lunes, 12 de marzo de 2012

L'ALTRE DIA DE LA VALLDIGNA

Si voleu saber com ha anat el dia de la Valldigna podeu llegir els diaris. Si voleu vore el dia de la Valldigna més meravellós de la historia (i tot perque el president de la mano és l'alcalde de Tavernes) podeu vore blogs cotorrers, pero si voleu saber algunes altres coses del dia de la Valldigna esteu en el lloc adequat, aci llegireu el que en cap altre lloc vos contaran.
Comencem, dimecres passat hi havien actes, es feien unes conferències i s'inaugurava l'exposició el jardí de les Hesperides, on participem diferents artistes de la Valldigna. Als diaris veiem una foto dels participants, pero veiem que no hi havia cap representant del govern de Tavernes, per no estar no estava ni el president de la mancomunitat que es Jordi (una foto sense Jordi? que difícil, no?.
Divendres qui no  estava en el sopar dels premis Valldigna era el PP. El motiu era protestar perque Tavernes ha deixat fora dela mancomunitat al PP, la força més votada amb diferència, i en la mancomunitat estan sols Jordi i Karina Vercher. Per cert, era el primer sopar on els politics pagaven, una mesura que ja va demanar Manolo Vidal en la passada legislatura i a la que alguns (d'esquerres) es van oposar.
El primer premi Valldigna quedava desert (vaja que la mancomunitat s'ha estalviat 6.000 euros) És que no hi havia cap projecte per investigar en tota la Valldigna? Deixar el premi desert no deixa massa be a la mancomunitat, no han posat prou interés en trobar un investigador?
El segon premi es per un jove que analitzarà el valencià d'ací, sort xicon!
Diumenge seguien els actes. El president de la mancomunitat arribava tard a la missa, un quart d'hora tard. No era la primera vegada, el divendres també arribava tard al concert del Cor 15 de Març.
Un any de la Valldigna molt desbrafat, poc anunciat, pocs actes (tots centrats sols a Simat) i suprimits els castells infantils, la paella, els focs artificials, el mercat molt descafeinat...Esperem que l'any que ve, ja siga per la crisis o per l'enginy tinguem un millor dia de la Valldigna

9 comentarios:

  1. que mala es la enveja¡¡¡

    ResponderEliminar
  2. I més mala la sobèrbia, fer esperar a tots! No és la primera vegada que l'alcalde arriba clarament l'últim, en la festa de la Creu Roja també l'esperaren tots...massa assajos de discursos, massa corbatetes per vore si isc be en la foto...i mentre tots a esperar-lo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què mala és l'enveja!!!
      Sol manifestar-se criticant la sobèrbia.

      Eliminar
  3. ... La qüestió es criticar, però criticar-ho tot!

    ResponderEliminar
  4. No quedeu amb Jordi de mati perque "la noche le confunde"

    ResponderEliminar
  5. Ventiladoret es que et claves amb tot, fins i tot si arriba 15 minuts tard! Es que quan un no pot dir res important es clava en xorraes. Jordi es una bona persona i un bon alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ningú diu que Jordi no siga bona persona amb els del seu partit.

      Eliminar
  6. Borre el que havia escrit. No es mereixeu ni una mínima explicació de perquè no estava el President en la inauguració. Busqueu-ho, perquè si no falla a res (serà per això que sempre ix a la foto?) algun motiu tindria.

    ResponderEliminar
  7. Segona volta per si la primera no havia arribat

    Bravo Ventilador! Aixina que el PP no va als Premis Valldigna perquè dius que protesta perquè l’han deixat fora de la Mancomunitat ( això tampoc no es cert, allí si que hi ha gent del PP, com l’alcalde de Simat, per exemple) i si que va a la Missa de la Valldigna, al concert de la Valldigna i a eixa inauguració de l’exposició que contes.
    Com s’explica això? Vols dir que están molestos i queixons i a unes coses de la Mancomunitat van i a l’altra no van. ¿Això no es de ser molt incoherent? Si jo estic molest no vaig a res, no m’acoste a res i no els done el gust de que em vegen.
    I vols dir que no anaren als Premis Valldigna i a fer costat a la senadora de Gandia, al president del PP comarcal i alcalde de Beniarjo o a l’Administradora de la fundació Jaume II perquè estaven enfadats i en senyal de protesta? Tu t’ho creus? Jo no. A vore si vols fer-nos vore que un burro vola.
    Si jo estic enfadat amb algú, imaginat que siga amb Mercadona no vaig per a res a comprar. No vaig a comprar-li gelats, per exemple, i després dir que no aniré a comprar-li ja mes coses mes perquè estic enfadat. Ja m’entens.

    ResponderEliminar