jueves, 8 de marzo de 2012

EN EL TEMA DE LA SANCIÓ AL EXJEFE DE POLICIA, PINA: DIU LA VERITAT O SE'N PASSA?

Les declaracions d'Albert Pina al seu programa de ràdio ha Gandia han generat molt de rebombori, serà perque diu la veritat o perque se'n passa? Si voleu escoltar-lo ací el teniu perque jutgeu vosaltres mateixos:

http://www.poderato.com/interradio/radio-inter-la-safor/08-03-2012-informativo

26 comentarios:

  1. Gracias Ventilador por poner el enlace. He escuchado este y otros comentarios. Definitivamente. Ese tío es un maleducad y un analfabeto. Se dedica fundamentalmente a insultar. ¿Argumentos?, más bien pocos. Eso sí, lo de insultar lo domina a la perfección. Pero insulta sin estilo y siempre a los mismos. Se le ve el plumero. No es ejemplo para nada de objetividad y, lo que es peor, de profesionalidad periodística Nada de nada. No merece para nada que yo valore sus opiniones sobre el tema del exjefe de policía, porque no son opiniones. Son simples vómitos.

    ResponderEliminar
  2. Ja ho crec que se n'empassa, l'únic que fa és utilitzar l'insult fàcil i ja està, molt típic de la gent de dreta,de fet quan insulta no dubta, però quan ha d'explicar els motius pels quals expedientaren a Ginés, ja no parla amb tanta lleugeresa. Ja li costa més explicar els arguments, per què serà? Este home no explica, que els policies que anaren pel cotxe a Alzira, no volien anar per estar Alzira fora del seu districte i ginés els va obligar a anar. Fent abús del seu poder. Per a què s'havia utilitzat eixe cotxe? En Tavernes hi ha cotxes, per què utilitzar-ne un de lloguer? Tampoc diu que aquesta denúncia la realitza un sindicat de policies. Presumpta falta de respecte??? Que com no pensa igual que ell fora?? Que demanar perdó no és una cosa normal?? Els insults i comportament de l'anterior cap de policia, estan gravats per les càmeres de seguretat de l'ajuntament, s'ha seguit un procés reglamentari intern i s'ha decidit el que s'ha decidit, la sanció mínima possible per aquests casos, això esté bufó dretós tampoc ho diu, i molta gent anà a dir-li a Ginés que s'ho pensara i recapacitara i ell, més xulo que un huit, que no i que no, cada u és amo dels seus actes i de les seues conseqüències... La informació d'aquest succedani de periodista està sesgada, engroguida (sensacionalitzada) i dirigida a un fi: desacreditar a un alcalde en pro d'un cap de policia. Per sort, en el poble ens coneixem tots, i tots sabem qui és Jordi Juan i qui és Gines. Ací no hi ha massa discussió. Jo, tu, ell i qualsevol altre, haguérem pogut fer el mateix paperot que el tipus este, amb arguments totalment oposats, clavant-nos amb Manolo, amb Ginés i amb qualsevol altre, utilitzant l'insult fàcil i fent com si s'hagues produït un destarifo (prou que se'n produiren amb l'anterior govern), però sou vosaltres qui teniu els mitjans de comunicació per distorsionar qualsevol cosa que no vos interesa. Bé Ventilador, volies comentaris, ja en tens un, espere que el publiques encara que no siga del teu agrat, de totes maneres el publicaré també en altre lloc per si de cas. Gràcies.

    ResponderEliminar
  3. A este Jordi li fa falta estar menys fotografiat i millor assesorat (m'ha ixit un verset)

    ResponderEliminar
  4. q denuncie Ginés a Jordi, que ixirà guanyant, segur que va recolsat per el poble.
    Que no li demane perdo a Jordi!! al revés, lil te que donar Jordi a ell per fer la seva faena quan li l´han manat.

    ResponderEliminar
  5. Este Pina no té por a res. Jo no veig que diga cap mentira, s'haguera pogut estalviar alguna paraula pero no ha dit cap cosa que no siga.
    Ho explica tal vegada massa clar i tot. Vorem que diuen els jutges, d'ací un any o dos altra vegada rebombori amb la resolució judicial. per cert, jo aposte a que serà a favor de Gines.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este Pina és un impresentable. S'hagés pogut estalviar moltes paraules i tots els insults. I ha expresat, no la veritat, sinó la seua veritat, que no és més que la de desqualificar amb l'insult a qualsevol que siga o semble d'esquerres.
      Això que fa Pina no és periodisme seriós. És periodisme-fem, un periodisme que fa vergonya a qualsevol persona amb un mínim d'educació i cultura.

      És molt trist que perssonatges com Pina tinguen un espai als mitjans de comunicació. Hi ha altra manera de fer periodisme, des de postures de dretes o d'esquerres.

      Eliminar
  6. Edificio Martinica9 de marzo de 2012, 14:09

    El Sr. Pina no sap ni parlar, s'explica a mitges, sabent de que va el tema, es quasi impossible entendre el que diu. Lamentable.

    ResponderEliminar
  7. El senyor Pina diu grans veritats, s'han encarnissat amb l'exjefe de la policia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El senyor Pina insulta i poc més. És el pitjor aliat que podria triar Ginés, perquè un bròfec és un mal aliat.

      Eliminar
  8. En pareix de pena que el homenot de Alberto Pina, siga en eixe programa de radio, que segons crec es del clero, crec que no predica el que diuen les Santes Escritures (per a ells per a mi no, no crec en elles, per culpa de homenots con aquet).Li recomane que vega una pelicula yanqui que es diu en Honor a la Verdad, a on uns ignorants soldats, que es veu que no tenen ni la EGB, i despres espere que el Homenot Pina, rectifique, que ni a ordres i ordres.
    Despres li done gracies, per que si un homenet con aquet es el que defen al Homenot Gines Aleluya, Aleluya

    ResponderEliminar
  9. pues clar que diu la veritat.
    El problema es que es el unic que la diu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si penses això (que el pina diu la veritat i és l'unic que la diu), és que estas malalt. Fest'ho vore que pot ser greu per a tú i per a la teua família (perquè és contagiós).

      Eliminar
  10. Pina es un impresentable...però no se si es pitjor ell o aquells que encara l'exalten... com ha dit un anònim anterior, qualsevol persona en un mínim de cultura i educació, independentment del seu signe polític, tindria vergonya d'escoltar a este pseudo - periodista. Ho senc per aquells que l'alabeu (o com aquest blog, dubteu), però o bé no teniu ni idea del que és l'educació o bé careixeu d'escrúpols. No sé quin serà el cas, però puc imaginar-lo

    Gràcies. Com no ofenc ningú en particular, supose que no passara res per publicar. O si?

    ResponderEliminar
  11. El juez dará la razón a Gines y todos los vecinos tendremos que pagar por el orgullo de Jordi. Señor alcalde, de nada sirve el orgullo y usted debería ser un ejemplo. Es muy joven y se le ha subido el poder a la cabeza.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eso es un acontecimiento futuro que usted ni nadie puede asegurar. Un funcionario público esta para servir al pueblo, no para hacerse servir de su cargo, eso por un lado, es inconcebible que este señor falte al respeto al Alcalde, le recuerdo que es la máxima autoridad del pueblo y además lo representa.

      En cuanto al orgullo, le recuerdo que el Sr. Gines tuvo la oportunidad de pedir perdón y no la contemplo como opción.

      Eliminar
    2. Dius;
      "El juez dará la razón a Gines y todos los vecinos tendremos que pagar por el orgullo de Jordi."
      Et falta firmar RAPPEL.

      Eliminar
  12. Hola a todos los lectores del ventilador. Deciros que no he comprendido lo que le han hecho al Sr. Ginés. Para mí se lo querían cargar y se lo han cargado. Ya veremos la sentencia. Y otra cosa, no se puede pùblicar una foto de Ginés en el periódico sin su autorización. Así que agarraros los que la han publicado y que se enteren bien para la otra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En efecte. Tu no saps res i parles sense saber res. Parlar per parlar...

      Eliminar
  13. El mejor aliado de Ginés no es Pina, es la lley y le dará la razón, ánimo Ginés, de parte de otro de los perseguidos por el gobierno juanista (lo de juanista es porque manda más de un Juan en la alcaldia).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. entonce más correcto sería decir el gobierno de los Juanes.

      Eliminar
  14. Nomes falta ... Pina for President !

    ResponderEliminar
  15. Jordi ha fallado una vez mas. No ha estado a la altura y todos pagaremos su orgullo.

    ResponderEliminar
  16. Y otra cosa, no se puede pùblicar una foto de Ginés en el periódico sin su autorización. Así que agarraros los que la han publicado y que se enteren bien para la otra.

    Menuda tonteria. A ver si resulta que el periódico tiene que ir pidiendo autorización a cacos, ladrones, maleantes, estafadores, la gente del caso Gurtel o Emarsa, a concejales, políticos, jugadores de futbol... cuando forman parte y son protagonistas de la noticia.
    Además el senyor Gines habrá salido en los años que lleva de jefe tropecientas veces en Las Provincias y el Levante con motivo de presentación de planes de ruido, de seguridad, de motos y vehiculos policiales, en las procesiones... etc y etc. Para eso no hace falta ningún permiso ni és un niño para ponerle cuadros en la cara y que nadie lo reconozca.
    A ver si te crees tu que un periódico como Levante-Emv se va pisar los dedos con un simple agente inspector de un pueblo de la provincia.
    Menuda tonteria! Que lo denuncie y sabra lo que tendrá que pagar en abogados y procuradores en el pleito.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estoy segura que si el Ventilador saca una foto de Jordi si que no les sentaria bien. qué pasaría?

      Eliminar
  17. Pero si Pina no és ningú. Un pobre home és ell. Un periodista del muntó que sols té anomenada perquè insulta. I perdeu el temps amb un tipo com Pina?. No val la pena. Ahi no hi ha res.

    ResponderEliminar
  18. Simple i llanament: PATÈTIC!

    ResponderEliminar