viernes, 26 de abril de 2013

A NETEJAR ELS IMBORNALS CORRENT!

Ens han enviat fotos de com els voluntaris de Protecció Civil han estat netejant imbornals en la platja.
Un 10 pels voluntaris, però un 0 pels responsables de neteja i el Tripartit.
Ho estavem avisant, des de falles els imbornals estaven bruts i plens de papers. Que feia por que si ploguera es colapsaren. Que ho netejares. Que era fruit del mal servici de neteja.
I ara ha plogut i ha passat el que comentavem. Els imbornals colapsats i sense tragar aigua i tots inundats.
Qui és el responsable? Estaven avisats i han passat del tema. Fins que no els ha topat el bou no han reaccionat. El Tripartit, com sempre, arriba mal i tard.
Han anat a la mar, però els imbornals del poble estan pitjor. Plens de papers.
La falta d'atenció ha fet que visquem esta situació. Per sort no ha plogut tant com s'esperava, perque sino haguerem eixit en barqueta.
Ara qui dona la cara? Qui assumeix les culpes? O callarran com és costum.
Avisat estaven, altra temeritat que ha fet perillar la seguretat de tots, especialment de la platja, la gran oblidada pel Tripartit.

7 comentarios:

  1. En el cas de la neteja, el tripartit s'equivoca, es pot fer campanya educativa, es pot baixar el preu de la concessió, pero no es pot baixar la qualitat del servei. Si tots els contractes amb administracions baixen de preu ho hauria d'assumir FCC i sembla que no l'han obligada a fer-ho. D'altra part, crec que netejar no es feina per al voluntariat de Protecció Civil, encara que foren professionals crec que no es la seua feina i tampoc el voluntariat pot dedicar-se a fer tasques que corresponen a llocs de feina. Ho diu la llei de voluntariat i el sentit comú.

    ResponderEliminar
  2. Jo també vaig vore als de Protecció Civil netejant els imbornals de Passeig Colom. Un 10 per a tots ells!!!
    La neteja, el manteniment i la previsió la te que fer l'Ajuntament i no els voluntaris de Protecció Civil.
    ¿En que pensa el "govern" dirigit pel Sr. Jordi Juan? ¿Quina cuadrilla de irresponsables i poca faena hi ha l'Ajuntament?

    ResponderEliminar
  3. Que els de proteccio civil tinguen que fer la feina de fcc.
    Qeu mal Jordi, que mal.
    Esta clar que tenies mol bones idees pero no tame esta clar que eren tot fantasies i estan perdent cada dia mes el nord.

    ResponderEliminar
  4. si feren un poc de cas al ventilaor llegirien la noticia que treies de la preemergencia.
    Jordi llig el ventilaor i deixat estar de joumes, victors y perfectos.
    Cambia de asessors.
    Quina ganaderia.

    ResponderEliminar
  5. Estic molt indignat: acabe de llegir al Cotorro del BLOC criticant que els VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL netejaren els desaigües que el tripartit no habia netejat. Que vol el portaveu del BLOC que s'inunde tot o que?
    Quina gentola.

    ResponderEliminar
  6. a més de fer-se a última hora, ho han de fer voluntaris de Protecció Civil. Molt trist el punt en que em arribat a Tavernes....

    ResponderEliminar
  7. Al mateix punt que hem estat amb els anteriors...els IMBORNALS tampoc es netejaven quan estàveu vosaltres. Ara han estat els de protecció civil, abans solies veure als propis veïns netejant... Així que tampoc és per a tant, ha estat com sempre. La platja interessa ben poc des de sempre

    ResponderEliminar