lunes, 5 de marzo de 2012

NO HI HA DINERS PERÒ POSEM UN PARKING DE BICIS EN LA PLAÇA DE METGE GRAU QUE ÉS PRECÍS!


Per fi el Tripartit li ha trobat una solución a les dos places d’estacionament que estaven perdudes en la plaça que hi ha al carrer Metge Grau.
Només entrar a governar, el Tripartit va llevar els contenidors que hi havia en esta plaça. Era un punt verd urbà, però el govern de Juan i companyia no va dubtar en llevar els contenidors i escampar-los pel poble sense avisar els veïns ni donar una justificación.
El Ventilador va denunciar este fet. Durant 9 mesos es posaren dos maceters en les dos places d’estacionament que quedaven buides. La veritat que la plaça quedava més ampla i era ideal per posar tauletes i eixir al solet. A algun bar de la zona de segur que li va vindre molt bé.
Però es veu que la gent no entenia perque eixos dos llocs no s’ocupaven per estacionar, per fer parades per minusvàlids o càrrega i descàrrega, més encara en una zona tan céntrica com eixa.
Ara el Tripartit ha posat allí una rastrera d’estacionament de bicicletes. No s’ha dit res oficialment, no volem ser malpensats, però te castanyes que en tan gran que és la Plaça Major i amb càmeres i tot de vigilància les bicis es posen en un ángle mort per tindre-les en conter.
No voldran promoure l’activitat ciclista als bars, no?
Si dicen que no hi ha Diners, com han pagat eixos parkings de bicis?
Perque no s’han posat en un lloc com el camp de futbol o l’institut i el primer que té els parkings de bicis és esta placeta?
No volem pensar mal, serà perque segur que posant ahí les bicis és millor pel poble, sobretot pels que més prop d’allí estan.

11 comentarios:

  1. Desde que han instalat este "necesarisim, utilisim i reivindicadisim" aparcabicis sols he vist aparcada una bicicleta de color groc.

    La ubicació de este aparcabicis va ser estudiada en profunditat en les jornades del Plá de Mobilitat Sostenible de Tavernes (http://www.tavernes.es/participa/) i va ser aprobada per unanimitat de tots els presents. Demanant, al mateix temps, la seua urgentisima instalacio.

    No he vist que el cap de premsa fera cap foto de esta importantisma inversio.

    ResponderEliminar
  2. HOME... EL LLOC DELS CONTENEDORS NO HA D´ESTAR BUIT, QUE CANTA MOLT....

    ResponderEliminar
  3. Quanta tonteria, res mes a dir

    ResponderEliminar
  4. Diuen que no tenen diners i ells van per ahi amb un RENAULT LAGUNA blanc "novet de trinca" de l'Ajuntament.

    Manolo ha estat quatre anys anant a tots els llocs amb una fregoneta REANULT KANGU i ara, els del tripartito que diuen que no hi han diners, tenen la cara de comprar un cotxe oficial RENAULT LAGUNA.

    ResponderEliminar
  5. Al Passeig he vist altre aparcabicis pero es la mitad de gran que el de Metge Grau.
    No hauria de ser mes gran el del Passeig que el de Metge Grau?
    Segur que el de Metge Grau es mes gran perque algu del tripartito te intersos prop de l'aparcabicis.
    L'altre dia vaig vore una bicicleta nugada al Tabló d'anuncis de l'Ajuntament a la Plaça Major (no es broma) i vaig tindre "vergüenza ajena". Ningú els pot dir que fa mes falta l'aparcabicis a la Plaça Major o altres llocs que al lloc que ells han decidit?

    ResponderEliminar
  6. per el que diu el anonim de les 12.57 respecte al renaul laguna, informat abas de dir res.
    aquest coxe es un coxe franses que es va recuperar de un robatori i que despres de 4 anys al deposit de la grua el ajuntament elñ pot reclamar per a us policial o de gestio.
    la matricula es nova per que al posarlo al nom del ajuntament es rematricula y se li canvia la matricula i apareix una nova.
    el tripartit te coxes de bades cosa que manolo es va comprar una kangoo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A quin lloc hi ha que anar per informar-se del tema del cotxe, de les hores extres, del aparcabicis, dels bous, del festivern, de la cavalcada de reis, de les llums apagades, del despido de Gines, de les factures que no volen pagar, de la retallada de drets als funcionaris,...?
      Fa falta molta informacio pero els del tripartito sols parleu del que vos interesa. Estos temes els calleu perque no els interesen pero, gracies al ventilador, esta ixint tot ben claret.

      Eliminar
  7. això del renault laguna va enserio?? hi ha que recurtar per tots els costats, sanitat, cultura, educació...però es compren un cotxe?? interessant.
    Perquè no es peguen una volteta el dijous per la vesprada per el carrer Papa Joan XXIII amb el cotxe nou? igual tota la gent que hi ha fent qua al Economato no els fa gràcia el cotxe nou.

    ResponderEliminar
  8. son lamentables,pero lamentables,ara esta clar ki es el k posa la cara i ki el k mana....ara el bar esta mes ple perque ara no hi han contenidors k fan olor dins del bar,ara ania aparcabicis per a tots els k anem al bar en bici,sobre tot el disapte x la nit...... i si, em molesta perque ara tenim k anar a tirar la basura a fer la ma,gracies patetics

    ResponderEliminar
  9. Jordi ja te altra cara perque ara va amb cotxe novet i amb xofer (un policia). La furgoneta Kangu no era prou per a la seua "categoria"
    Diu que no hi han diners pero ell compra cotxe nou, paga altre seguro i xofer particular.
    Estos del tripartito sols tenen diners per a festorres, per a viatges i per a fardar pero per a pagar el que deuen i per als del poble sempre diuen el mateix: "NO HI HAN DINERS I TENIM QUE APUJAR ELS IMPOSTOS"

    ResponderEliminar
  10. pues vale aprofitarem per alligar la burreta cuan la tragem en semana santa

    ResponderEliminar