lunes, 11 de febrero de 2013

ENS AMENACEN!!!

Hem rebut este missatge amenaçant-nos al Ventilador:
Hem tapat la part inicial perque feien referència a una persona que res té a vore amb el Ventilador.
Hem volgut fer-ho públic perque la gent veja com de mal ha sentat el tema de la presència de l'alcalde valler a la llotja de Mestalla. Perque?
Clar està que ni este missatge és un montatge ni que està preparat.
Per cert, no ens fan por, ens hem ensenyat a plantar cara a nacionalismes radicals. Seguirem amb la línia de dir allò que ningú s'atreveix.

19 comentarios:

  1. Demòcrates d'esquerres de tota la vida...

    ResponderEliminar
  2. Així és com actuen.
    Per exemple:
    Que es senten criticats perque ixes amb premsa explicant la teua situació econòmica, li peguen la volta, et castiguen a no rebre més ajudes socials i a més les anuncien amb bombo i platillo.

    Estat policial, i amenaces; s'acabat la democràcia en aquest poble gràcies al tripartit

    ResponderEliminar
  3. Es el mateix que pasa dins de l´ajuntament. Els funcionaris es senten acorralats.
    Esta es la democràcia del Bloc. I els socis de govern en la boca tancada.

    ResponderEliminar
  4. ¿Donde iremos a parar con estos gobernantes? Se creen omnipotentes, recordemos los casos como los del anterior Jefe de la Policía Local. Señor Juan es usted un lobo con piel de cordero.

    ResponderEliminar
  5. No es preocupeu encara en vorem de mes grosses. Doneu-li temps que estos del Bloc son valents per això i per a molt mes. Temps al temps.

    ResponderEliminar
  6. Lo primer que deurien de aprender es a respetar els resultats electorals ,ja sabem que son els mes sectaris entre els politics locals,o eres de la secta o aniran a per tu.
    Si busquem eixemples anian de sobres para demostrar lo dictaors que son:
    Plaça del metge Grau
    Piscina coberta (no volen obrirla)
    Persecucions laborals
    Cavalgates derrochaores
    Festiverns independentistes
    Eliminacio dels PAIS (el futur del poble )
    Retalls als funcionaris (els que fan ells son bons i estan ben fets)
    Retalls en la neteja (aixina esta el poble de brut)
    Trovarli mascota al Sr Juan per part de la policia local
    En cuant mos descuidem faran una policia tipo KGB o Gestapo perque el diari oficial tipo PRAVDA o GRANMMA ja el tenen...
    La C....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quants en governa la farina12 de febrero de 2013, 1:31

      El futur del poble els PAIS... El futur del poble els PAIS... El futur del poble els PAIS... El futur del poble els PAIS... El futur del poble els PAIS... El futur del poble els PAIS... El futur del poble els PAIS... Per moltes vegades que un ho diga no és més veritat.

      Eliminar
    2. el futur dell poble el festivern, el futur del poble el festivern, el futur del poble el festivern el futur del poble el festivern , encara que estigues hasta dema diento , ni tue creus

      Eliminar
    3. Ella fina que fina13 de febrero de 2013, 2:10

      Amb una lleugera diferència: jo no he dit que el futur del poble siga el Festivern.

      Eliminar
    4. Ben dit ella fina que fina zaaaaaaaassssss en tota la boca

      Eliminar
  7. Siga d'esquerres o de dretes, molt poca categoria este escrit, si és real, perque costa creure-se'l. Amenaçador, xulesc i covard. No sé qui serà, però ha perdut els papers i el trellat.
    Ara, lo de nacionalismes sobrava, ventilador, ahí igual o més radical és el PP (nacionalisme espanyol) com el Bloc (nacionalisme valencià).
    I en quant a democràcia al poble amb l'actuació dels polítics, res ha canviat, no ha desaparegut res, perque ja no existia, segons qui fores/eres tenies/tens dret a certes coses o no.
    Enrique, encara tens clar que el govern actual és d'esquerres? És d'esquerres el PSOE? És d'esquerres actualment el Bloc? Una cosa són les sigles i les idees fundacionals, i altres, els fets i actuacions. Abans hi havia gent amb poca capacitat, hui hi ha gent amb poques ganes de canviar profundament varios càncers de la política. Per molt joves que siguen. Que és encara més decebedor.

    ResponderEliminar
  8. Este és el govern del "Padrino".

    ResponderEliminar
  9. Com els rebenta que es sapien les veritats! Es pensen que la gent ens tragem tot el que posen a altres blogs del seu partit. He vist tambe que apart d'aquest comentari fora de lloc i amenaçador que s'han clavat en gent que es del PP, nomes per creure amb l'ideologia i portar-la en davanta i l'han senyalat en el dit com si formara part d'un partit terrorista o estiguera en busca i captura. Aquestos actes fan perdre credibilitat tant al govern de juan com al de canet.
    Este tripartit espere que es podrisca promte perque estic hasta la coronilla d'ells. Jo em pensava que no eren aixina pero s'han descrit tal i com son els nacionalistes més radicals d'esquerres

    ResponderEliminar
  10. Tornem a la Inquisició on certes informacions ja no són ben rebudes pels governants... aquest és el principi ....

    ResponderEliminar
  11. Deplorable.... Eixa es la democracia que practiquen els nacionalistes radicals.
    Ni respecten els resultats electorals en tal de sentarse al sillo ni acaten cap norma que no elsconvinga... pero no enganyen a ningu.

    ResponderEliminar
  12. No vull pensar el que pot pasar en el temps que falta per acabar la legislatura. Estos del Bloc ja tenen casi acabat el seu estat policial. Tenen un lema molt clar: "estas conmigo o contra mi", per a ells no hi ha terme mig. "Si no estas con ellos" van a por tí.
    Vorem com acabarem, i també son culpables els socis de govern que permeten fer tots eixos atropellaments i persecusions.
    I estos es diuen demócrates.

    ResponderEliminar
  13. Tant d'escarot entre este blog per tan sols un mail anònim?
    Teniu part de raó en quant a la manipulació del govern en aspectes d'amiguismes i partitocracia, pero la mitat de la mitat que abans amb el PP. Aprofiteu un descervellat que no signa amb nom ni amb ideologia per a carregar contra el govern. Per altres blocs hi han molts mes del signe contrari que han fet igual i no ho publiquen. Deixeu-se tots de batalletes i com diu Enrique, poseu-se tots a treballar pel poble, no pels vostres.

    ResponderEliminar
  14. que li ho diguen als de padur...amb peteneres de vanessa i amenases de jordi....

    ResponderEliminar
  15. Esta gent va de lliberal y demócrata, i son lo més fatxa i fascista que s'ha vist en molts anys al nostre país. Quan no està algú d'acord amb ells el matxaquen i posen en marxa la seua màquina propagandística i coaccionen, amenacen, desplacen,... a tot el que no pense com ells

    ResponderEliminar