jueves, 21 de febrero de 2013

AÇÒ NO HO PUBLICA EL BLOC AL SEU BLOG?

El Blog del Blog (quin lio de paraules, sembla una xarrà d'una cotorra) només fa que publicar notícies que posen a caldo al PSOE i el PP. Però del Bloc no diu res de mal.
No diu tampoc cap encert de la política nacional, sols critica i critica, i una vegada més no comenta cap vergonya nacionalista. Res del cas Pujol, de la independència, de Convergència i res del Bloc.
Açò no ho ha publicat veritat?
Ho trobavem a les Provincias el 8 de febrer. Han passat els dies i el blog del Bloc no ha dit res.
Després parlen els nacionalistes de transparència i són com tots. Sols que callen el que no ho convé mentre la resta de partits fa autocrítica i aparca als polítics pressumptament corruptes.
Per cert, el blog del Bloc li dona molta canya al PSOE i no miren que en el poble són els seus socis de govern. Ara, que encara és més el PSOE que no es dóna conter que a Tavernes qui li lleva els vots és el Bloc i no el PP. Els seus socis de govern es beneficiaran dels possibles fruits, i si el Tripartit es pega un bac els arrastraan darrere.
Això ho veuen tots menys ells. No hi ha més cec que qui no vol voren.

13 comentarios:

  1. Ningú nes veu la seua gepa, diuen...

    ResponderEliminar
  2. España esta en una situación muy triste y al ver noticias como esa me viene a la cabeza que:
    La clase trabajadora no tiene trabajo.
    La clase media no tiene medios.
    Y la clase politica no tiene clase.
    Estamos condenados.

    ResponderEliminar
  3. Arran d’una informació apareguda al diari Las Provincias d’avui, vos adjuntem els documents del Ministeri d’Interior on ens reconeixen les subvencions a rebre pels resultats de les Eleccions Generals de 2011 i els respectius informes de fiscalització del Tribunal de Comptes que conclouen que no s’ha de reduir cap import de la quantitat obtinguda. En base a esta fiscalització hem cobrat el 90% de la subvenció total.

    Sobre el pagament de la campanya fora del tancament del compte electoral amb comptes ordinaris és essencialment per l’absència de finançament bancari (que sembla la fórmula que es recomana i a la qual tenen accés els grans partits estatals) i la facilitat oferida pels nostres proveïdors per a cobrar una vegada que es liquidaren les subvencions, a 180 dies. Al respecte, la llei indica que es presentarà la comptabilitat electoral entre els 100 i 125 dies des de la celebració de les eleccions i que als 30 dies es cobrarà el 90%. No és per tant, motiu de cap sanció el pagament diferit de les obligacions ja que es consolida en la comptabilitat el deute i el TCU continua fiscalitzant la bona praxi. De fet, els balanços consolidats -que inclouen els deutes electors amb la xifra exacta declarada- es presenten i fiscalitzen dins del termini (30 de juny de l’any següent) i no han rebut cap incidència. Com a les eleccions municipals, la subvenció no ha estat pagada dins del termini per part de l’Estat.

    Per segona vegada, el mateix diari ha intentat jugar amb l’expressió “irregularitat” per a identificar-lo amb una situació fora de la norma, la qual cosa no és producte de la casualitat i respon a criteris de parcialitat intencionats. Al mes d’octubre, explicada la qüestió al cap de redacció, es va comprometre a explicar el nostre punt de vista, fins i tot donant la raó sobre la desafortunada expressió emprada, però no es va produir cap comentari. La reincidència, amb la mateixa interpretació, explica que no es tractava d’informar al seus lectors.

    El TCU admet el finançament bancari com a única forma de pagament i fomenta amb estes observacions eixa pràctica, vol un ingrés al compte i que quede tot pagat als 125 dies de les eleccions. Sembla que fer un crèdit bancari dóna més garantia del pagament futur amb càrrec als comptes dels partits i no per tercers. Però els fets demostren que els grans partits han tingut el condonament del pagament de crèdits -alguns vinculats a les eleccions- per part d’entitats bancàries. Informació que el TCU diu que no sap per secret bancari i que fins on es coneix ha arribat fins els 60 milions d’euros segons documents de treball del propi Congrés dels Diputats. El Banc d’Espanya amaga eixa informació. I el TCU, amb els membres triats a proposta de PP i PSOE, no ha denunciat en cap cas davant dels tribunals.

    Fins i tot, hui el PP publica uns comptes que no han estat encara auditats i que, per tant, poden contenir incorreccions.

    La “irregularitat” és que hem de pagar els deutes amb els nostres recursos, els ordinaris -de les quotes dels afiliats i afiliades- i no demanar un crèdit per pagar-ho des d’un compte. Una recomanació que no està recollida com a sancionable.

    Aci teniu tots els documents

    http://coaliciocompromis.net/info/transparencia/comptes/

    ResponderEliminar
  4. Si no justificar 125000 euros comporta alguna sanció que la fagen i que la fagen ja. Si s'ha produit alguna irregularitat que el responsable dimitixca ja.
    Dit açò, una vegada dimitit el responsable de no haber justificat els diners, ens donem una volta per Gènova (on encara no ha dimitit ningú) i que ens diguen on estan els 22 milionets suïssos, els sobrets no declarats, els diners d´Emarsa gastats en traductores, els diners que el senyor Blasco destinava a inversions inmobiliaries en compte de fer hospitals a Haití, els diners de l'aeroport sense avions de Fabra, els diners que Rita i Camps regalaren a la Fundació Nóos, els rescat de l'empresa que gestionava la F1......
    I després també parlem dels ERES anadalusos i dels compters dels Pujols.

    Qui la faja que la pague. Siga del PP, del Bloc, del PSOE o de la mare que el va matricular.

    Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor GEKKO no veig que haja afegit a esta llista els ERE d'Andalusia, El cas dels Pujol-Artur Mas, Joan Ignasi Pla, el finançament de Convergència... Sols parla vosté del PP i es deixa al PSOE i el nacionalisme que no van de buit.

      Eliminar
    2. Per favor llegisca vosté bé l'article. Especialment la part final.
      Gràcies

      Eliminar
  5. ESpere que em publiqueu l'escrit de Compromis sobre el tema de LP. Simplement per un dret a l'aclariment, si es que coneix el dret a la replica i aclariment.
    Em sabria molt freu haver-ho d'enviar als altres blogs explicant el que ha passat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. PER FAVOR que algu li parle a la COTORRA del dret a la replica i al aclariment. GRACIES.

      Eliminar
  6. tampoco dicen nada del tribunal de cuentas que siendo alcalde este señor de Sueca no presento las cuentas del ayuntamiento y que su hermano hace mas horas que nadie en el ayuntamiento aunque no sean de su departamento

    ResponderEliminar
  7. No és certa eixa notícia22 de febrero de 2013, 4:20

    Aquesta notícia fou desmentida a l'endemà mateixa de la seua publicació, estaria bé que també publicareu la rèplica de Compromís. Hi ha molts medis i molta gent a qui interesa que s'embrute el nom de compromís.

    ResponderEliminar
  8. Una vegada publicada la rèplica del Bloc (encara que m'he perdut un poc entre TCU, balanços i deutes), crec que El Ventilador hauria de llevar esta notícia, per no desvirtuar la veritat. I damunt la tragueu del dia 8, fa ja 15 dies.
    També molts que ja en sabiem de la notícia recordem que a l'endemà va eixir el Bloc desmentint-la i aportant dades i explicacions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La notícia, si la llig bé, ho deixa ben clar "EL BLOC NO HO PUBLICA EN EL SEU BLOG" i deixa clar que no ho ha fet. Per cert, a "toro pasao" tots saben donar explicacions.

      Eliminar
    2. Si és així per què el PP no ho fa en moltes de les actuacions que ha fet???

      Eliminar