viernes, 2 de marzo de 2012

UNA VEGADA MÉS EL TRIPARTIT ES MOSTRA AMB POCA RESPONSABILITAT EN ELS SEUS COMENTARIS A LES XARXES SOCIALS

No és la primera vegada que escrivim ací per a recriminar la poca responsabilitat d’un membre del tripartit en el seus comentaris per les xarxes socials. Esperem que moderen un poc el seu llenguatge  i formes pel lloc que ocupen.
El 1 de març, a la primera mascletada de Valencia acudiren les falleres majors de Tavernes, el president de la FDF, part de la Cort d’Honor i la regidora (PSOE) de cultura de Tavernes. Les falles estaven desvanides i així es podia vore a les xarxes social, però a la regidora no se li ha ocurrit altra cosa que fer el següent comentari:
 "A la primeta màscleta del 2012. La Rita retallades si que fa, xo tintar-se el monyo no sap. Vaja cul de mona q porta al cap"
Sembla ser que en referència a que a l’alcaldessa de Valencia se li veien les arrels del cabell blanques i no tintades. És a dir, els conviden al balcó de l’ajuntament de Valencia en la primera mascletà i a la regidora se li ocurrís clavar-se en que si a Rita li fa falta tintar-se el cabell! Mare de deu quin nivell tenim!
Ací no anem a clavar-nos en el defectes físics dels regidors del poble, encara que a algú sí que és cert que li han eixit cabells blancs des de que te el poder, sols volem demanar a Rita que es tinte el monyo i a les nostres regidores que es medisquen allò que diuen, és molt desafortunat que d’una mascleta aprofites per burlar-te d’una alcaldessa que ha guanyat amb majoria des de fa anys i anys.
Més ens estimem nosaltres una alcaldessa que no tinga temps ni d’anar a la perruqueria per estar afaenada, que no un polític que pot passejar a tota hora o estar connectat amb el seu Facebook a qualsevol hora, especialment durant el matí que és quan hauria d’estar gestionant el poble i no enganxat a la maquineta.

6 comentarios:

  1. Un Consell ventilador: torna a llegir el que has escrit i rectifica, acabes de fer el ridícul més gran de la teua vida... Ara ja no pots negar que eres partidista i del PP, ni que Rita fora ta mare tio o t'hagues donat de mamar!!!

    ResponderEliminar
  2. Cuando ellos sepan vestirse (que no saben ni vestirse en los actos oficiales) entonces que hablen de los demás.Por que por educación no empiezo a meterme con uno por uno porque sino, tela marinera.

    ResponderEliminar
  3. jajaj té raó l'anònim. Mira que van mal vestits, l'únic que es salva es l'Alcalde que va sempre molt elegant(a vegades massa, que no pasa res si es lleva la corbata)però els demés dona vergonya vorel's. Per a què tenen al sr. Bufante?? ¿no era de protocol?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui es Bufante?? es el de la bicicleta??? no entenc res

      Eliminar
  4. I per aixo li paguem esta regidora 40.000€ euros a l'any mes seguretat social. Està tot el dia sense fer res perque les delgacions que porta (educació, cultura i festes) son de xixa i nabo i, quan ix fora, fa quedar al poble en ridicul.

    Carmen Canet segur que habera fet que el poble quedara be no com esta que, en lloc d'agrair a l'Alcaldesa que la convidara, la critica.

    Carmen dedicat ja en exclusiva a l'ajuntament i que esta xica torne al seu trebal i no faça mal que entre els Bous, el Xavi Castillo, el Festivern i el que està fent a les Falles ja hem vist prou de la seua "capacitat".

    ResponderEliminar
  5. i "això" tenim nosaltres en aquest poble representant-nos a i s´anomena regidora de cultura?? jo crec q se la va deixar en casa....

    ResponderEliminar