sábado, 23 de febrero de 2013

GUARRO ÉS QUI EMBRUTA, PERÒ DESCUIDAT QUI NO NETEJA

Ja fa dies que al poligon de El Pla hi ha un abocament incontrolat. El fem porta dies tirat junt al carrer, prop d'on està el rentador de cotxes.
Hem esperat dies perque no ens digueren alarmistes, però ja és dissabte i això no s'ha netejat.
Clar està que qui embruta és un cotxino, però tampoc té excusa qui no neteja i té l'obligació de fer-ho.
Com és possible que passen els dies i ningú neteje eixe abocament? Que volen que arribe un segon salvatge i encara tire més fem?
La millor forma d'evitar els abocadors incontrolats és denunciant, però també netejant per evitar que algú acabe de tirar més basura.
Tot este fem fa dies i dies que està al poligon. Ens trobem que el govern de Juan ha posat a gent de la seua confiança al capdavant del servici de recollida de fem. Ha retallat 200.000 euros en el servici de fem però no ens ha baixat l'impost de la basura. Ara dirà que ha aconseguit superàvit en el pressupost de 2012 i mentre els clubs amb retallades amb les subvencions, cap política local per evitar l'atur i el poble més brut que mai i totalmente descuidat.
Així trau superàvit el més tonto.
Governar bé suposa mantindre un balanç entre els ingressos i la qualitat dels servicis que es donen. Llevar i no fer res sabem tots.
Per favor, que vagen i netegen eixe fem que un poble com Tavernes no mereix que el descuiden d'eixa manera.
Insistim, el fem porta dies ahí, i no ho hem tret abans per vore si es feia la faena ben feta i es netejava, però no ha sigut així. na vegada més el Tripartit arribarà mal i tard.

2 comentarios:

  1. l'encarregat de la basura es una persona de confiança del BLOC pero es una persona que no val per a la faena que li han donat.
    No sap res de neteja ni de dirigir la colla de FCC ni organitzar la neteja del poble.
    A ell que li deixen temps per a passejar en bicicleta i un bon jornal fins a la jubilació i prou.

    ResponderEliminar
  2. Tavernes està mes bruta que mai. I això es gracies a la gestió del Bloc

    ResponderEliminar