jueves, 15 de marzo de 2012

EU DIU LA SEUA VERSIÓ EN L'EXPULSIÓ DE KARINA VERCHER

EU de Tavernes ha publicat esta nota en referència a l'expulsió de Karina Vercher:

La Comissió Instructora d'EUPV ha resolt el procés amb l'expulsió de Karina Vercher. La comissió ha dictat aquesta resolució després d'haver estat mediant sobre l'assumpte des d'abans del ple d'investidura.

Després de les eleccions municipals s'inicià un conflicte entre el col·lectiu de Tavernes de la Valldigna i la regidora Karina Vercher. Des d'EUPV sempre hem intentat mediar i esgotar totes les vies negociadores amb l'objectiu d'arribar a un acord. Açò no ha estat possible perquè la regidora ha incomplit reiteradament els acords de l'assemblea local i els Estatuts de l'organització, explica la Secretària de Política Municipal, Estefania Candel.

Davant aquestos fets, l'executiva d'EUPV nomenà una comissió mediadora que intentà arribar a un acord amb la regidora i el col·lectiu. Açò no va ser possible perquè al final Vercher no acudia ni a les reunions ni contestava el telèfon, afirma Candel.

Finalment, EUPV va decidir que aquesta comissió instruira un expedient sancionador que finalment resolgué que la regidora havia comés faltes molt greus, contemplades als Estatuts d'EUPV i que han derivat en la seua expulsió, aprovada per la majoria absoluta del Consell Nacional d'Esquerra Unida.

Les acusacions de la regidora estan fora de lloc perquè abans d'anar als tribunals, els nostres Estatuts contemplen la possibilitat de recurs a la Sindicatura de Greuges, cosa que no ha fet. I, en segon lloc, perquè tot el procés s'ha dut amb totes les garanties que contemplen els Estatuts, i li s'ha notificat per burofax i per carta certificada a Vercher tant la seua expulsió com cadascuna de les reunions a les què haguera hagut d'assistir. De la mateixa forma també se li ha notificat a l'Ajuntament de Tavernes,  afegeix Candel.

D'altra banda, Esquerra Unida li reclama a Vercher que torne la seua acta de regidora, perquè el que es votà en les eleccions és la llista d'Esquerra Unida, i ella ja no hi forma part d'aquesta. La direcció d'Esquerra Unida ha donat tota el suport al col·lectiu de Tavernes, qui està treballant de valent pel municipi, a l'igual que han estat fent fins ara, ha remarcat la dirigent d'esquerres.

 Gabinet de Premsa d'EUPV
 València, 14 de Març de 2012

2 comentarios:

  1. Resulta extrany que no comenten res de la seva escissió per les actuacions de Jareño i que no mencionen res dels e-mails enviats (per error) als militants entre Edu-Jare-Tefa i cert periodista de Gandia, algu del PSOE... en els que dien coses poc boniques de la regidora, de Jordi i del PP... poc ètiques i... legals?

    EDU. Els e-mails els carrega el dimoni.

    ResponderEliminar
  2. Lo de esta xica ( la dirigent d'EU) te nassos. Dir que el col.lectiu està treballant de valent pel municipi. Es nota que estàs en València i no t'enteres de la pel.lícula. Però si eixe col.lectiu del que tu parles, sols treballa en conseguir que Karina amolle la seua acta de concejal, per emplomarla ells i emplomar els duros!

    ResponderEliminar