jueves, 15 de marzo de 2012

SEGUR QUE EL TRIPARTIT VOL FER FUNCIONAR EL PÀRQUING? DE MOMENT VAN MAL I TARD.

 Hui ens hem enterat que la regidoria de servicis públic ha iniciat una campanya per promocionar el pàrquing de Tavernes en falles.
Esta regidoria proposa que des de hui dijous dia 15, i fins el dissabte 31 de març, es Puga aparcar al pàrquing per 26,55 euros.
S’afirma de l’ajuntament que així s’ajudarà a facilitar lestacionament en el dies de falles.
Anem a tirar una maneta al govern de Tavernes en este tema, li domen divulgació d’esta iniciativa.
Ara anem a tirar-li un tiró d’orelles al tripartit per arribar “mal i tard”. Com fan una campanya del 15 a 31 de març i la donen a conéixer hui?
El tripartit ha crear una plaça de gabinete de premsa que costa milers d’euros a l’any i ara van i fan una campanya quan ja s’ha iniciat la promoció! Qui s’ha d’enterar? Com l’han divulgat?
És com voler vendre un cotxe, aparcar-lo al carrer, i no dir que està en venta. Segur que ningú ens preguntarà si el venem. Segur que el tripartit vol que el pàrquing funcione? Ja no encen els llums del pàrquing, entre el divendres i el diumenge ningú cuida el pàrquing i ara fan una campanya sense donar-la a conéixer. Sembla ser que el Tripartit no té massa ganes que el pàrquing vaja bé.
Recordem que el PP, quan manava, va fer una promoció de lloguers mensuals a 30 euros. Ara el Tripartit vol cobrar més de 26 euros per una quinzena, qui mira més per la gent? El Tripartit o el PP? Segur que el Tripartit fa politiques d’esquerra?
Veiem que moltes coses el tripartit les fa mal i tard, este és un exemple. A vore si aprenen la lliçó que sembla que estiguem en parvulari.




4 comentarios:

  1. 26'55 € per aparcar 15 dies sense vigilancia es una promoció o un atraco?

    Que algú li pregunte el dia 1 d'abril al sabut que ha fet esta promoció quanta gent s'ha "beneficiat" de les rebaixes.

    ResponderEliminar
  2. Aci falta el botó "Me gusta", jajaja.
    Que fort, nomes ho he llegit he dit, crec que hui es 16 ... jajajaja.

    ResponderEliminar
  3. AnónimoMar 15, 2012 10:01 AM

    Pots optar per deixar el cotxe al carrer, i si vius a prop d'una falla t'arrisque a que et trenquen els espillets o coses pitjors.
    Potser la iniciativa ha arribat un poc tard, però més val tard que mai.

    ResponderEliminar
  4. Una bona oferta haguera sigut aparcar del dia 10 al 20 de març per 15€ i haver començat a fer la promoció un mes abans.
    Jo haguera aparcat.
    Si açò és tot el que pot aportar el comité de "experts" aprovat pel tripartit per a buscar solucions al pàrquing apanyats estem!!!

    ResponderEliminar