripartit s'ha mogut i han netejat. Treball i preocupació el justet.

    ResponderEliminar
  3. El bloc diu mentires,les restes de les falles SEMPRE es depositaen en un solar en el poligono del plá i com a maxim en dos semanes les cendres estaen en el abocador autoritzat per a este tipus de deixalles.
    El Ajuntament no pagaba ni un duro per este servici per que ja estava incluit en el preu del contrat amb FCC.
    La falla de la marina ,per el seu poc volumen,no tenia res a vore en el resto de falles i un parell de homens amb un vehicul ho netegaen i es portaba al ecoparc.
    Per no saber,no saben ni dir mentires

    ResponderEliminar