jueves, 21 de febrero de 2013

LA PLACETA DEL TIO JULIO, EN EL CARRER CALVARI, VA A ARREGLAR-SE AMB DINERS PAGATS PER LA DIPUTACIÓ

El Partit Popular de Tavernes ha comunicat que la Diputació de València pagarà les obres de remodelació de la coneguda com Replaceta del Tio Julio que està al carrer Calvari.
Estes obres estan dins del Pla Provincial d'Obres i Servicis de 2013.
La Diputació de València pagarà 107.316 euros per a millorar eixa placeta.
El PP ja recorda que quan assumien l'alcaldia milloraren el mateix espai posat una zona de jocs infantils i un panell per a penjar informació del poble.
La plaça tindrà una imatge totalment nova i remodelada. Este és un espai on més acudixen els veïns de la part alta, ja siga per passar el ratet o per que els xiquets juguen. A més a més, la plaça és el centre de les activitats de la setmana de festes del Crist de la Sang.
La Diputació fa este PPOS en tots els 265 pobles de la povíncia amb una inversió en relació al nombre d'habitants. La Diputació paga íntegrament estes obres.
L'ens provincial assumirà enguany el finançament íntegre dels més de 17 milions d'euros de pressupost que tindrà el Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS) 2013 destinat a sufragar obres relacionades amb
servicis bàsics en tots els municipis de la província, segons va aprovar el 19 de febrer el ple de la corporació provincial.
No em trobat res en el BIM d'esta placeta, no serà perque al govern de Juan no li interessa que la gent conega que les obres són gràcies a la Diputació? Per cert, a la Diputació mana el PP.



5 comentarios:

  1. Podrien posar la gomaespuma del sol de millor qualitat, les d'abans del Passeig Colon o Plaça Espanya resisteixen mentre que a la del Tio Juliet, Divina Aurora i Cambro els xiquets les han desfet. Potser que lo barat com diuen, després ix car.

    ResponderEliminar
  2. O soc tonto o esteu fent veure que això ho paga el PP? A vore si parlem clar, per molt que perjudique als interesos de aquest blog. Ni la diputació és el PP, ni la diputació paga res, ho paguem tots i totes amb els nostres impostos, no s'enganyeu (ni enganyeu a la gent).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I a Jordi qui li paga? Li paguem tots, pues que siga alcalde de tots i no sols dels pocs de la seua corda.
      Tot lo català es ben rebut, pero mentre ni aten a la gent ni sap anar a Valencia a defendrens.
      Yo se que el xicon li costa al ajuntament 4.400 euros cada mes. I encara hia que sumar lo que cobra de la mancomunitat.

      Eliminar
  3. Vingen d'on vinguern però que vinguen, que al fi i al cap tot ix de la mateixa butxaca.

    ResponderEliminar
  4. Enrique, jo proposant que posen millors materials a les zones de columpis i,ells continuen amb si els diners els porta el PP o si el projecte es del Bloc. Mentres, no ens conten res del projecte i després som nosaltres els que posem guerra als blogs. I es que son com xiquets... Pero no saben que estan per a anar en bicicleta i porten un BMW.

    ResponderEliminar