sábado, 9 de febrero de 2013

TRANSPARÈNCIA EN EL TRIPARTIT? EL SENYOR JUAN ENCARA NO HA ACLARIT EN QUALITAT DE QUE I PER QUE ESTAVA A LA LLOTJA DEL VALÈNCIA CF

Han passat molts dies i ens hem quedat amb les ganes de que el senyor Jordi Juan aclarisca que feia a la llotja de Mestalla, molt prop del president del València C.F. (Llorente).
Molt de parlar de transparència però no s'ha dit ni "mu" de quin motiu era pel qual va ser convidat a la llotja de Mestalla. És alcalde i cal que aclarisca si estava allí representant a Tavernes o qui el va convidar en qualitat de que.
Al diari Levante havia eixit una foto on estava l'alcalde de Tavernes a la llotja de Mestalla i esperavem que es donara una explicació.
Era un acte representatiu? Convidat per alguna persona influïent? Era una visita institucional? Era un interés personal?
Tots amb crisi i l'alcalde al futbol sense dir el motiu d'estar en el "palco".
Ens extranyaria molt tindre influència per estar a Mestalla i no tindre-la per anar a la conselleria d'educació a demanar que es reforme l'institut del Jaume el Just. Que ens explique d'on ve eixa influència futbolística...Transparència primer que res!

2 comentarios:

  1. Jo també vull anar.
    Jordi com has aconseguit l'entrada al palvo VIP?
    Que li ha costat o li costarà a l'Ajuntament la teua entrada VIP?
    Jordi contesta!!!
    Qui calla otorga.

    ResponderEliminar
  2. Per al. S.juan li dona igual va a valencia per.distraures pero no sap anar per a demanar. Diners per al poble . A dell ve tot de bras .i de correr a mitgant vespra com ja te lo que vol .Com els xiquet malcriaets

    ResponderEliminar