martes, 5 de febrero de 2013

ANEM A MADRID A PARLAR DE TURISME RURAL PERÒ OBLIDEM REPARAR ELS SENDERS

La setmana passada trobavem en la premsa fotos i fotos dels alcaldes de la Valldigna, i entre ells el de Tavernes i a la vegada president de la Mancomunitat de la Valldigna, a FITUR que és la fira de turisme que es fa a Madrid.
Mentre el senyor Juan anava a la fira de Madrid, a fer com si volgueren fomentar el turisme, ací, el Grup Muntanya s'ha atrevit a dir una veritat com un temple i que és que els senders de la Valldigna estan molt deteriorats i les administracions no han fet res.
El Grup Muntanya indica que hi ha sendes que no són transitables perque no els han fet un manteniment en els últims anys. Hi ha senyals trencats de senders i no s'ha fet res per reparar-los.
El Grup Muntanya demana que els polítics actuen per reparar els senders,
Nosaltres anem més allà. Com es pot anar a Madrid a parlar de turisme i descuidar les sendes que es publiciten a Madrid? No és més normal reparar les sendes i després anar a fomentar que les visiten?
Que importa més la foto de Madrid o que les sendes estiguen bé?
Reparar una senda no costa tants diners, un parell de jornals de dos homes, algun contenidor de poda i ganes de tornar a posar senyals que han caigut. Vaja quatre duros que el Tripartit no vol gastar-se per anar d'estalviador mentre ofega a clubs, associacions i col·lectius del poble. O mentre baixa servicis com el del fem.
Un poc de sentit comú i cal preocupar-se pel dia a dia i els detalls, no estar pendent de les fotos i prou.

2 comentarios:

  1. Segur que han costat mes els viatjes, dinars, sopars i hotels dels que han anat a Fitur que el que costa arreglar totes les sendes i les senyals trencades.
    El que està clar es que el GMValldigna no tornarà a tindre cap subvenció per atrevir-se a criticar als alcaldes de la Valldigna.

    ResponderEliminar
  2. Si els senders están bruts haurien l'Ajuntament hauria de netejar los. Però, per altre costat, em pareix bé que l'Alcalde vaja a Fitur. És més, en la meva opinió, és una oblogació. El turisme és una font important d'ingressos en el nostre poble. Segurament es poden fer millor les coses però si per lo que fora l'Alcalde no haguera anat.....ací uns quants l'hagueren posat a caure d'un burro.
    Netejar els senders sí, lo demés em sembla un poc forçat i demagògic.

    ResponderEliminar