jueves, 18 de abril de 2013

EL BIM: "BUTLLETÍ D'INFORMACIÓ MANIPULADA"

Al Diari de Tavernes ens hem trobat hui una curiosa notícia. Han desvetllat una manipulació que pot paréixer una xorrada a primera vista però que reflexionant és tremendament important.
En el número 2 del BIM, el Butlletí d'Informació Municipal, trobavem en la portada que Tavernes posava en marxa la Línia Verda i una gran foto il·lestrava la portada.
Ara el Diari de Tavernes ha trobat una manipulació. En el BIM apareixia la possibilitat de vore la Línia Verda en valencià o castellà i apareixien dos banderetes, la d'Espanya i la de la Comunitat Valenciana.
Però en la web de Linia verda apa´reix la bandera catalana. Han manipulat el BIM? Han manipulat la web?
Siga com siga han canviat les banderes, i ja sabem la predil·lecció del Bloc pels veïns catalans.
Veieu com el BIM no és el butlletí d'informació municipal i sí que és el Butlletí d'Informació Maninuplada.
Ací teniu l'enllaç del Diari de Tavernes on estan les imatges:
http://eldiaridetavernes.blogspot.com.es/2013/04/manipula-el-bim-de-tavernes-les-imatges.html

15 comentarios:

  1. Els del bloc sempre han sigut els mateixos. El seu cap Morera diu que el PSOE és un partit de dretes. Que podeu esperar d'eixos?. Que fa Jordi i companyia?, tornar diners dels més necessitats i enganyar i mentir i falsejar ...

    ResponderEliminar
  2. I vos extranya ? Al fi i al cap en el subsconscient del Bloc i PSPV està i estarà sempre la quatribarrada, encara disimulen en el cas dels socialistes, un partit que seguix mantenint el arcaic " País Valencià" en el seu nom : Per tant, rés de nou , però està bé que ensenyen el seu verdader rostre de cara a que els electors no tinguen dubte de qui i qui no defén l'indosincracia valenciana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ha aparegut EEiF el Salvapàtries. El dels múltiples canvis de jaqueta que defensa el caràcter propi dels valencians destrossant la llengua (quan escriu i quan parla), proposant camps de golf per a russos o ensorrant el patrimoni (vegem sinó els seu destrellatat argumentari -argumentari per dir-li d'alguna manera- al respecte de la Casa de les Indalècies). EEiF l'aspirant a polític que insulta la nostra intel·ligència (una cosa que, d'altra banda, fan tots els polítics). EEiF el Remenafem; el que aprofita per a agitar-lo ací i allà, dir açò i el contrari en llocs diferents o fins i tot en el mateix lloc. EEiF el Figura Mundial; el que decideix aprendre valencià a les velluries (es veu que quan estava a UV no hi havia cursos)... i abandona a les primeres de canvi. El que es diu un autèntic patriota, xe!

      PD: Per cert, Estruch: "indosincracia" ve d'indoeuropeu?

      Eliminar
    2. Enrique Estruch i Ferrando19 de abril de 2013, 13:09

      No mereixes , covard anònim com sempre, que el conteste, les teus propies expressions el retraten.

      Gràcies no obstant per elles Que parlen mal d'ù persones com tú, fan un favor a qui pretenen desqualificar .

      Qunat dones la cara seguim parlant ( jo, tú rebuznant ) .

      Eliminar
  3. Manipuladors centreu-vos en el que heu fet i deixeu l'Estruch. Bloqueros manipuladors en majúscules.

    ResponderEliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando20 de abril de 2013, 2:35

    Gracies , has donat en el clau , escampar merda i aixi desviar el tema . Tipic deld que prenen el sol de cara .

    ResponderEliminar
  5. Estruch, tan be que anavem últimament i ara tornes a caure al joc de la dreta valenciana sobre la propietat dels signes d'identitat valenciana: nom de la llengua, banderes i noms de territori. Deixem eixos problemes a historiadors, lingüistes i geògrafs. Remem a la mateixa direcció i deixem-nos de tonteries que ens venen des de la Meseta per seguint ofrenant-los noves glòries a canvi de la infrafinanciació estatal.
    També ten passes tu tres pobles, Figuron, ni Enrique ni tu aneu a salvar tots sols cap pàtria, i menys amb els prejudicis que arrossegueu d'inici. De segur que EE es menys analfabet que tu en altres àmbits que també seran importants per fer País, a mes a mes que va rectificat en molts aspectes. Cal començar de zero entre tots els valencianistes, altra cosa serà fer-li el joc als nacionalistes espanyols,i ja sabem el que estimen ells València, per vindré per Falles o a Benidorm.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema crec no el tinc jo, que tinc ben clar quins son els simbols identidaris dels valencians i que son ni mes mi menys que es legals, reconeguts en l,estatut que abromadorament refrendarem els valencians, ni sobre la llengua : La regulada per la avl. El problema es que hi altres, a dreta i esquerra, que no ho tenen i no respeten el que la majoria ha acordat.

      Eliminar
  6. Enrique, el problema el tenim tots en quant no ens posem d'acord en moltes coses. En quant a la legalitat, que vols que et diga, en quant que a molts que em fa les lleis no els reconec com als nostres representants, son els mateixos que han desestructurat cultural, econòmica i materialment el nostre País, vejes gràcies a qui no es pot anar en tren de Gandia a Alacant, o ens neguen línies educatives en la nostra llengua. Per a mi que ens manara un president murcià amb l'unic objectiu de fer carrera a Madrid ho diu tot. I que el posarem a la Generalitat també ho diu tot de nosaltres. Ni tampoc vullc deixar-me a Juanito Lerma ni Ciprià. Allò sumat a les corrupteles de hui en dia em fa ser escèptic amb tots els polítics, ni els nacionalistes han demostrat res encara, mes que bones propostes.
    M'agradaria mes participació directa, referèndums populars per després poder respectar el que la majoria del poble (no la dels polítics) triara. I sobre la nostra llengua només deixaria decidir als que la usem, els demés que trien que fer amb el castellà, anglés, o xinès mandarí.

    ResponderEliminar
  7. Per a mi és la bandera de l'antic Regne de València (abans que fos coronada per a València Capital).

    ResponderEliminar
  8. No podem ni estudiar ni llegir ni vore ni sentir quasi res en valencià i encara estem amb la bandera?

    ResponderEliminar
  9. ♪♪♪Sense el blau, sense el blau ♪♪♪

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sense blau no home. No som aragonesos. Som valencians. A lo millor es que tu eres mañico.

      Eliminar
  10. Tria tu la bandera i donam a mi una bona seguritat social....
    Tria tu la llengua i donam a mi un bon treball .....
    Tria tu el nom del pais i donam a mi una bona justicia......
    donam un pais on puga viure dignament jo i els meus y despres
    mel etiquetes, mel pintes del color que vullgues i li poses el nom
    que vullgues que jo sere el primer patriota.

    Lo demes, tonteries dels politics.

    ResponderEliminar
  11. Este tripartit son lo que son,CATALANISTES ,i no amagen la antiespanyolitat .
    Ells voldrien borrar tota identitat valenciana,anem prenent nota de lo que faran si arriben a manar en la Generalitat

    ResponderEliminar