viernes, 22 de febrero de 2013

BIM I: O CONEGUT COM "BIEM PAGAT"

El BIM ja està al carrer i ja estem tots salvats, ja tenim tota la informació que ens importa! Això és el que voldria que pensarem el cap pensant del Tripartit, però tristament no és així.
El BIM està al carrer i s'ha comprovat el que es comentava, que ni informa i sols és una despesa més injustificada en un ajuntament ho es retalla per unes coses si i per altres no.
El BIM ens costarà d'imprimir i repartir quasi 10.000 euros a l'any, a part el temps que es dedica a dissenyar i que són hores que també es paguen.
El BIM es queda molt curt en la informació i la seua primera portada ja és una manipulació. Apareix el jornal dels regidors i això està molt bé, però la manipulació es veu en que no apareixen totes les dades que la gent ha de saber. El senyor alcalde li costa al poble 44.000 euros a l'any, que ens pot pareixer be o no, però és una realitat que el BIM ha callat. Si al senyor alcalde li reté hisenda també li ho pagarà amb la devolució, o és que això no són diners?
I per l'última pàgina també hi ha polémica. En els escrits dels partits trobem a faltar que no està EU o Karina i no es dóna cap explicació.
A més a més, el Bloc ens sorprén comentant que ha canviat de nom i posa "A principi de legislatura el grup s'anomenava Bloc recollint el nom de la nostra candidatura. Ara funconem com a Compromís-Bloc". Té castanyes que el Bloc s'haja menjat la paraula "Bloc Nacionalista". Ja no só nacionalistes? O volen enganyar a la gent fent creure que ja no ho són?.
El PSOE seguix a la seua donant la benvinguda al BIM, estan en el govern, no veuen que el Bloc se'ls ha menjat i ells seguixen feliços (mi gozo en un pozo).
El PP aprofita per a donar a conéixer que estan atenent a la gent dos dies per setmana a l'ajuntament i deixa clar que el BIM no arriba en el millor moment quan hi ha massa atur "el PP té molt clar que primer han de ser les persones i després la resta de floritures que es vulguen fer". Així el PP critica que es faça un diari, amb el cost que té, en una època on hi ha 1.800 aturats a Tavernes i el Tripartiti ha retallat o llevat ajudes sense cap necessitat real, perque diners el govern de Juan en té pel que vol.
I perque el bloc cotorrí critica tant l'escrit del PP? Serà perque ha dit una veritat i li ha picat al govern?
La gent del poble ja ho comenta, molta propaganda i poc governar.
El Tripartit es dedica a viure el dia a dia, no arrisca amb cap política. Deixa passar el temps i mentre no fa res per l'atur, sols retalla i gasta el mínim menys en nacionalismes de pandereta.

4 comentarios:

  1. Jordi li costa al poble mes de 44.000 €/any.
    Jordi li costa al poble 44.000€ de jornal + 13.000€ de Seguretat Social = 57.000 €/any.
    I ara si vols li sumes el 7.200€ que cobra de la Valldigna que els paga poble amb la aportació que fa a la Mancomunitat.
    Total Jordi li costa al poble uns 5.300 €/mes per a res.

    ResponderEliminar
  2. Llastima de diners !!!
    Quin desproposit de govern que no mes fan xorraes i autobombo.
    Mes valdria que vagen pensant en treballar i fer algo que valga la pena i deixarse de revistetes

    ResponderEliminar
  3. La idea del BIM es bona, sols faltarien millors continguts i sobra riuen € gastats. Amb lo de Karina han estat oportunistes, falta l'espai del partit que va traure representació a les eleccions o a la regidora que representa ara eixos vots. La veu i el cap continua essent el mateix, encara que haja canviat o s'ha ja llevat el nom.
    Sobre el no nacionalisme del Bloc, dir que es el mateix que el centre-dreta, sabeu que son estratègies polítiques, ni els socialistes son d'esquerres, sols Karina exerceix de progressista i així i tot treballa i cobra com les dretes.

    ResponderEliminar
  4. I, com sempre fan els del tripartito, han contractat a una empresa de fora per a fer el Fulleti.
    Els diners i la faena sempre per als de fora.
    Altres 10.000 € fora del poble com ha pasat amb el Festivern, la cavalcada, la Diada, el curs de monitor,...
    Per als del pobles mes impostos, mes multes i mes retallades.

    ResponderEliminar