viernes, 9 de marzo de 2012

PREMIS ALS LLIBRETS. PRADO I CAMBRO COMPARTIRAN EL PREMI A LA MILLOR CARROSSA

Ja es coneixen els premis de l’ús del valencià que cada any dóna la Generalitat. Un any més, les falles de Tavernes han sumat premis. Cinc de les sis comissions tenen guardó.
La Falla Portal ha quedat al lloc 16, la Falla Prado s’estrena en estos premis quedant-se al lloc 27. La Via ha obtingut el premi 31.
El Passeig ha aconseguit el premi 33 i el Cambro ha quedat al lloc 41.
Hui la Junta Local Fallera ha donat a conéixer que en la suma dels punts pel premi a la millor carrossa en la cavalcada del ninot hi havia una equivocació.
El Cambro havia guanyat este premi, de fet seguirà conservant-lo, però s’ha vist que hi havia una suma mal i que el Prado té els mateixos punts que el Cambro.
La Junta ha decidit que el premi a la millor carrossa serà compartit entre les dos comissions que guanyaran este guardó.
És la segona vegada que hi ha un error en la suma de punts. L’any passat va ser en el monument i es van vore involucrades el Passeig i el Cambro.
L’error ha sigue reparat i el 17 de març el Cambro i el Prado pujaran a recollir el primer premi a la millor carrossa.

1 comentario:

  1. La veritat és que tot lo que toquen estos del tripartit... cagerà que xafes!
    Ara este folló de la Federacio fallera amb el seu president nat al front, l'alcalde Jordi, que es matemàtic. Jordi, que no els ensenyes o has fet tu la suma? Menut fracàs amb la puntuació en esta Junta Local.
    Vergonyós lo del tripartit.

    ResponderEliminar