viernes, 16 de marzo de 2012

RAJOY CUMPLIX AMB EL PAGAMENT A PYMES I AUTÓNOMS I LES MITGES VERITATS DEL TRIPARTIT ES VEUEN PÚBLICAMENT

Els ajuntaments ja han fut públiques les factures que pagaran gràcies a la iniciativa del govern de Rajoy per aconseguir que els ajuntaments paguen als seus proveïdors, majorment autónoms i pymes.
A Tavernes també se saben ja i la relació de factures ens dóna algunes dades curioses que demostren que el tripartit a igut poc habil. Les dades són estes:
-Hem vist un parell de factures dels bous al carrer, factures d'un import molt baix. Això que vol dir? Que la major activitat dels bous ja està pagada, és a dir, el tripartit no pagava els proveïdors de la passada legislatura però si que tenia diners per pagar els bous un damunt de l'altre i en l'acte.
-Hem vist empreses que han sigut atacades per un blog cotorrer clarament nacionalista. És el cas d'una empresa que va ser criticada per fer obres públiques acusant-los, sense cap rigor, d'haver facturat milions d'euros i ara sols li paguen uns 20.000 euros. Per què?
-D'altra empresa de seguretat se l'acusava de que havia facturat quasi mig milió d'euros i l'empresa havia d'eixir a defensar-se perque les xifres cotorreres no eren certes. Alguns demanaren que l'empresa demostrara que la mercantil deia la veritat. Ara podem vore que qui deia la veritat era l'empresa i no el pardalet. Se li pagaran 50.000 euros, xifra que coincidix en les dades que donava l'empresa respecte al deute que tenia amb l'ajuntament, mentre que el blog afirmava que eren més de 90.000 euros. Es pilla abans a un mentirós que a un coixo i ací es veu.
-Els cas del pagament a les gassolineres del poble. El Tripartit afirmava que havia negociat per garantir el suminstrament als vehicles municipals i ara es veu, que com ja va dir en el seu dia el PP, la major part del deute que tenia l'ajuntament amb les gassolineres era ja del tripartit i no del PP.
-També s'afirmava que el Festivern no havia costat diners i ara podem vore que no es aixi. En el mes del festivern les hores extres van pujar un 400% i ara es veuen molts gastos que si que son derivats del festivern, així que de 0euros de cost que va dir el tripartit, res de res.
A més hem pogut vore un llistat de gent que el tripartit no ha pagat. A estes empreses i autónoms els ha salvat el gest de Rajoy, per a res el tripartit.
Vos expliquem la diferència entre el tripartit i el PP:
TRIPARTIT: No han pagat a quasi ningún proveïdor en 9 mesos i han fet molt poques coses= empreses sense cobrar i obres sense fer.
PP: Anaven pagant a poc a poc, les empreses contentes i amb faena i al poble fent-se coses=efectivitat.
Endeutar-se no és mal sempre que es facen coses i es puga controlar el deute, com és el cas de Tavernes. Lo mal es no fer res i no baixar el deute, que es el que ha fet amb els proveïdors el tripartit.
Ara el tripartit ja no te excuses per no fer coses. L'alcalde va dir que la seua prioritat era pagar als proveïdors i ara Rajoy ja li ha fet la faena. Ara a vore quines inversions fa el tripartit i com reduix el deute. Ara el Bloc ja pot fer el que dia al seu programa: acostar l'estació de tren, llevar l'alta tensió i fer la ciutat de l'esport, per exemple.
Per cert, el llistat de factures es pot vore a http://www.tavernes.es/

9 comentarios:

  1. Al llistat falten factures de cinc cifres

    ResponderEliminar
  2. I de totes eixes factures quina quantitat son de l'anterior legislatura? Ho havies de dir, perquè es diu 1ue el 99% son del PP.

    I que Rajoy dona solucions? Amb el 5% d'interés, quant ells aconsegueixen els credits a l'1%? Com diu la premsa, els ajuntaments estan pagant els interessos de la Generalitat i de l'estat.

    A sobre l'empresa a qui li paguen 20.000 dels vora 1'5 milions que ha facturat en palmeretes es perque els demes estaven pagats. Lees hores extres no entren en el plan de Rajoy i no estan contemplades en la llista. Això del 400% una invencio.
    El deute a 24 agost 2011 a troyanos era el que diu el pardalet, 90.000 euros segons l'informe de tresoria que el pot passar el PP.

    I no es igual el dia de pagar que el dia en que es va fer una cosa i el dia de presentacio de la factura. Jo puc fer una cosa el mes de gener, girar la factura a 90 dies (més de abril, compotabilitzar-se el mes de juny i pagar-se a desembre o gener o abril de l'any que ve, que es el que esta passant ara.

    El 99% dels 6 milions que es deuen a proveidors son de coses fetes en l'epoca del PP.
    I

    ResponderEliminar
  3. Per a parlar d'economia, s'ha de tindre idea. I tú Ventilador, no arribes ni a la que té ma uela.

    Així que, o fas uns anàlisis com cal, dius les coses amb rigor, o t'arrisques a una denúncia per difamació que se te pararà el motoret.

    ResponderEliminar
  4. Per què el Ventilador no pot afrontar cap tema amb la serietat i rigor que mereix?
    Totes les coses es presenten com ho fan les Marujes de mostraor de pescateria

    ResponderEliminar
  5. El problema es que el Ventilador no te linia directa amb l'ajutament com si que te la Pajara del BLOC i l'informacio se la te que buscar i treballar ell asoletes; mentre que a la Pajara li donen la informacio calenteta i trillaeta directament desde els despatxos de l'ajuntament sense posar cap pega.

    Que li pasen bona informacio al ventilador i voreu com a mes d'un del tripartito li donen un bon susto.

    ResponderEliminar
  6. El ventilador, com ja ha demostrat, sí que te informació de primera mà. No fa falta ser massa llest per saber que el PP (i per tant el ventilador) té uns quants bons amics per allí dins de l'ajuntament i panxetes agraïdes que també parlen o destorben un poquet si cal.

    Si no ho publiques no passa res, administrador. No per res, sinó perquè el que et dic es pot saber llegint algunes de les teues notícies, i la gent amb dos dits de coneixement ho sap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al ventilador no li donen informació detallada del que ha facturat una empresa en els ultims anys com si que li donen al que fotografia a l'alcade, perdó, volia dir a la Pajara

      Eliminar
    2. Perdona però, el PP sap perfectament el que ha facturat l'Ajuntament (del PP) els últims anys. Potser no li convinga massa saber-ho tot i després publicar-ho, perque el PP quedaria com el cul.

      Eliminar
  7. Tant de criticar al Ventilador??? No el llegiu com vaig a fer jo després de deixar aquest missatge i llestos. He trobat hui la web i... l'abandone tal qual, perquè trobe que deuria d'anomenar-se "El ventilador PPer Tavernes".

    ResponderEliminar