jueves, 28 de febrero de 2013

QUÈ VA COSTAR L'OBRA DE TEATRE QUE ES VA FER A LA VEGADA QUE LA NIT D'ALBAES?

Llancem la pregunta per a vore si algun dels nostres nombrosos lectors ens pot contestar esta pregunta, perque oficialment el Tripartit no ha dit res: Que va costar l'obra de teatre que es va programar a la vegada que es feia la Nit d'Albaes a Tavernes?
La pregunta va amb doble intenció. No sols per a dir que a vore esta obra, El Florit Pensil, anaren poc més de cent persones. 
Nosaltres anem més enllà perque hem vist que esta obra prové de l'empresa JM Gestión Teatral, que aglutina a Magic 6, empresa que va ser l'encarregada d'organitzar la cavalcada de reis famosa per haver costat 27.000 euros i deixa de banda a les falles perque s'ocuparen de la faena menys llustrosa que és la de dur tractors i demés.
Criticarem obertament que en un mateix poble com Tavernes es programen a la vegada dos actes culturals com és esta obra teatral i les albaes. Hi ha més dies que llonganisses per a programar estos events en dies diferents i no solapar-los.
Es pot criticar o no el cost de l'obra de teatre, que no el sabem, en relació a l'èxit de públic. Això ja dependrà de la visió de cadascú.
Però el que ens xoca és que el Tripartit, en mes i mig li haja donat dos espectacles a una mateixa firma. Amb tant que criticaren en la passada legislatura i ara es veu que els "panxa agraïts" també estan en el Tripartit. Com es veu el Bloc, PSOE han criticat i ara fan molt més pitjor, tot pels als de la seua corda i res per a la resta. 
La diferència és que amb el PP hi havien molts preveïdors, uns del PP i altres que no, i ara sols els que són tripartiteros i damunt empreses de fora el poble.
ACTUALITZAT
Ens confirmem que també Magic 6 va fer l'espectacle de les carnestoltes dels xiquets a la Plaça Major. Vaja que en mes i mig un total de 3 contractacions culturals relacionades amb esta empresa on en la eua web apareixen aglutinades la de gestió teatral i Magic 6. L'empresa el que vol és treballar i nosaltres no l'atacarem, però esperem que done explicacions el Tripartit d'eixa gran quantitat de contractacions en un temps récord.

13 comentarios:

  1. La festa de Carnestoltes per als xiquets tambe la va fer la mateixa empresa: Magic 6.

    Cavalcades, Carnestoltes, Teatre,... tot a la mateixa empresa. Ay mare! El tripartit comença a fer olor....

    Segur que ara ix Jordi i diu que ell no sap res, que aixó ho porta la Cultura, que ho ha fet el PSOE. O, igual que ha fet amb el tema del Palco VIP, calla la boca i no diu res del tema.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sera per que a eixa empresa fan be la seua feina. Altra cosa es si ens podem permetre grans pressupostos en events d'un o pocs dies. Pilar estarà ben assessorada, te tècnics de cultura amb molta experiència. No se que pinta ahi Jordi, cultura no es competència del seu partit, el que no quadra es que el Bloc no es reservarà eixa regidoria.

      Eliminar
  2. Algo huele a podrido en el gobierno de Tavernes ...

    ResponderEliminar
  3. En mes i mig el Tripartit ha ADJUDICAT A DIT 3 faenes a la mateixa empresa. Una empresa que és de fora com sempre fa el Tripartito.
    La cavalcada de 2013 va costar 27.000€. Que ha costat Carnestoltes? Que ha costat el Teatre? Que va costar la cavalcada de 2012?
    Ha contractat el Tripartito algo mes a esta empresa?
    Quants diners ha cobrat esta empresa a L'Ajuntament desde que a Tavernes governa el Tripartito de Jordi Juan?
    Jordi: No calles con sempre fas i contesta ja!!

    ResponderEliminar
  4. Això són fets no les suposicions i la venda de fum que fan altres.

    A vore quina explicació dona la Regidora de Cultura Pilar Altur.

    Enhorabona Ventilador!!

    ResponderEliminar
  5. Això són fets no les suposicions i la venda de fum que fan altres.

    A vore quina explicació dona la Regidora de Cultura Pilar Altur.

    Enhorabona Ventilador!!

    ResponderEliminar
  6. La empresa Magic6 es filial d'una productora (JM Gestion teatral) que portà també a Xavi Castillo, pero la contracta el PSOE, no el Bloc. Entre ells es pactaran a qui contractar, no crec coincidència que vinga Xavi Castillo el primer any de govern nacionalista. Altra cosa es embotir actes culturals o de foment per joventut, pero si els socis no es queixen...
    De totes maneres açò sols son les bàmbolines del tripartit, el que importa es el que gasten i en que, no amb qui ni a traves de qui.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb qui i a traves de qui tambe importa. I molt!

      Eliminar
    2. Si es el que treballa millor i mes barat, a mi em dona igual com es diga i de qui siga amic o familiar, ni si es del poble o de casa.

      Eliminar
  7. Amb qui i per qui no deu interessar massa a qui rep el servei en ultima instancia, el poble. I els polítics només deurien interessarse per això.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al pueblo claro que le interesa con quién y por quién. Cómo que no?. Si es nuestro dinero claro que nos interesa. Saber cómo se gestion sr. robinjut es muy importante. Con ese argumento se fundamentan muchas corrupciones caballero. No lo olvide.

      Eliminar
    2. A l'inrevés sr. anònim, no cal posar-li nom ni cara a l'empresari sino a la feina. Això és interesar-se per qui s'ho queda, però pel que fa.Cal vore la seriositat i efectivitat/preu de la empresa, o siga el que diu vosté sobre control de la gestió.
      La corrupció vé quan se li dona a un per qui és, no per com fa la feina. Crec que parlem del mateix, però no cal eixir d'inici amb prejuis sobre els prestadors de serveis u obres, qui demostre que treballa millor que s'ho quede.

      Eliminar
  8. Els columpios de la replaza de ENCARNITO el va fer la empresa del germa de la ilustrada regidoreta ILUMINADA LLUM.
    Que es la primera faena que es va fer en el poble y ya la donaen a germans per valor de uns 31000 euros.
    Despues com pareixia que les rotondes no estaven ven mantingudes també la mateixa empresa,en concret estan fent pitjor de lo que han criticat.
    Pel temps sabrem qui esta clavat en magic6 y segur que es de algu del tripartito short.
    Y per a colmo no llogen a ninguna empresa que estava ahi en moments quant tardaven en cobrar,aixo son les gracies que donen.

    ResponderEliminar