lunes, 18 de febrero de 2013

LA POCA ÀNIMA DEL TRIPARTITO. L'ALCALDE NO ATÉN A UNA VEÏNA AMB DOS MENORS, TRES ANYS EN L'ATUR I A LA VORA DEL DESNONAMENT

Quin escarot s'ha montat a Tavernes! Setmana passada els mitjans parlaven d'una veïna, Maria Victoria Nogues, que havia rebut un comunicat en el que se la informava de que anaven a embargar-li sa casa per no haver pagar 875 euros d'una contribució i una taxa de fem.
Maria Victoria contava el seu cas. Com era una mare amb dos fills menuts al seu càrrec, estava en l'atur des de feia tres anys i no tenia quasi recursos ni per a menjar.
Així i tot se li comunicava que anaven a embargar-la per part de l'ajuntament.
Provincies, Levante, la Sexta, Antena 3, la 1... es feien ressó de la notícia que el Tripartito intentava desmentir.
La veritat dels fets és que a la veïna no la van a desnonar (desahuciar) l'ajuntament, però si anava a embargar-li.
El Tripartito s'afanyava a tractar de quedar bé amb excuses com "no la tirarem de casa", "sols es farà una anotació del deute en el registre de la propietat", "els mitjans han confós a la gent"...
Excuses de mal pagaor per part del Tripartit. També deia el Tripartit que li havien donat uns 3.000 euros d'ajuda a esta veïna, però la veritat és que la major part d'eixa ajuda se li va donar en la passada legislatura.
Segons ens han contat, la veritat és que la veïna embargada havia anat moltes voltes a parlar amb l'alcalde, i este no l'havia rebut. L'alcalde no havia tingut la deferència d'atendre a una xica amb dos menors, sense faena, ofegada pels deutes, a la vora de ser desnonada pel banc...
L'alcalde sí que ha anat a Mestalla a no sabem que. Si que ha fet festiverns, si que s'ha gastat 27.000 euros en una cavalcada, si que va a fer un diari de l'ajuntament pagat per tots. Però este alcalde no ha tingut la delicadesa de rebre a Maria Victoria, una veïna que necessitava ajuda.
Eixe és el problema que ha tingut el Tripartito, que se li han vist les vergonyes. No ha sigut capaç d'ajudar a una veïna que havia anat a contar el seu cas a l'alcalde. Enlloc d'una visita, Maria Victoria s'ha trobat una diligència d'embargament per part de l'ajuntament.
Una greu falta d'atenció de l'alcaldia que mostra estar molt lluny de la realitat que es viu al poble. L'alcalde costa 43.900 euros a l'any, i no ha sigut ni per a estar cinc minuts amb una veïna que li demanava un poc d'antenció.
Esperem que ara que s'ha airejat la vergonya del Tripartito ajuden a esta veïna necessitada i no l'ofeguen més del que ja han fet.

2 comentarios:

  1. Que poca vergonya que tenen esta gent del tripartit i a tot aixo que vaen presentar no fa mol de tem una mocio contra els desnonamens en un plenari.Eixa es la transpariensia del S.Juan i "sus muchachos".Transpariensia o cortina de fum .Que gent mes fal........ .Eixa es la manera de adgudar al veins

    ResponderEliminar
  2. La resposta del blog parlanchin : Matar al missatger, en este cas, atacant a Carlos Gimeno, per dir la veritat.

    ResponderEliminar