viernes, 1 de febrero de 2013

AL TRIPARTIT NO LI AGRADA QUE LI DIGUEN LES VERITATS I REACCIONA AMB MANIPULACIÓ

Sembla que al senyor Evarist Sansaloni, regidor de seguretat del Bloc, no li ha agradat que el PP traguera a la llum que s'ha llevat la dotació específica de policía rural.
Front això el senyor Evarist reacciona en un diari comarcal acusant al regidor del PP, Mario Enguix, "de no enterar-se".
Tu Evarist, t'atrevixes a dir-li a Mario que no s'entera? Dubtem molt que el senyor Evarist siga capaç de saber ni la mitat de la mitat del que sap Mario en la agricultura de Tavernes.
Enlloc de donar una resposta convincent, el senyot Evarist improvisa i manipula en dir "s'ha triplicat la vigilància en el camp".
D'on ve este raonament a la desesperada del regidor de seguretat?
El senyor Evarist considera que com s'ha llevat la dotació de policia rural que feia un agent i ara són les dos patrulles de policia les que han de fer la vigilància dels camps, hi ha 4 agents cuidant el camp i per això s'ha triplicat. Però com els nostres lectors sabran, això és un intent desesperat de manipular per amagar una vergonya.
Eixes dos patrulles no fan la vigilància del camp, fan la seua faena normal i corrent. Quan heu vist en les últimes setmanes a una patrulla de la policia local passant pel Massalari, o l'Ombria? La resposta és clara, mai. Sols acudixen quan algun llaurador dona un avís o la guardia civil els crida. Com podeu observar les patrulles van pel poble i de guarda rural es fa ben poc.
Ens la juguem a que Mario sap més del camp que tots els 9 regidors que formen el Tripartito. Com s'atrevix el senyor Evarist a desqualificar-lo? No li agrada que li diguen les veritats? No accepta la faena de l'oposició?
Anem a tornar a reproduir la nota que enviava el PP on demanava que es tornara a posar la policia rural. Voreu com ni és ofensiva i sols diu veritats com a punys. Les mancances del Tripartit de Jordi Juan tornen a vores, ni classe política ni raó. Ací està la nota:
El Partit Popular de Tavernes demana al govern del Tripartit que 
repose la dotació de la Policia Local que estava destinada 
exclusivament a la guarda rural. En l'actualitat, per decisió dels 
responsables de seguretat del Tripartit, s'ha eliminat a l'agent que 
es dedicava a vigilar els camps del terme municipal. Tavernes compta 
amb un extens territori en què la producció de taronges és massiva i 
amb centenars de casetes de reg. Constantment es produïxen robatoris 
de taronges i en motors de reg. La sorpresa és que el Tripartit, ha 
retirat la dotació de policia rural sense destinar cap dispositiu 
específic per a lluitar contra este tipus d'actes delictius que estan 
causant grans pèrdues en el camp de Tavernes.
Si les inversions agrícoles amb el govern del senyor Juan s'han tornat 
ridícules, ara veiem que encara es posa més la traveta als agricultors 
al retirar-los la policia rural. 'Hi ha dos patrulles en el carrer i 
cap té la dedicació de guardar el camp. El Tripartit ha deixat els 
agricultors molt desprotegits, i més encara en plena època de la 
recol·lecció de taronges' indica Mario Enguix regidor del grup 
popular. Per al Partit Popular, el govern de Jordi Juan viu d'esquena 
al camp de Tavernes. No coneix les seues inquietuds i tampoc es 
preocupa per l'agricultura.

9 comentarios:

  1. La veritat es que acussar a Enguix de que no s'entera, es algo realment atrevit i del tot fora de lloc: Si Mario no s'entera , apaga i anemon.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d´acord amb tu. Evarist vol donar-li lliçons a Mario, el que tu dius Estruch, apaga i anemon.

      Eliminar
    2. Aunque estoy de acuerdo con usted en lo que acaba de decir le quiero hacer una pequeña reflexión. Da ha entender que es usted algo hipócrita pues aquí hace un comentario en el que le da un pequeño apoyo al señor Mario y en la cotorra dice que el señor Mario está incomodo en el PP y le plantea la opción de que se marche del partido. Aclárese señor Estruch. No busque sólo el protagonismo haciendo comentarios. Procure que sean coherentes. No diga en un sitio una cosa y en otro se desmienta a usted mismo.
      De todas maneras yo también lo digo: decir que el señor Mario Enguix no se entera es muy atrevido y mas si lo dice quien lo dice.

      Eliminar
    3. No me consta el que dius, dis-me on dic el que dius sobre Mario, jo sols he dit , crec recordar, que deu de ser dificil ser concejal del PP en general, però mai he dit rés de ningú en concret, doncs eu desconec.

      Eliminar
  2. Evarist es pensa que sap mes que Mario i s´atreveix a dir coses en relació a l´agricultura o els temes relacionats en ella com ara la vigilancia rural. Només dir-li una cosa: Mario dormint sap mes que Evarist despert i tot el que es puga ensenyar en tota la seua vida.
    No sols això, com a categoría de persona Mario es un extra. Tot el mon que el coneix l´estima, i entre la gent del camp te una consideració molt elevada. Vull reservarme la qualificació de Evarist com a persona, sols dir-li que els comentaris que fa sobre Mario el deixen a ell a l´altura que li pertoca. Podríem fer la comparança si parlarem de futbòl i dir: Mario sería Messi i Evarist sería Cantinflas. Des d´aci li demane al senyor Cantinflas que em perdone, ell sabrà agarrar-ho per la part chistosa.

    ResponderEliminar
  3. Evarist no sap distinguir un garrofer d´una llimera i vol donar-li lliçons a Mario sobre coses de l´horta. Que algú li diga que calle i no faça mes el ridícul.

    ResponderEliminar
  4. Xe, com no li cau la cara de vergonya a Evarist quan diu això de Mario.
    Si no sap on te la ma dreta. Si no el volen a cap de lloc.
    Ara estem bé, ara!

    ResponderEliminar
  5. Estos del Bloc han perdut el nord totalment, no s'enteren nomës que de Festiverns i similars, pero lo que esnde Administració local y gestionar no tenen mi p**a idea, el mal es que ho paguem tots els delpoble les seves neglicencies

    ResponderEliminar
  6. Pues sí, Evarist intentant tapar la seua ignorancia o justificar-se, les diu ben grosses. I en els plenaris? Diuen que parla poc, però quan ho fa, gasta unes justificacions que donen vergonya!
    I en lo referent a la rural, per que no parla la regidora que te la delegacio? Ens agradaria coneixer la seua explicacio i esperem que encara tinga llibertat d'expresio, no con la majoria de funcionaris que pareix ser estan traballant amb por per les represalies dels politics.

    ResponderEliminar