miércoles, 6 de febrero de 2013

EL TRIPARTIT PREPARA UN DIARI PAGAT PER TOTS. SERÀ PER TINDRE MÉS AUTOBOMBO?


Este divendres, el Tripartit ha convocat als portaveus del grups polítics per a posar en marxa un Butlletí d’Informació municipal, un BIM. Això és un diari que publica el propi ajuntament i que es reparteix pel poble.
Segons ens han contat, esta mateixa semana s’ha enviat un comunicat als grups polítics on els indicaven l’espai que tindrà cada grup en el diari.
Este divendres s’ha convocat als portaveus perque el govern de Juan s’ha imposat com a data tope el 12 de febrer per a traure ja el primer número del BIM.
El Tripartit no ha donat opcions de que es parle i ens faça un consens del que es publicarà en el BIM. No s’han marcat els principis sobre que es pot publicar i que no. Mal comença el BIM amb la sospita de que es puga utilizar per part del Tripartit com una ferramenta més d’autobombo.
I damunt ens trobem que la publicació del BIM ve en plena crisis. Amb retallades als clubs, pujades d’impostos als ciutadans, rebaixes en els servicis…No podia el Tripartit esperar-se un poc a que la crisi millorara? O es que diners hi ha pel que es vol? O es que com ja va dir el PP no era tan greu la situació económica com volia fer creure el govern de Juan?

8 comentarios:

  1. Es que Jordi té moltes fotos i vos mostrar-les

    ResponderEliminar
  2. No passa res, que gasten tot lo que puguen, als Funcionaris de L´Ajuntament de Tavernes encara es queda una altra paga per retallar, rebaiXar més les hores, llevar-los mes acords, signats amb altres Governs ( Adeu a la negociació, i pactes), I quan al poble, encara pot retallar, ajudes als clubs, i si vol estalviar més, que deixe el poble a fosques per la nit, que no replegue el fem, que lleve el gabinet de prensa que no fa falta, Menys fitur, i donar mes servei de qualitat al turisme, de res val anar a Fitur, amb la platja com està.


    ResponderEliminar
  3. ARA EL GOVERN DIRA QUE EL FA PER SER MES TRANSPARENT, PERO SER TRANSPARENT DEPEN DEL QUE POSE AL DIARI. PER MOLTS PAPERS QUE FACES SI EN ELLS NO DIUS TOTA LA VERITAT I SOLS EL QUE T'INTERESA NO ERES MES TRANSPARENT.

    ResponderEliminar
  4. En el diari "las provincias" de avui dijous,donen la noticia que a una veina del carrer Alacant el ajuntament li embarga la casa per impagats de contribució i basura.
    Algu pot imaginarse el follo que averen armat si el PP estigera en el govern munincipal ?
    Que estes injusticies les posen tambe en el diari munincipal...segur que no

    ResponderEliminar
  5. Tanta presa res bó no pot portar : Té raó el PP en demanar més plaç per a aprovar abans un reglament, vorem si eu tenen en compte perquè si no, mal, però que molt mal comença àcò.

    ResponderEliminar
  6. i els partits que estan fora de l'ajuntament (que hi ha uns quants) passando per a variar no?

    ResponderEliminar