miércoles, 14 de marzo de 2012

KARINA ANUNCIA QUE ANIRÀ ALS TRIBUNALS PER LA SEUA EXPULSIÓ

Karina Vercher ha anunciat que anirà als tribunals per considerar que la seua expulsió va contra els estatuts de EU i que és il·legal. Diu que no ha rebut cap notificació oficial i que ha sabut el tema per la premsa.
Afirma que ella i els seus partidaris han sigut perseguits pel Partit Comunista, que està dins de EU.
Assegura que seguirà treballant per Tavernes com a regidora que és i que no havia sigut convocada a cap assamblea de EU de Tavernes, ni tan sols sabia que s'havia canviat el coordinador de EU.
Per a Karina la seua expulsió està motivada perque des del partit sabien que un grup de militants anava a donar-se de baixa per diferències amb la coordinació local i per tal de desviar l'atenció en este tema s'ha decidit la seua expulsió.
Ara Karina serà clau en totes les decisions de govern, el seu criteri, el seu vot serà fonamental. Sense el seu recolzament no s'aprovarà cap punt.

4 comentarios:

  1. Segons un diari, Karina ha sigut expulsada perque no li passava diners al seu partit (els regidors destinen una part del seu salari al partit) i actuava sense tindre present al grup local d'EUPV, vaja que anava per lliure.

    ResponderEliminar
  2. Ventilador:
    Karina ha estat clau des del principi per a les decissions de govern. La única diferència és que ara no està en Esquerra Unida. Es a dir, no canvia res llevat que no la convidaran als soparets del seu ex-partit.

    LA VIDA SIGUE IGUAAAAAAAL

    ResponderEliminar
  3. Ahir Jordi, el fotografo, el de la basura, el policia i la resta dels regidors del tripartit estaben molt nerviosos i alterats.
    Deu de ser per esta noticia.
    Pareix ser que Karina va a posarlos a tots firmes

    ResponderEliminar
  4. Deu de ser per esta noticia.
    Pareix ser que Karina va a posarlos a tots firmes

    Tu això t'ho creus?

    ResponderEliminar