jueves, 29 de marzo de 2012

VALORACIONS DE LA VAGA I RETALLADES A TAVERNES

Si hem de fer una valoració de la vaga general és que al poble no s'ha notat massa que hi ha vaga. El mercat i la major part dels negocis han funcionat amb normalitat. Per tant el seguiment de la vaga ha sigut mínim.
No s'han produit incidents i la jornada ha anat amb normalitat.
Un seguiment mínim que ha sigut més massiu en els col·legis. Menys a les Monges i Patronat, en la resta de col·legis s'ha fet vaga majoritariament.
El poc seguiment de la vaga podria considerar-se un donar-li l'esquena als sindicats, un reconeixement de la necessitat d'arreglar la desfeta de ZP, inclòs un passotisme social...que penseu vosaltres?
Per cert que hui hi ha plenari a Tavernes a les 8 de la vesprada. Es votaran les retallades en l'ajuntament proposades pel tripartit. Com quedaran? S'atreviran a retallar a Tavernes i a seguir criticant les retallades a l'estat i la comunitat? És això cinisme? És necessari? Està fent-se una doble moral, és dir, critique el que es fa fora però ací faig igual?
Que penseu?

6 comentarios:

  1. No els interesa retallar res, sino, ¿perque el dilluns hi ha un altre ple?. Cada ple te un cost de 2.760€. O siga que hui divendres al poble li va costar 2.760€ i el dilluns 2.760€ més. A on estan les retallades Sr. Jordi. A mes no representa a la ciudadania vallera, ja que ell no va ser el mes votat sino que va traure 2.760 votos de un total de 10.357 vots totals. Lo realment trist es que Carmen Canet i Karina estiguen en contra de les retallades del Sr. Rajoy pero si a favor de les del Sr. Jordi. Dignitat politica ja.

    ResponderEliminar
  2. veig x no t'enteres, les mesures s'han d'aprovar abans del 31/març, sino els proveidors no cobraran les factures pendents.
    Per altra banda, segons veig a la convocatoria, http://tavernes.es/images/stories/2012/03_marc/12030.02_NO_-_Ple.pdf
    la segona conocatoria es 2h despres de les 20h, vol dir aixo q bloc-psoe-karina continuaran negociant fins les 22h? o començara a les 20h? algu pot confirmar alguna cosa?

    ResponderEliminar
  3. La vaga, en general, ha tingut bastant seguiment (la manifestació a Velcia va ser més que massiva). Més seguiment del que era d'esperar després de la campanya de por que han fet algunes empreses i de la abulia de molta gent assustada pel futur. Molts prefereixen treballar en condicions d'esclavitut que manifestar la seua indignació. Ja vorem el que dona el futur. Esperem que la por no passe a ser desesperació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. hahahahaha deixam que em riga, "No hi han hagut incidents" hahahahahahaha si no ha acudit a la vaga ni "El Tato", per favor... hahahahaha. Espere que no ixquen les xifres de manifestants en el poble, ni molt menys que qui les hajen aportades siguen els recomptadors del 28é congrés del PSOE. Simplement era per riurem un poquet més. hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

      Eliminar
  4. Anonim de les 02:47 dius a l'anterior que no s'entera i tu tampoc t'enteres que tots els plenaris (be i reunions de junta de veïns, d'un club esportiu i en general de qualsevol entitat siga de la classe que siga i del tipus que siga) tenen una primera convocatoria i una segona mes tard per si de cas no hi ha quorum en la primera.

    ResponderEliminar
  5. Per a AnónimoMar 31, 2012 02:05 AM:

    No tens ni idea xicot. Vaig estar a València i la cosa petava. Si a tú et dona risa que una persona que vol fer vaga no la faça per por, tú mateix. Fes-te vore la cosa mental (els hahaha inicials són simptomés de malaltia mental)

    ResponderEliminar