lunes, 4 de febrero de 2013

"TRIPARTITO SHORE": MOLT DE PARLAR I ANAR ALS COL·LEGIS PERÒ EL TRIPARTIT ÉS INCAPÇ DE PINTAR-LOS UN SIMPLE PAS DE PEATONS

Obrim ací una secció titulada "TRIPARTITO SHORE". Seran notícies que mostren els fets incomprensibles que fa el Tripartit. Com diu una cosa i en fa altra, o com critica una cosa i fa pitjor.
Comença  la secció del Ventilador: "TRIPARTITO SHORE" (al més pur estil dels xics de Gandia Shore de poc trellat).
En esta primera entrega de TRIPARTITO SHORE volem parlar del protagonisme que a vegades el govern de Juan vol tindre però les poques coses que fa.
El senyor alcalde, el senyor Juan, quan va començar a manar va anar a fer-se fotos als col·legis de Tavernes.  Entre ells va estar al col·legi Alfandec.
La foto se la va fer, però ha passat més d'un any i no ha sigut per repintar-los el pas de peatons que estan en la mateixa vorera de l'escola.
Es fa una cavalcada, un Festivern, un encontre de lingüistes catalanoparlants... però no es tenen diners per a un pot de pintura i 4 horetes per pintar un dels dos passos que hi ha en la mateixa entrada del col·legi Alfandec.
Com es pot vore el pas ja ni es veu i en més d'un any el Tripartit no ha sigut per a pintar-lo. Han criticat a la Generalitat per les retallades, i ací, a la porta de casa el govern de Juan ha fet pitjor. Amb pocs recursos haguera pogut treballar per la seguretat del menuts i més encara a la porta d'un col·legi.
El que vos comentavem, açò és TRIPARTITO SHORE, fent coses sense massa trellat i prioritzant tot el que siga nacionalista. Parlen de defensar l'educació i són els primers que ni pinten un simple pas de vianants.
Benvinguts a TRIPARTITO SHORE! El desgavell de Tavernes!

4 comentarios:

  1. No és l'unic pas de vianants en mal estat.
    Si pegeu una volteta pel poble voreu que en moltes zones de parcs infantils la pintura s'ha esborrat per complet o sempre hi han vehicles aparcats que dificulten la vissibilitat dels peatons amb intenció de creuar ( i més si son xiquets).
    Jo ja vaig posar una queixa per registre d'entrada ( o con acuse de recibo)a l'ajuntament. Vorem quantes més o quant de temps ha de passar per a que es rectifique aquesta situació.

    ResponderEliminar
  2. El poble es troba abandonat completament pel tripartit este. Esperem que posen solucions perque com ells diuen "Fem per les persones" ja vec jo el que fan pels ciutadans de tavernes que ens deixen els carrers més bruts que el dia de despres d'eixirse'n el riu vaca!

    Quina poca falta de profesionalitat!!

    ResponderEliminar
  3. Es presis que escomensen a tindre diners a l'ajuntament .Per que en els dues anys que porten no han fet res de res , ni tansols pintar els pasos de vianans del col.leges .aixi ja es pot dir que estalvien .No sen gasten cap.Aixina tenim la nostra poblasi hai mare .....

    ResponderEliminar
  4. Que bonic es haver guanyat les eleccions i vore com es xinxeu tots els peperos,jajaja.Asi tota la gent jove ho te clar i sap a qui votar,no podeu enganyarmos mes com en tot Espanya.M'encanta aquesta queixa macho,perque no les pintes tú si tan ràpid es?jajaj

    ResponderEliminar