miércoles, 20 de febrero de 2013

EL TRIPARTIT INFORMA DEL QUE L'INTERESSA, PERÒ NO DIU RES DEL QUE LI INTERESSA A LA GENT

Hui hem vist a la premsa amb sorpresa "Tavernes acoge mañana una jornada de inspección técnica de vehículos". Ho hem vist al Levante.
I més endavant llegíem que fa falta donar una cita prèvia per anar a esta revisió per a motos, ciclomotors i vehicles agraris o industrials.
Poc o res a informat el Tripartit d'este fet que interessa a molta gent, que té dificultats per anar amb este tipus de vehicles a Gandia o Alzira a passar la Itv.
Pensem que era una informació per a donar-la amb antelació i no amb la boca xicoteta.
Pareix que el Tripartit tinga por de que la gent s'entere que pot passar la revisió a Tavernes. En la passada legislatura es posaven cartells, eixia el cotxe, es deia per la ràdio, la policia informava... ara el cotxe sols passa per a dir que el bar dels jubilats ix a un concurs on sols importa recaptar els majors diners possibles, es fa un BIM que costarà més de 10.000 euros a l'any, hi ha gabinet de protocol i premsa per a fer autobombo, però per informar a la gent poc o res.
No és la primera vegada que el Tripartit no comunica accions bones per a la gent. Recordem que es va fer un curs de monitor de temps lliure i no es va dir res fins que el Diari de Tavernes no ho va dir ja damunt de l'inici del curs.
Pareix que el Tripartit vullguera que al curs de monitor de temps lliure sols s'apuntaren uns pocs que ells directament havien dit que anava a fer-se, o que ara sols vullguen que passe la Itv els que ells vullguen. Voldran seguir denunciant a "saco" com estan fent!
El Tripartit no té la mateixa energia comunicant el que li interessa directament que informant a la gent del que li convé a veí de peu.

10 comentarios:

  1. en aso has punxat. El bloc del govern si qeu va informar en el seu moment. i fes el favor de publicar els meus comentaris que ja me n'has censurat tres. Si esta vegada em tornes a censurar no pense tornar a entrar. Ja esta be de dictadures, no creus?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es la primera vegada que ens ha entrat este comentari. On ho ha dit? Perque ningú s'ha enterat.

      Eliminar
    2. Al anonim de les11:37. He enviat a la cotorra mes de 20 comentaris que MAI han pubicat. Comentaris correctes sense sense insults nigent mal a ningu. Nomes mostran-me critic amb la gestio de jordi juan amb viritats com a punys. Puc dir-tr que als quatre o cinc ultims ja eren de un estil al q tu acabes d'envisr al ventilador. Encara espere contestscio.... Trobe que tindre que sentarme

      Eliminar
    3. Jo tambe he enviat milions de comentaris a la cotorra i això si que es censura perque no men publica quasi ningu! Molt bona publicació ventilador un 10!!

      Eliminar
  2. Doncs jo, propietari de dos motos ( una de ella antiga) fins que no ho he llegit al periòdic no en sabia de res. I quan em vaig enterar ja era massa tard. Ara, dos viatges a gandia...

    ResponderEliminar
  3. Anònim censurat, de qué va informar el Bloc? I en quin moment? Parles de la ITV, del monitors o del BIM? Si és pel curset, fa bé el Bloc en tindre la boca calladeta de lo mal que ho van fer...
    Per cert, molt gràfic amb lo del "Bloc del govern", demostrant que són una pinya, per això els senta tan mal que els diguen tripartit.
    Per cert, Ventilador, dels últims comentaris meus també se n'ha perdut algún, verihueu-ho!

    ResponderEliminar
  4. Amb el super-BIM que han tret ara sí ens enterarem de tot ...

    ResponderEliminar
  5. La informacio esta en La Veu, Quaderns de Reflexio, La Cotorra i en la web ajuntament, faceboook i no se quantes coses mes. No s'entereu perque no voleu ni vos interessa perque això es un servei bo a la gent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. SI EL DIA ABANS...QUE ET SEMBLA? UNA FALTA DE PLANIFICACIÓ MÉS DEL TRIPARTIT. QUE COSTAVA DIR-HO AMB TEMPS?

      Eliminar
    2. Més val un dia abans que un després, que açò últim també ho han aplegat a fer.

      Eliminar