miércoles, 27 de febrero de 2013

QUÈ PASSARÀ A FALLES? ELS FALLERS EVITEN ALTRA POLÉMICA AMB LA PLANTÀ EL DIA DE MERCAT

Ja estan les falles molt prop. I perque no ens diguen que som mals i esperem a que passe l'empastre anem a avisar i anar davant la tronà.
Vos recordem que les falles passades es va montar un bon guirigall perque l'ajuntament havia proposat passar el mercat de dijous a la República de Malta durant la setmana on estava plantada la falla Passeig.
El venendors digueren que no, els comerços del centre també i els fallers massa feren posant tota la seua bona voluntat.
Al final es va deixar un tros gran sense mercat perque es montara la falla i tots contents, però durant dies estigueren totes les parts implicades un poc nervioses perque des de l'ajuntament no es volia posar pau i sols es liava més la cosa.
Va ser l'època on el Tripartit anava d'empastre a empastre. Del mercat del dijous a la polémica de les tapes del mercat municipal amb els comerciants i l'actuació de sanitat parant les tapes. 
Que passarà enguany?
Un pardalet ha dit que la falla Passeig, per evitar marejos, ja ha demanat montar abans del dijous de falles i així evitar-se altra empastrà del nostre govern.
Una vegada més la gent posa del seu costat, perque si ho deixem al Tripartit estem aviats.
La nostra enhorabona a la falla per la seua bonja voluntat.

15 comentarios:

  1. Lo ideal seria que traslladaren totes les falles al poligon, aixi deixarien dormir als veins que no tenim perque aguantar res de tot aixo, xillits, borraxos a totes hores, coets i més coets...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per la teua forma de parlar estic segura que eres afi al bloc. Com les falles son valencianes i no catalanes no les voleu. Recordeu quan sols amb els vots del PP es va acordar que el 18 de març fora festa local? El Bloc no va votar a favor. Ara es posen la brusa en la foto. Una pregunta, quants regidors del Bloc son falleros?

      Eliminar
    2. O a la Sangonera
      O al Massalari
      Crec que no el deuen de agradar massa les falles para dir eixes coses dignes del bloc catalaniste

      Eliminar
    3. Molts més dels que tu creus, en el bloc hi ha molts falleros i falleres, i són fallers i falleres per què és una festa valenciana, nostra i de sempre i els del bloc defenen tot allò que és valencià. Totes les tonteries que dius dels catalans i del bloc només te les creus tu i quatre més, això es com dir que tots els del PP són de Franco i feixistes i a mi em costa que això no és així. Típics tòpics.

      Eliminar
    4. No sabia que ser faller era condició sine qua non per a ser del Bloc...que coses!!!

      Eliminar
    5. I les festes del poble. I els moters. I les confraries. Tots al polígon, o al multiusos, així farà honor al seu nom.

      Eliminar
    6. On podrien anar es al Ecoparc

      Eliminar
  2. Pues per a que vos quede clar no soc del bloc..., simplemente no entenc perque he daguantar als fallers, o als del festivern o qualsevol altra festa...,que mareja i moltesta als veins, jo tinc animalets que tenen por als coets i no entenc perque he daguantar com xiquets de 10 i 12 anys tiren coets que son per a majors de 18 (i no passa res perque estem en falles...), i ni els tiren a la porta de la falla sino alla on els ve, a aixo nhi ha dret? Tampoc entenc perque he daguantar com ''borraxets'' del festivern van cridar en repetides ocacions al meu timbre el dia 31 (ni ha gent que el dia 1 treballa) i no passa res...perque com es el festivern..., ara jo isc un dissabte i estic un ratet de festa sense molestar a ningun...fentme una beguda en qualsevol pub del poble i a les 3.30 tots a callar, mentres que per a altres festes l'hora i el que passe no importa, no li trobe trellat mane el pp, el psoe o el bloc, a mi mes igual, pero les festes fora als poligons!!

    ResponderEliminar
  3. I altra cosa, la festa local deuria de ser a festes del poble, totes les festes locals, a festes del poble que per aixo son del poble, les falles no ho son,les falles per als falleros...
    Ojala ploga com hui totes les falles!! :)

    ResponderEliminar
  4. Jo traslladaria les falles a la platja que collons!! Mira anónim 1 podries callarte perque no passaria res si per un dia no posen el mercat un dijous... pero com aquest ajuntament sols pensa en tonteries ... les falles han de fer el seu planing! ¬¬'

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No passaria res que et tiren de la teua empresa i no vages a treballar.

      Eliminar
  5. Esperem que amb l' experiencia que ara ja tenen els nostres regidors loclas i la bona voluntat de tots, es solvente el tema abans de ser un problema, doncs la solució, que va ser bona, es la mateixa que l'any passat .

    ResponderEliminar
  6. Ningú m'ha contestat, Quants regidors del Bloc són fallers?
    Està clar que no volen contestar, a les falles els nostres regidors del Bloc els importa un...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Serien fallers els del bloc si les lalles foren originaries de "les terres del nord" com els agrà ara referirse a catalunya per a que no els tilden de catalanistes. Que ho son i molt!

      Eliminar
  7. Hem passat d'estar imbuits en la festa, amb celebracions de barri i festes patronals on cada carrer amb festera era una festa, a voler tirar les festes fora del poble. Una cosa és la fira, les atraccions, els concerts i els actes puntuals i altra cosa és que el carrer estiga en festa. Crec que no hi hauria problema si s'en fera ús i no abús de la festa, moltes vegades a títol particular. Caldria millorar els llocs i els horaris i fer-ho atractiu per a millorar la participació. També és cert que cal canviar el model de festes patronals, la gent jove ja no viu a la fresca del carrer ni agraden les mateixes activitats que abans. Per altra part, les falles tot i arrosegar molta gent, han anat convertint-se en una festa cada vegada més privada amb un major ús de recursos públics, cosa que alguns dels que estan fora no els agrada massa.

    ResponderEliminar