viernes, 2 de marzo de 2012

EL TRIPARTIT TARDA 9 MESOS EN VISITAR ELS CENTRES ESCOLARS

Esta setmana hem llegit en la premsa que l’ajuntament va a fer una visites per a conéixer quines són les deficiències en els col·legis de Tavernes. Una fotografia, on es veu a l’alcalde, Jordi Juan, i a la regidora Pilar Altur, mostra als polítics visitant una aula del col·legi Alfandec. Per cert, pel moment és l’únic centre que han visitat.
El moti d’estes visites, segons conten els diaris, és per saber les deficiències que tenen els centres i vore com els afectaran les retallades en educació.
Ací tenim una patinada monumental del Tripartit. Una vegada més podem vore com s’utilitza la política per a dur-la a les aules. Podem pensar que és encertat anar a vore qué necesiten els col·legis, però nosaltres preguntem. Han fet falta 9 mesos de govern per anar a vore els centres escolars? En no mesos no han sabut com estan? O es que ara es vol aprofitar per a seguir des del Tripartit posant més llenya al foc en el tema de les protestes d’estudiants per les retallades?
No entenem com l’alcalde ha tardat 9 mesos en visitar els centres, i ho fa a la setmana d’haver les manifestacions a Valencia, és realmente interés o oportunisme? És que no es fia del treball del regidor d’educació? Anunciar que va a vore els col·legis per a conéixer les seues necessitats 9 mesos després d’estar en el govern ho considerem mal i tard. La comitiva del tripartit ha visita sols l’Alfandec, al pas que va en un mes encara no ha anat a tots els centres.

2 comentarios:

  1. Hi ha que ha tardat tant que no els va visitar mai. No he vist mai Manolo Vidal en el meu centre i porte en ell 20 anys.
    Està més clar que l'aigua: sou com "el perro del hortelano" i no ho explique perquè supose que sabras que vull dir.

    ResponderEliminar
  2. Anirà a les monges o al patronato?
    Son escoles on van molts xiquets de Tavernes.
    No vullc que discrimen.

    ResponderEliminar